|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del
23.1.2009 11:56:59   
Taanikaa
iiii kak je lubana Vitauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pa taka drobčkenauser posted image
ja čestitke za 4.zobek didilinaa,no ne ti,Sarauser posted image user posted image .

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
23.1.2009 11:58:48   
polly80
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1

še vedno jo dojim. Le zvečer, ji pripravim riževo ali riž-koruza kašico (milupa), zmešam z vodo, noter pa je že adaptirano mleko.

dojim pa jo ZJUTRAJ in ZVEČER pred spanjem.
čez dan 2x ob cca. 11:00 in ob 15:00;
pa zadnji mesec še obvezno povprečno 1x PONOČI.

od goste hrane pa poje:
ob 9:30 sadno kašico cca. 100-120ml
v času kosila zelenjavo - ampak skoraj nič ne poje, razen, ko je korenček 60ml.
ob 18:00 pa riževo oz. koruza-riž kašico (150 ml).

posebej pa skoraj nič ne pije; ga ni načina ali pa vrste pijače. tako spije cca. 30 ml čez cel dan, včasih pa nič.

Takšna je naša prehrana, upam, da je vsaj približno primerna.

ko sem to brala,sem se prav smejala,imama isti urnik in vrste hranjenjauser posted image user posted image user posted image
edino da vita za kosilo ful veliko poje,im zelenjavo raje kot sadje..zvečer isto dajem od milu,dojima se isto in ob istih urahuser posted image ,edino ponoči večkrat,slabo spi,se prebuja,pa ji kar zizi tiščimuser posted image
aja,pa pije vita cca 15o ml na dan,ampak če dojiš tako ni kaj,če ne pije dosti..
v glavnem,fajn da imava tako podoben urnik hranjenjauser posted image

danes bom viti dala teletimo za kosilce,prvič..user posted image

od 7.6.2008 naju razveseljuje najina zlata princeska Vita

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
23.1.2009 12:01:05   
mtinca1
ja, super, da imava podoben urnik. se meni tud fajn zdi, res. jeeeee user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
23.1.2009 12:10:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: polly80

Se bo kar oblizvala.user posted image

Jaz pa naši zelenjavo, pa mal piščančjega.

(odgovor članu polly80)
  Neposredna povezava do sporočila: 1529
23.1.2009 12:37:34   
polly80
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Se bo kar oblizvala.user posted image

Jaz pa naši zelenjavo, pa mal piščančjega.

user posted image pravi mesojedci bodouser posted image

saj jaz tud zelenjavco dam zraven..
berem svoje poste pa vidim kako mi črke uhajajouser posted image ,upam,da znate brat..user posted image

zdaj pa grema na sprehoduser posted image ,se je princeska zbudila,lpuser posted image

od 7.6.2008 naju razveseljuje najina zlata princeska Vita

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
23.1.2009 12:40:43   
anaj22
slovenka super si user posted image user posted image user posted image pa še nekrat hvala za pomoč

AS maš dobre jedilnike user posted image , pr nas pa pali bol slo. domača kuhinja al žganci, jota, tenstan krompur, klobase, polenta, golaž, kašnata repa, brborja, kakšna pečenak, piščaček, puran. Jaz mam pa rada tud kej bol posebnega tko da če kuham sam zase je bol special.

Danse imamo na jedilniku: Jaka - sladko zelje z krompirjem
                                         mami - grahm špageti in zelenjavna omaka in solata (endivja, zelje, kalčki, paradižnik, redkvica)
                                         oči - klasični makaroni z droptinami in solata (zelnata z fižolom)

čestitke Sari za 4. zobek user posted image user posted image user posted image

Vita je pa en tak lušten cukrček user posted image user posted image user posted image

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
23.1.2009 12:50:03   
slovenka

pozabila sem obkljukat kvadratek,zdaj pa mi je le uspelouser posted image user posted image user posted image
se opravičujem...user posted image

mtinca,kolko kg pa ima tvoja lana?
vita še vedno na 7100g,čeprav je pa ful in to mi je glavno

Polly, no končno ena, ki ima manj kg kot naša user posted image user posted image user posted image Je imela 7200g pri 6 mesecih. SAmo je pa tudi ful ful sladka. Pa sedežna super izgleda user posted image user posted image user posted image user posted image Sta barvno usklajeni.

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
23.1.2009 12:51:37   
slovenka

slovenka-najperj vauuu za članke,sploh ne vem,kje najdeš čas,jaz se komaj spravim k učenju,komaj utegnem,ne pa da bi še cele litabjie utegnila pisat..bravo ,no mogoče bi se jaz tudi bolj zagriženo učila,če bi mi zato plačali honorar .pa mala sofija lepotička ,dobre fotke ful,sploh lepo gleda novega predsednika

ok to se prej ni vidlo..

pa to:

pa še to:vita še nič ne plazi ,ni čudno,ker hoče bit skos na rokah ..če jo dam na tla-joook..saj malo se že postavlja na vse 4,potem pa hoče na roke..eh,saj ima še čas..

se opravičujem za zmešnjavo..

Ja, ja, materialistka mala, samo denar te gor drži user posted image user posted image user posted image user posted image

Seveda ma čas, potem bo pa hitro, pa bodo rekle, daj mami pusti me, vidiš, da gledajo... user posted image

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
23.1.2009 12:54:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: anaj22

slovenka super si user posted image user posted image user posted image pa še nekrat hvala za pomoč

AS maš dobre jedilnike user posted image , pr nas pa pali bol slo. domača kuhinja al žganci, jota, tenstan krompur, klobase, polenta, golaž, kašnata repa, brborja, kakšna pečenak, piščaček, puran. Jaz mam pa rada tud kej bol posebnega tko da če kuham sam zase je bol special.

Danse imamo na jedilniku: Jaka - sladko zelje z krompirjem
                                        mami - grahm špageti in zelenjavna omaka in solata (endivja, zelje, kalčki, paradižnik, redkvica)
                                        oči - klasični makaroni z droptinami in solata (zelnata z fižolom)

čestitke Sari za 4. zobek user posted image user posted image user posted image

Vita je pa en tak lušten cukrček user posted image user posted image user posted image

Tvoj jedilnik me pa spominja naaaa........nasega,samo,da manjka se en za cetrto osebouser posted image

(odgovor članu anaj22)
  Neposredna povezava do sporočila: 1534
23.1.2009 12:54:35   
slovenka
Anaj, ni kaj. Pa upam, da bo pomagalo. Sporoči, če bo kaj...

Naša pa je danes tak jedla banano, zdaj par tednov pa je sploh ni marala, pa spet pije mleko na 3 ure, zadnje čase pa na 5 ur, pa še to na silo. Izgleda ima spet nek zagon ali kaj... Kako si kar en dan premisli in spremeni... Pa ko ne zna govorit, kdo jo bo uganil, kaj bi rada user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1535
23.1.2009 12:56:53   
slovenka
No, jaz bom pa danes naredila samo špagete s tunino... Nimam apetita. Imam user posted image in sem pol časa na WCju, ker so mi tamponi zmanjkali, pa si zdaj vložke menjujem na pol ure. user posted image Joj, kak ti dve temi skup pašeta, ne? Kosilo in user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sem že študirala, da najboljše, da spet user posted image , pa bo. Čeprav je pa pomagala user posted image , ker mi zdaj lasje več ne izpadajo, odkar sem jo prvič dobila, prej je bilo pa pobiranje las okrog moj drugi poklic. user posted image Madonca iz ene teme v drugo... user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
23.1.2009 12:57:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

Naša pa je danes tak jedla banano, zdaj par tednov pa je sploh ni marala, pa spet pije mleko na 3 ure, zadnje čase pa na 5 ur, pa še to na silo. Izgleda ima spet nek zagon ali kaj... Kako si kar en dan premisli in spremeni... Pa ko ne zna govorit, kdo jo bo uganil, kaj bi rada user posted image

Mas se kako prav.Meri danes noce sadja,je samo odkimavalauser posted image ,bom vidla zdaj kako bo z juhco...pa spat noceuser posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1537
23.1.2009 12:58:51   
alea01
živjo mamičkeuser posted image

ćestitke vsem slavljencem.....Ela, Luka Patrik, christy,....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mtinca- jaz kupujem samo v okaidiju. Številke so realne (sem par stvari dobila iz H&M in se ujemajo), sam meseci niso. Recimo, mi smo na številki 74 in piše 12mesecevuser posted image . Tko da gledaj številke. Naslednja št. pri okaidiju je 81 in gor piše za 18 mesecev. Jaz ti priporočam, da kupiš št.81

aleksandra silvija- superca si. Sicer pa to že sama vešuser posted image user posted image user posted image

Anja- me veseli, da si boljšeuser posted image

polly80- naša tudi ne plazi in niti na vse štiri se ne postavljauser posted image

Jaz sem še bolj bolana kot prej. Še dobro, da je Izabela ful pridna da lahko zraven nje počivam in z njo nimam praktično nobenega delauser posted image

Kar se pa tiče Izabele. Vročina je izginila, driske i nbruhanja ni več, kašlja pa še malo. Edin problem je in to velik, da noče jestuser posted image . Popije 50ml AM pol pa mogoče če sem dovolj vstrajna ji uspem po žlički še nafutrat dodatnih 60ml. Drugega kot mleka pa ni šans da ji dam v usta. V glavnem.. to me izčrpava...psihično in fizično. Tolažim se samo s tem, da je bolana i nne more jest in ko bo zdrava bo spet normalno. Moćno upam, ker je že fajn shujšala...je čist drobčkanauser posted image

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
23.1.2009 13:00:04   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Mas se kako prav.Meri danes noce sadja,je samo odkimavalauser posted image ,bom vidla zdaj kako bo z juhco...pa spat noceuser posted image

Kaj Meri tudi logično odkimava? Ker Sofija tudi, pa sva mislila, da se je to samo tako navadila, zdravnica je pa rekla, da to pomeni ne. Hm, potem pa že mogoče. Tudi odkimava pri hranjenju in pa če jo prehitro dam spat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1539
23.1.2009 13:01:49   
anaj22
slovenka takoj ko dobiva odgovor izveš

Jaka je tud dons ena mala tečkica, je bil včeri prepriden pa more dons noter prnest user posted image user posted image

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
23.1.2009 13:02:09   
Anonimen
Uf, naša usta zapre in jih ne odpre če ji daš ne vem kaj. Ko je ne, je ne.user posted image Ampak tist fris, ko pokaže, da ni dobro, to je šele zanimivo.user posted image Spaka mala.user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1541
23.1.2009 13:04:02   
slovenka
Alea, teta je pravla na krstu, kako moja sestrična ni hotla nič jest kot dojenček, da je bil pravi hudič z njo. Sedaj je pa še zmeraj mickena pupika, tam 155cm, pa je tako lubana, stara 28 let, zgleda pa 19. Bo Izabela tudi tako verjetno. Saj bo vse vredu, samo da ti ne dobiš živčnega zraven...

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
23.1.2009 13:07:08   
Taanikaa
hm hm slovenka imaš zsuser posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
23.1.2009 13:09:23   
Taanikaa
ej punce jst vam povem kako so otroci brihtni..smo imeli prejšnji vikend obisk fantek bo v nedeljo dopolnil 8 mesecev in  pokaže lučko kje je s prstekom in da lupčka,papa in še objame te ko mu rečeš dej moj moj...mislim ne morem vrjet..moj nič od tega ne dela,pa sej še bo...

(odgovor članu Taanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
23.1.2009 13:10:26   
alea01
slovenka hvala user posted image ...nisem daleć od živčnega...je blizu...sam upam, da me ne ulovi....ker skoz bežim pred njimuser posted image user posted image

(odgovor članu Taanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
23.1.2009 13:30:36   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: christy

hm hm slovenka imaš zsuser posted image user posted image

Ti, mačkica, maš zs nazaj user posted image

(odgovor članu Taanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
23.1.2009 13:32:16   
slovenka

ej punce jst vam povem kako so otroci brihtni..smo imeli prejšnji vikend obisk fantek bo v nedeljo dopolnil 8 mesecev in  pokaže lučko kje je s prstekom in da lupčka,papa in še objame te ko mu rečeš dej moj moj...mislim ne morem vrjet..moj nič od tega ne dela,pa sej še bo...

I, a res? Našo midva zdaj učiva papa - naš jo skopa, pa jo potem da meni, da jo zavijem v brisačo in potem greva v garderobo, da jo zrihtam in pri tem potem vsak večer delava papa ati, papa ati... in mahava, pa jo jaz držim za roko, moj pa poleg take poka, da se mala smeji. Bomo vidli, kdaj bo skapirala, da damo papa, ko grem vstran.

(odgovor članu Taanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
23.1.2009 13:38:06   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Kaj Meri tudi logično odkimava? Ker Sofija tudi, pa sva mislila, da se je to samo tako navadila, zdravnica je pa rekla, da to pomeni ne. Hm, potem pa že mogoče. Tudi odkimava pri hranjenju in pa če jo prehitro dam spat.

Logicno sevedauser posted image ,ne res,ko noce jest odkimava ( usta zapre,ni sans,da jo pretentam),pa tudi,ce ji nekaj tako ne pase....vcasih pa od veselja,oz.ce se ji smejimo se boljuser posted image .Zelenjave tudi ni jedla,niti vceraj,mogoce je ima mal zadost,pa bo danes kar na mleku.

Alea,samo zivcnega ne,je pa res stresno ce otrocki ne jejo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Meri je danes tooolk vesela,ves cas nekaj vriska,se puzati uci...pravi soncek.Je opazila zjutraj,da sem bila mal v depri,pa me hoce razvedrituser posted image user posted image .
Aja,Tali je srecno prispelauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1548
23.1.2009 13:42:39   
Anonimen

I, a res? Našo midva zdaj učiva papa - naš jo skopa, pa jo potem da meni, da jo zavijem v brisačo in potem greva v garderobo, da jo zrihtam in pri tem potem vsak večer delava papa ati, papa ati... in mahava, pa jo jaz držim za roko, moj pa poleg take poka, da se mala smeji. Bomo vidli, kdaj bo skapirala, da damo papa, ko grem vstran.

Kaj pa vem,mislim,da tu nima brihtnost nic zraven,nekateri starsi se pac bolj posvetijo ucenju.

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1549
23.1.2009 14:07:13   
aleksandra silvija
in na vaše ime
je zavedena rezervacija, v bgw je posteljnina, brisače, posoda za 6 oseb, priporočam,
da vaša gospa vzame detergent za pomivanje posode in kakšno kuhinjsko krpo,
mejte se lepo, lep dan še naprej in prijeten vikend.

To je del maila, ki ga je danes dobil mož.
Sedaj sem pa jaz v dvomih, če je sploh za it tja.....vaša gospa  in detergent in kuhinjske krpe??????????????????????user posted image user posted image user posted image user posted image
Zakaj pa ne vzemite še.....če že...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kako vzgajati otroka z močno voljo?
Otroci z močno voljo, zelo trmasti otroci, avtonomni otroci, neuklonljivi otroci ... Po navadi so označeni kot razvajeni...

Berete?
Lilita

Ste ta teden že brali kakšno knjigo?

Da (43%)

Ne (57%)

Število vseh glasov: 47

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!