Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
no samo vprasam pa mi je ze uspelo madonca babike kaj si me nimamo kaj zacet da toliko nacvekamo?jaz ogromno zadnje case...ko da nimam kaj za delat al pa malega
no samo vprasam pa mi je ze uspelo madonca babike kaj si me nimamo kaj zacet da toliko nacvekamo?jaz ogromno zadnje case...ko da nimam kaj za delat al pa malega
samo res...daj se zamisli malo pa veš da se hecam....saj cele dneve je pa tut ne rabiš na rokah met
1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm 5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm
glede teh majck pa bodijev...se pridruzim bodije na preklop ma cisto popolnoma vse ker ne rabim prek glave...ker ko ji kako majcko oblacim je prinas 15 joka ce gre preko glave nic nikam ne lezi pa se lepi so...so pa mogoce malo predragi,ampak nasa je dolga ze dobrih 60 cm pa se vedno nosi 56 iz baby centra tistih majc pa mi nikad nismo meli,ups 4 dni v bolnici njihove
deja to se usput kaj prehladis pa sploh neves kje in kdaj...mene je v nosecnosti full roka bolela,sem mazala z tigrovim mazilom iz lekarne pa je minlo ...prehlad
tatly...zjutraj prideta mojadva,potem gremo k drugi babici in dedeku na kosilo pa se koncno k tomazu k botri...
< Sporočilo je popravil TinaV* -- 16.1.2009 17:53:07 >
1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm 5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm
sn prej vidla, da matejeva babica že štrika copatke za našega pikeca kk so lubani je naredla ene modre in ene vijočične, zdaj pa dela še ene rdeče-malo bolj nevtralne
Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?