Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. Rekli so mi, da 23.3. zaključijo razgovore iz 1. kroga in da mi bodo v vsakem primeru dali vedeti, ali grem v 2. krog ali ne. Zdaj mi ostane samo to, da čakam. Upam, da bo kmalu kaj glasu!
ma daj skozi levega not, skozi desnega ven
čuvajo
ko so se pa ravno malo umirile proti jutru, se je pa že zbudila, tako da sem kot zombi...
se mi zdi da 1 mesec samo še to delam
Ambijent je ful lep naraven, vse v kamnu in lesu, zelo lep prostor, pa še hrana je odlična in poceni.
Niti ene strani niste pridelale!
imela romantičen večer z jagodami in šampanjcem ob svečki
. Smo se imeli kar lepo, je pa vreme malo nagajalo, pri nas v MB pa je bilo oba dni ful toplo, sončno. Je pa KP zelo lepo urejen in mi je dosti bolj všeč kot pa Portorož, pa še novo trgovino so vam odprli mislim, da se reče Oviesse, sem šla včeraj na otvoritev in imajo notri kar nekaj trgovinic z otroškimi oblačili. Sem kar nekaj dinarčkov tam pustila, kupila pa sem sebi 3 majčke in nekaj stvari za otroka.
.