lillchy123
|
bajsa, ooo ti se pa redko javljaš.. luštn prebrat, da se mate fajn! a veš da mam jst še kar nalepke doma? stipići, pa zvrhan koš zdravja, pa vse pohvale očiju, k tok pridno skrbi in razvaja svoji princeski. če bi bil moj tko zlat, bi bla jst skoz bolana ella, ti maš pa enga tok pridnga in nezahtevnega otroka kako to nardiš? buči, jst skos na termometer gledam, pa čakam, kdaj bom šla lohk vrt štimat in rožce sadit blaža, sej ne vem če sem prou dojela, da greš dons delat? če sem, ti želim uspešen,kratek, lahek in prijeten prvi delovni dan! isto želim tudi bamby! blacky, jst sem razumela ko da je bil Hause prejšn teden zadnjič? misar, jst upam, da se bo vse skupi mal umirilo in le ne bo tok kaotično? mi sicer zaenkrat še uživamo, se razvajamo in crkljamo, čeprav se tudi moja služba bliža s svetlobno hitrostjo glede spanja, mislim da mi trenutno vodimo v številu budnic? ene 15x na noč . ampak dokler so zgleda res sam zobki... jst sem tko še doma, Luka pa tko čist prehitr raste! bomo spal, ko bomo v penziji elma, nizy, mesečnica- kje ste? upam, da ste vsi zdravi