Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kdaj ste nazadnje kupile... 20.1.2009 14:03:06
|
|
|
|
sunny24
|
DVDja nikoli, CD pa pomojem kakih 8 let nazaj...
|
|
|
|
|
RE: Kdaj ste nazadnje kupile... 20.1.2009 14:06:07
|
|
|
|
cukr07
|
CD kakšnih 10 let nazaj, DVD-ja pa še nisem kupila nobenega.
|
|
|
|
|
RE: Kdaj ste nazadnje kupile... 20.1.2009 14:32:05
|
|
|
|
end1
|
DVD - vesele nogice, pred dvema mesecema, CD - Giboni in božične pesmi pred novim letom
|
|
|
|
|
RE: Kdaj ste nazadnje kupile... 20.1.2009 14:40:01
|
|
|
|
Felicity
|
Cd za NL 2009! Glasbeni CD in ni bil kakšna priloga pri časopisih.
|
|
|
|
|
RE: Kdaj ste nazadnje kupile... 20.1.2009 15:08:26
|
|
|
|
Taj
|
Kupujem originalne CDje svojih najljubših tujih izvajalcev, in dobrih slov. izvajalcev - ker bi rada, da še kaj ustvarijo (Gušti&Polona, Gal Gjurin, Da Phenomena, Melodrom....) in ko kakšnega komu podarim.Pa dobre chil out kompilacije. Nazadje ob koncu leta.
|
|
|
RE: Kdaj ste nazadnje kupile... 20.1.2009 17:59:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Prejsnji teden, Slovensko srce od Mance Izmajlov. Lep CD s krasno muziko. Se vedno vso glasbo, ki mi je vsec, kupujem na CD-ju, par na leto. Ker mi je cel CD se vedno dozivetje, od njegove estetitke, do trenutka, v katerem je bil kupljen. Tisto za sproti se mi ne da pect, pa na razne MP-je in kar je te sare, gor dajat (al kako se rece). Za sproti kar Youtube laufa, samo mi to sploh ni to.
|
|
|
|
|
RE: Kdaj ste nazadnje kupile... 20.1.2009 18:18:57
|
|
|
|
G in T
|
Cd-je že dolgo ne, DVD pa pred kratkim Prison break1,2 v Delu
|
|
|
|
|
RE: Kdaj ste nazadnje kupile... 20.1.2009 19:28:02
|
|
|
|
hmm...
|
Uh. Pred nekaj leti.
|
|
|
RE: Kdaj ste nazadnje kupile... 20.1.2009 19:55:54
|
|
|
|
evi28
|
Leta 2005 CD od Dan D, sem ga komaj dobila, sem čakala nanj 2 meseca. Pa še to sem ga dobila samo zato, ker sem poznala prodajalca v Big Bangu, ki mi ga je potem od drugje zrihtal.
|
|
|
|
|
RE: Kdaj ste nazadnje kupile... 20.1.2009 21:42:53
|
|
|
|
Pupsika
|
Cd - nazadnje sem kupila od Xavier Naidoo-ja kakšne 3 leta nazaj. Dvd - koncert Robbie Williams, cca. 4 leta nazaj.
< Sporočilo je popravil Pupsika -- 20.1.2009 21:43:26 >
|
|
|
RE: Kdaj ste nazadnje kupile... 20.1.2009 22:53:43
|
|
|
|
urška
|
dvdja že ful dolgo ne, sem pa malo pred novim letom na amazonu v prednaročilu naročila ta novo zadevico od springsteena in u2jev. muziko u bistvu vedno kupim original. in na amazonu se to kr splača.
|
|
|
|
|
RE: Kdaj ste nazadnje kupile... 20.1.2009 23:05:37
|
|
|
|
Anonimen
|
nikoli.
< Sporočilo je popravil shorty -- 21.1.2009 11:21:22 >
|
|
|
|
|
RE: Kdaj ste nazadnje kupile... 20.1.2009 23:08:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Il Divo - Christmas edition - konec lasnkega leta.
|
|
|
|
|
RE: Kdaj ste nazadnje kupile... 20.1.2009 23:46:41
|
|
|
|
barika
|
ne kupujem in ne vlečem dol. ampak imam na youtubu narejen direktorij in tja "spravljam" muziko, ko pa hočem poslušat (mah, itak nimam zvočnikov... ) si pa tisto playlisto zavrtim in je to to (na slušalke). drugače mi pa skoraj cel dan gori radio, ker ne morem biti v tišini.
|
|
|
|
|
RE: Kdaj ste nazadnje kupile... 21.1.2009 11:18:19
|
|
|
|
tina a
|
predolgo nazaj da bi se spomnila ... mislim, da cca 2 leti nazaj CD za v avteka ... DVD pa vrjetno za kak rd al pa NL ...
< Sporočilo je popravil shorty -- 21.1.2009 11:21:44 >
|
|
|
RE: Kdaj ste nazadnje kupile... 21.1.2009 11:24:47
|
|
|
|
Shorty_
|
Ker je downloadanje in piratstvo nelagalno, Ringaraja tega ne podpira. zato je tema počiščena. LP Shorty
|
|
|
|
Najbolj brano v zadnjem mesecuOvulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Telesno kaznovanjelenkavSte bili kot otrok kdaj tepeni?Enkrat ali dvakrat (
27%)

Občasno (
38%)

Pogosto (
13%)

Zelo pogosto (
6%)

Nikoli (
15%)
Število vseh glasov: 528Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!