Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

vse Ok, tudi spol smo izvedeli ampak se nisva z mojim še zmenila, če bova povedala al ne. Dojenček je težak 860g in ima vse na svojem mestu. Za seznam - naslednji pregled 2.3.2009
zdej majo pa pri nam na fitnesu fizioterapevtko ki ma 2x na teden telovadbo za nosečnice in so punce res zadovoljne...tako da moram v petek na pregledu vprašat če zdej smem tud jaz it
Mah, kaj čmo. Tako je. Samo ne spiš pa niti ene minutke ko ima mali vročino, to pa je res.
Letos ne bo priložnosti, tako da bom prav pogrešala kampiranje
. sej vem, ta mesec se bom poboljšala, obljubim....
,
. Se opravičujem, lahko na zs, če je še kaj, kar nisem odgovorila. Moj izgovor je en silno živahen 15-mesečnik, ki mi odvzame vso energijo, kar jo imam. Mogoče se vam več pridružim, ko bom na bolniški, vsekakor pa na porodniški.
A ste že kaj ali pa še boste dajale slikce od oblekic za iz porodnišnice, pa vozičkov, pa sobic? Saj zdaj verjetno še ni pripravljeno, ampak je zanimivo za gledat.