|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 2. del
30.1.2009 12:46:44   
mayflower
Pri nas je tak lep pomladni dan. Ravno zdej poslušam, da drugje snežiuser posted image user posted image user posted image Tukej pa sonček. So mi podaljšali bolniško do začetka marca. Jupi!!! Bom pa morala začet hodit kej ven, kontrola gor al dol. Ko sem šla po bolniški list, so mi sestre rekle, da zgledam obupno: bleda ko zid. Sej se ni za čudit, k sem nonstop noter.

Alergije: najboljši antihistaminik je ****al. Verjemite mi, ker sem iz fohauser posted image Letizen je prastaro zdravilo.

Toplice- a bo katera šla pred porodom v toplice. Jst bi šla zaradi mojih dveh, tud če se ne bom kopala. Ponavadi smo šli prvi teden maja na morje, letos bo pa to odpadlo. Zdej pa ne vem al naj planiram toplice konec februarja ali v začetku aprila. Vmes praktično ne morem, ker je mož službeno odsoten.

Ko se mi nasmehneš, s soncem napolniš moj dan.

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 926
30.1.2009 12:58:24   
dito
Pri nas pa je megleno in rosi. tudi jaz bi šla v toplice pa si ne upam zaradi bolniške. Sem zadnjič vrašala gin. glede sprehodov in mi je rekla, da lahko grem ampak bolje popoldan. Vendar ves čas je takšo vreme, da se mi ne da iz hiše.

porod- ne vem, če bo lahko moj zraven, ker ne vem kako bo z varstvom. Pa še službo ima takšno, da ne more kar poklicat in ostat doma. Prvič mi je ful pomagalo, da je bil ves čas zraven. Rodila sem v 4. 4o urah in pomislim, da na začetku bi se dalo zdražati samo, proti koncu pa je fajn če imaš koga zraven. Moram še sosedo prosit (je babica), če bo zraven. Tudi ko ne bo v službi. Pri 1user posted image  sem imela zmenjeno za epidoralno- ko sem se šla dogovarjat mi je 100% zagotovil, da ne bo odsoten. Ko sva ga klicala je pa bil službeno v tujini. Mi je volja kar padla.user posted image user posted image

(odgovor članu mayflower)
Neposredna povezava do sporočila: 927
30.1.2009 13:03:49   
maja1488
Pri nas je za bit brez bunde in ni treba kurit :) Sam mal pihlja, če ne bi, bi bil pravi pomladni dan.

(odgovor članu dito)
Neposredna povezava do sporočila: 928
30.1.2009 13:08:53   
dito
maja 1488- ti zavidam, pogrešam pomladno vreme, sedenje na terasi,user posted image ...

jaz kuham spet segedinar( se ga ne morem preobjest) in čokoladni puding.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 929
30.1.2009 13:16:22   
OliveOyl
Pa sem zvedla..

vse so zamutili,obravnavali so pritožbo od odvetnika od decembra,to sem pa že zdavnaj jaz dobila rešeno.user posted image
tistega podaljšanja sploh niso obravnavali,tak da mora dat v ponedeljek ponovno naprej na komisijo,kao za podaljšanje od 10.1.  v sredo imam pa že naslednji pregled.user posted image  pa še obračun je v službi,sploh ne vem kako se bo to rešilo.matr imam srečo.

zdaj, če da v pon.naprej v kolikem času dobite ostale rešeno,ene tri dni ali je več?če bi vsaj do petka dobila,karkoli že...zaradi obračuna.

kar vroče mi je ke v glavo!

< Sporočilo je popravil OliveOyl -- 30.1.2009 13:17:42 >

(odgovor članu dito)
Neposredna povezava do sporočila: 930
30.1.2009 13:24:21   
Leela
sinusi - tudi meni teče rumeno iz sinusov. Boli me še ne, samo imam vse zabasano. A mislite, da je sinupret dovoljen?

Oliva-  ta zzzs pa res požre ogromno živcev.user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 931
30.1.2009 13:24:54   
Lalica1
No, temu se reča slovenska birokracija. Zmedena bi še dodala user posted image

Leela: meni je teklo zeleno (cel teden), danes zjutraj pa nekaj med rumeno-zelenim-rjavim. In komaj danes me je začelo malo boleti. Bolečina je komot za prenesti, se pa bojim, da bo postajalo hujše. Imam nek občutek oteklosti in napetosti.

Bomo malo počakali in videli. Ampak z mojo srečo bo verjetno samo še slabše. Potem pa že slišim moža user posted image

< Sporočilo je popravil Lalica1 -- 30.1.2009 13:28:13 >

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 932
30.1.2009 13:27:40   
mayflower
OliveOly- Pri nas so glede bolniške zelo fer. Dobiš odgovor v največ treh dneh. Pri nas pa zaseda komisija vedno v ponedeljek in sredo. Evo- v ponedeljek je zdravnik vložil prošnjo, v sredo so jo obravnavali, danes sem dobila odgovor.

Kar se tiče toplic- saj zato razmišljam, da bi šla začetek aprila, ko bom začela porodniško. po drugi strani me skrbi, da me ne prehiti tamalček.

Porod- prvič sem rodila ponoči, sem že ležala v porodnišnici. Moj je pa prletu od doma. Sedaj pa sem skor odločena (če se ne spet kej zakomplicira pred porodom), da : če bo moj v službi, ga ne bom klicala, ker vem, da bo vozil vsaj 180 na uro iz LJ. Preveč tvegam. Tega pa mu ne mislim povedat, ker mi bo že tko al tko fejst zameru. Pa še diabetik je in pri prvem porodu, ko se je začelo komplicirat, so bili dohtarji za njega glih tolk v skrbeh ko zame.

Ko se mi nasmehneš, s soncem napolniš moj dan.

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 933
30.1.2009 13:32:37   
OliveOyl
Ma jaz upam,da jim bo uspelo do petka rešit.Zoprno je zaradi službe,saj če oddam do 6.2 je še čas a ne?

Sem si šla kar banane mal pocvret na maslu pa med čez,pa je boljše zdaj,paše..user posted image user posted image  namest Apaurina

(odgovor članu mayflower)
Neposredna povezava do sporočila: 934
30.1.2009 13:45:59   
dito
OliveOly ti pa res nimaš sreče. Jaz sem dobila prvič rešeno v treh dneh. sedaj pa še čakam, ker imam do 31. 1. . Upam, da bom dobila pozitivno, ker si ne predstavljam, da po dveh mesecih grem delat. Šla bi za 4 ure.

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 935
30.1.2009 13:48:26   
girly
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

IZVIRNO SPOROČILO: girly

Glede kg...mi smo nekje na +2 kg, je pa res, da imamo že itak preveč kg, tako da je superuser posted image  upam samo, da ne bo potem nekam v nebo zletelouser posted image

čak mal, ne kapiram.... a ti si se sam za 2 kg zredila al kaj?? zdej bom pa še jz zakomplicirana postala s kilogrami... jih mam že 11 kg več...

Ah, ne se name ozirat no. Sej pravim, da imamo itak zalogo user posted image . ja, ja, saj mate prov, dovolj o tem user posted image

ja, sem jaz tud slišala o tej 15-letnici. Ja, tud to se na žalost dogaja.Tudi pri nas user posted image

Merjenje trebuha: meni ga nikoli ne meri, ker mi dela UZ, tko da ne bi vedla...

AKP: ja, vem kaj hočeš rečt, jaz tud postajam štorasta in sploh ne vem, kako bo špe 3 meseceuser posted image  

Sinusi: jaz sem v preteklih letih tud imela probleme, ampak ne z nosnimi, temveč ličnimi. boli pa nič ne pomaga, samo antibiotiki. samo zdej mam pa hvala bogu miruser posted image

Ja nič, lepo bodite no pa svoje user posted image  malo pocrtajte

Kris je najin sonček :)

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 936
30.1.2009 13:55:34   
Dudica1
no OLIVEOYL jaz upam da se ti bo zdaj to rešilouser posted image da dobiš to čimprej pa da ti valda podaljšajouser posted image .

No zdaj pa grem jaz še malo naokoli pa se slišimo zvečer...user posted image bodite pridne pa nč sladkega jest user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu girly)
Neposredna povezava do sporočila: 937
30.1.2009 13:56:25   
maja1488
Jaz sem tudi od ZZZS dobila rešeno v parih dneh. Upam, da bo tudi naslednjič podaljšano. Zdaj imam do 20.2. če se ne motim.

Štorasta sem tudi jaz ful, pa težko si kej obujem, kar ni za nataknit. In vezalke so že cela znanost. kaj še bo. V rvo se ne spomnim, da bi bla tak štor.

(odgovor članu girly)
Neposredna povezava do sporočila: 938
30.1.2009 14:03:24   
OliveOyl
Upam,da jim bo uspelo rešiti v parih dneh,hvala.user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 939
30.1.2009 14:05:45   
pokica_
Lalica, js ga vedno dobim na recept; ne vem pa če se ga da tudi tako kupit. Vem pa da je prek**** drag, nekaj okol 20€, če se ne motim. Ko vem da sem 1x pogledala na tisti račun iz lekarne.

Mene je danes celo počakal recept za nasonex pri sestri.

Naj povem, da sem fuuuull pridna danes, sem spekla polnozrnat kruh, jabolčni in skutni študelj in pa pripravla prigrizke za obiske, ki so se napovedali za danes. user posted image  A si lahko zaploskam? user posted image user posted image
Že včeraj pa generalno pospravila in spucala stanovanje!

< Sporočilo je popravil pokica_ -- 30.1.2009 14:07:28 >

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 940
30.1.2009 14:09:07   
maja1488
Tudi jaz moram naslednji teden PZ kruh naredit. Kolko časa ga pa pečeš? Jaz sem zadnjič po nekem receptu delala, pa mi je bil noter še čist surov.

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 941
30.1.2009 15:00:52   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Tudi jaz moram naslednji teden PZ kruh naredit. Kolko časa ga pa pečeš? Jaz sem zadnjič po nekem receptu delala, pa mi je bil noter še čist surov.

user posted image user posted image user posted image ne sej se smejem ker se je men zadnč isto nardil pekla sm nekje 1 uro pa je bil na sredi surovuser posted image user posted image user posted image in sva se z mojim samo smejala,kaj pa češ druzga.

POKICA user posted image user posted image user posted image zate da si bla tolk pridna...

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 942
30.1.2009 15:02:12   
pokica_
Maja, pečem ga sprva 1/2h na ventilacijo pri 170oC, pol pa dam kar na navadno pečenje in še pečem eno uro. Tk da, uro pa pol, pa mi je lepo pečen. Fajn je da se počasi peče in malo dlje. Je tudi bolj mehki.

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 943
30.1.2009 18:33:11   
mani2
Komaj sem vas našla. Spet smo padle na drugo stran.

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 944
30.1.2009 18:48:03   
Anonimen
oj punce

sem pršla nazaj od razvajanja, je blo super!user posted image user posted image user posted image user posted image

Oliveoyl: glede odločb jaz se ponavadi, če je dr. dala v pon. na komisijo sem v sred. dobila rešen, če pa je dala v čet. pa sem dobila šele v sred. naslenji teden, tako da upam da boš imela čimprej rešeno, pri nas so obračunska obdobja petega v mesecu!user posted image upam da boš dobila čimprej rešenouser posted image

sinusi, so en hudič, kogar tako boli da ne more sklonit glave, imet odprte oči, in lahko samo stiska zobe, ker mu noben tablet ne pomaga, potem je kronično in te izkušnje na lastni koži nobenim ne privoščimuser posted image user posted image
jaz sem imel kronično vnetje 10 let nazaj, pa se mi je uredilo, hvala bogu brez operascije, ampak če pa se mi bo vrnilo nazaj v taki obliki, pa bom morala it na operacijo, kar pa si prav nič ne želim, ker to še bolj boli kot pa če te samo sinusi bolijouser posted image se mi pa bolečina v sinusih pojavlja vsako leto ampak v milejši obliki in traja samo kakšne dva dni in nič večuser posted image user posted image

(odgovor članu mani2)
  Neposredna povezava do sporočila: 945
30.1.2009 19:08:22   
Blueeyes
jz mam tud zdej 2 sodelavki bolani... upam, da nista ble predolg na šihtu, da se ne bom še jz česa nalezla... zdej pridno pijem čaje, jem juhice in tabletke Granobil... tko da preventivno to zatrem... user posted image  user posted image  je blo dost mučenja od zobobola, nočem da me še kakšna viroza obišče...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 946
30.1.2009 19:12:21   
majuška10
a je še katera danes tako utrujena kot jaz!!! V službi sem skor zaspala, čisto sem crknjena. a bo to od vremena al kaj?!
Jutri me moj namerava zvleči ven na zrak, na dolg sprehod, ma ne vem če se mi bo dalo....
popoldne greva pa posteljco kupit.
Tko malo da se vam javim, sploh nimam nič časa kej počvekat, sem opazla da se javim sam takrat ko mam kej za pojamrat. heheheuser posted image user posted image user posted image

no pa lepo se mejte!
Aja, sem pa razmišljala, kako se bo naš majski seznamček kej obrnil, ko bomo dejansko rodile :-)user posted image , katera bo prva, a nas bo kej že aprila, .... ,tko zanimivo bi blo naredit kšno primerjavo, sam takrat ne bomo imele cajta. :-)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 947
30.1.2009 19:17:41   
Blueeyes
majuška10... ti si v službi skor zaspala, jz sem pa še vedno v službi... in skor spim user posted image  user posted image  user posted image  komi čakam da pridem dam, se zleknem pred kavč, noge v luft al pa da nahecam dragija da me malo zmasira po podplatih... uuuu, dobra ideja

jz grem pa jutri pomojm voziček kupit... sem dons mal čekirala okrog, pa še jutri bom preden grem na šiht... ja ja, bugaboo... žal so očitno samo sanje... cena skoraj nedostopna... zato sem se odločila za Hoco-ta Champ S v zeleni barvi http://www.hoco.at/produkte/champ/ ... kakšen se vam kej zdi??

itak da bomo začetne majčice sigurno postale tud aprilčice, vsaj nekatere... jz sicer upam da ne... ampak k bom pa mal pred porodom si bom pa najbrž želela da čim prej rodim...

(odgovor članu majuška10)
Neposredna povezava do sporočila: 948
30.1.2009 19:28:13   
Anonimen
blueeyes: kje pa ti delaš, da imaš tak urnikuser posted image user posted image user posted image saj vem firbecuser posted image voziček se mi zdi vredu, kakšen je pa v živo in če bo še vredu boš pa videla v živo, ko boš ga videlauser posted image

jaz vglavnem rodim majauser posted image ker imam tak datum da junija ne bom čakala, april je pa še prezgodajuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 949
30.1.2009 20:35:18   
BarbyD
Živjo punceuser posted image

No danes sem mela pregled, mi je delal že CTG ker je bebika malo bolj mirna pa dost nizko pa je blo vse ok - popadkov še ni hehehuser posted image user posted image osatlo pa je vse ok razen vodo imam še zmeraj mal slabšo, ne vem zakajuser posted image

Aja na telovadbo me pa ne pustiuser posted image je reku da morm res počivat tko da ne bomo nič migal...pa že tok sem bla vesela da bom lahko mal muvat začelauser posted image

Naslednji pregled imam 5.2. UZ in 27.2. posvetovalnico

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Tega ne govorite noseči partnerki
Dragi moški, če je vaša partnerka noseča, obvezno upoštevajte pravila, ki jih delimo z vami. Za vaše in splošno dobro! ;...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?