|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 2. del
31.1.2009 9:21:42   
Anonimen
živjo punce

no mi smo pa danes vstali ob 8:30 in potem zelo počas mal cujne pospravili od malega, sem bla pa ful jezna, ker kao ne bi smela delat in dvigovat, pa sem za vse čist sama, možek ujide samo ko me zagledauser posted image , da bom pa po kolenih hodila in fehtala............ niti pod razno, bo pa tako kot drugi hočejo, naj kar sami delajouser posted image

zdaj pa pijem magnezijev napitek, kavica pa mi paše samo če mi jo drug skuha, jaz se sploh ne spolnim da bi jo skuhala, zdaj pozimi mi bolj paše čajuser posted image

pri nas bojo pa krompir samo še ne vem kakšen, zrezki, verjetno pečeni, in solata fižilova, mi je ful zapasala, za sladico pa bo eno uro počitka na kavčuuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 976
31.1.2009 9:24:40   
Blueeyes
s tvojo sladico se pa tud jz strinjam... mislim da se vse user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 977
31.1.2009 9:27:56   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes
vidla sem da ma baby center neke ugodne cene, pa včer sem spet od kanza oz trgovine alooo dobila sms da majo znižano novo kolekcijo... najbrž se splača kaj poštafnat

ja baby center ma v akciji bodije,žabice pa kapice...za kanz pa nisem vedla...kaj pusti zame ko bom šla...upam da še dobim kaj...user posted image ker nevem kdaj bom kaj šla v lj...

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 978
31.1.2009 9:27:59   
dito
jutro,

mala gleda živ žav, tako da jaz v miru pijem kavico. sem šla na vago + 1,5 kg v enem tednu. Me je kar groza. Ful sem začela zatekat (mislim,da bo voda spet naredila svoje). Od danes naprej začnem strogo z dieto. Jedla sem čisto normalno kg pa kar gor.

A še katera tak zateka? Daj povejte vaš dnevni jedilniik? (tudi, če ne zatekate).

A je imela katera kdaj heremoide? Kako ste se jih rešle?

zoja10- ful lep voziček

Pri nas spet naletava sneg.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 979
31.1.2009 9:32:23   
Dudica1
ja jaz se strinjam s tole sladicouser posted image user posted image user posted image

DITO JAZ SEM ZATEKALA PROTI KONCU FUL,PA BOLJE DA NE VEŠ KAKŠNE NOGE IN ROKE SEM IMELA KO SEM BILA V PORODNI,MOJ JE ŠE POL FUL DOLG ČASA TO GOVORU KAKŠNE SEM MELA MU NI ŠLO IZ GLAVEuser posted image .

pa glih zdaj gledam da bi si naročila majčko pridem...pa ne vem kje user posted image A ma katera kakšne izkušnje idejeuser posted image

(odgovor članu dito)
Neposredna povezava do sporočila: 980
31.1.2009 9:33:04   
Blueeyes
Dudica1... veš da bom ka pustila zate.. nisem tako sebična user posted image  user posted image

dito jz sicer občasno zatekam samo v noge... tko da takrat se malo usedem in jih dvignem u luft... pol mi je takoj boljše... men kg kr plešejo, malo gor, malo dol... sploh rajš več ne bom stopala na tehtnico.,... moj jedilnik je pa čist normalen... zjutri vedno zajtrk (krug pa kej namažem, kosmiči, čokolino, jajaca,...) pol se v službi bašem s krofi, rogljički, piškoti in podobnimi stvarmi, vmes pojem še kakšen zdrav sendvič... pol pa zvečer spet nekaj toplega, najrajši kakšno juhico da me pogreje in umiri želodček, pa pol čist odvisno kaj zraven.. mam skoz polna usta... niti na pamet mi ne pade da bi zdej na dieto mislila... bom mela pol dost cajta k rodim...

drgač ap tud pr nas neki naletava sneg user posted image user posted image

(odgovor članu dito)
Neposredna povezava do sporočila: 981
31.1.2009 9:34:54   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

pa glih zdaj gledam da bi si naročila majčko pridem...pa ne vem kje user posted image A ma katera kakšne izkušnje idejeuser posted image

http://www.majcke.net/

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 982
31.1.2009 9:36:39   
OliveOyl
Sem dala nekaj slik gor,tisto sem pa sam risala.
Grem zdaj sam eno rit previt pa priletim nazaj.user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 983
31.1.2009 9:37:54   
Anonimen
spet ste pr zapravljanju, jaz bom pa še kar mal počakala, pa bom mela kasneje več ker boste ve že ve pokupleuser posted image user posted image user posted image user posted image

morem it pogledat kaj moj fant dela gor, ker je pa zdaj že eno uro pr dediju in babiciuser posted image

l.p.

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 984
31.1.2009 9:42:52   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl

Sem dala nekaj slik gor,tisto sem pa sam risala.
Grem zdaj sam eno rit previt pa priletim nazaj.user posted image

fuuuuuuuull hude slike oz pohištvo... to je vse tvoj sam delal... svaka mu čast... user posted image  user posted image  k pride moj mal k seb mu bom pokazala... bom vidla njegovce reakcije

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 985
31.1.2009 9:43:43   
Dudica1
blueeyes to sm tud jaz gledala za te majčke ja,a je kera to naročilauser posted image

oliveoyl mi bi rabil nekakšno tako predsobo,dej svojga mal povprašaj kolk bi nekaj takega približno prišlouser posted image user posted image user posted image ,prosim pa mi povej...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 986
31.1.2009 9:45:19   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

spet ste pr zapravljanju, jaz bom pa še kar mal počakala, pa bom mela kasneje več ker boste ve že ve pokupleuser posted image user posted image user posted image user posted image

to pa ne razumem,če bomo me že vse pokuple to pomeni da ne bo več nič ostalo tko da boš ti imela manj ne več...user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 987
31.1.2009 9:45:36   
Blueeyes
baje so aprilčice to ful naročevale in da so zadovoljne .... kaj pa vem... jz sem si jo šla kr osebno tiskat

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 988
31.1.2009 9:46:26   
Blueeyes

to pa ne razumem,če bomo me že vse pokuple to pomeni da ne bo več nič ostalo tko da boš ti imela manj ne več...user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

ona očitno čaka na novo kolekcijo k bo še lepša kot so naše in pa seveda dražja user posted image  user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 989
31.1.2009 9:48:34   
OliveOyl
Lepo dela pa natančen je,preveč...user posted image user posted image

Dudica tist je z masive,masiva je draga.Zdaj dela več al manj iz iverala-to so pa une duge slike,je mašine za masivo premaknik v skedenj,ker nima placa.

Zdaj bo delal eno predsobo bež pa bukev mnde,pa ko bo narejena ti bom slike gor dala.user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 990
31.1.2009 9:49:05   
Blueeyes
bejbike, ura je cajt... šibam v šoping... pa se popoldne še kej oglasim... user posted image   user posted image  

pridno čvekajte še naprej, da bom mela kaj za prebrat user posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 991
31.1.2009 9:49:07   
dito
Blueeyes- jaz bom začela z dieto( saj lahko ješ vse vendar nič slano oz. manj, sladko lahko ješ user posted image ) , ker sem v 1user posted image  zaradi zatekanja bila 1 teden v bolnici.  Upala sem da to nosečnost ne bo teh problemov za popiz....user posted image . v 1. user posted image  me je voda skoraj zalila. Strah jih je bilo, da bo tudi otroka.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 992
31.1.2009 9:49:24   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

baje so aprilčice to ful naročevale in da so zadovoljne .... kaj pa vem... jz sem si jo šla kr osebno tiskat

kam pa user posted image maš kakšno slikcouser posted image

Ma tud naše cunjce so ful lepe,mimogrede jaz nameravam tud iz novih kolekcij kaj kupit user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 993
31.1.2009 9:50:26   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: dito

Blueeyes- jaz bom začela z dieto( saj lahko ješ vse vendar nič slano oz. manj, sladko lahko ješ user posted image ) , ker sem v 1user posted image  zaradi zatekanja bila 1 teden v bolnici.  Upala sem da to nosečnost ne bo teh problemov za popiz....user posted image . v 1. user posted image  me je voda skoraj zalila. Strah jih je bilo, da bo tudi otroka.

jz pa cukra itak full velik pojem, slanega pa tud... mam full nizel pritisk, pa mi skoz svetujejo naj jem slano,... samo mi nič ne pomaga... kljub temu mam še vedno nizek pritisk...

(odgovor članu dito)
Neposredna povezava do sporočila: 994
31.1.2009 9:51:37   
Dudica1

Dudica tist je z masive,masiva je draga.Zdaj dela več al manj iz iverala-to so pa une duge slike,je mašine za masivo premaknik v skedenj,ker nima placa.

Zdaj bo delal eno predsobo bež pa bukev mnde,pa ko bo narejena ti bom slike gor dala.user posted image

ja dej prosim,al pa naj ti samo okvirno pove kolk pride taka iz iverala,tok da sej približn vem kok me bo to po denarnci udarlouser posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 995
31.1.2009 9:54:06   
OliveOyl

ja dej prosim,al pa naj ti samo okvirno pove kolk pride taka iz iverala,tok da sej približn vem kok me bo to po denarnci udarlouser posted image

Bom,zdaj pa grem barvice šilit...Bodite pridne.user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 996
31.1.2009 10:22:07   
Anonimen
jaz bom kupovala novo kolekcijo, k bo znižanouser posted image user posted image ve boste pa mele vse pa vam ne bo treba kupovat, zato bo več zameuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
  Neposredna povezava do sporočila: 997
31.1.2009 11:06:10   
Dudica1

jaz bom kupovala novo kolekcijo, k bo znižanouser posted image user posted image ve boste pa mele vse pa vam ne bo treba kupovat, zato bo več zameuser posted image user posted image user posted image

hja...poletne razprodaje so pa šele julija...pa če bomo me vse prej kuple vprašanje kolk bo še ostal od te nove kolekcijeuser posted image user posted image user posted image

No jaz sm iz trgovine zdaj bomo šli pa mal počivat pol pa kej skuhat,bojo kr hrenovke pa pire pa špinača pa seveda solata

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 998
31.1.2009 11:17:48   
Tanja_
Oliveoyl super si tole zdej ponudla tvojgauser posted image . Midva morva tud še kupit omaro za v sobico, pa me zanima, a z drsnimi vrati bi tudi znal naredit?

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 999
31.1.2009 11:50:52   
Anonimen
"niti na pamet mi ne pade da bi zdej na dieto mislila... bom mela pol dost cajta k rodim..."

Rajši se ne zanašaj na veliko prostega časa... lahko da bo malček zahteval veliko pozornosti zase... Sama sem bila popolnoma brez svoje urice ... če ne drugega, me je prevzemal že samo njegov speči obrazek (pa še to med pospravljanjem, pranjem, likanjem...) Mojček je imel zelo rad družbo... ko je bil buden, mi srce preprosto ni dalo, da nisem bila z njim.

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tega ne govorite noseči partnerki
Dragi moški, če je vaša partnerka noseča, obvezno upoštevajte pravila, ki jih delimo z vami. Za vaše in splošno dobro! ;...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?