|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 2. del
1.2.2009 8:30:25   
OliveOyl
 Jutro! user posted image

Blueeyes vse najbojlše za rojstni dan (slikice še vedno ne znam prilimat..),da bi ste ti izpolnile vse želje, da zadaneš danes na Lotu,pa meni daš ene par tisočakov. user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

Tanja_ dela tudi omare z drsnimi vrati,skratka pravi,da obvlada vse.user posted image

Dudica cene so odvisne od materialov in okovja(lahko imaš ti vodila pa pante bolj za gledat,kot za uporabljat...)že cene ročajev so različne,imaš plastične,kovinske,lesene,pol je tu še dizajn...
pa maš tiste pante za tiho zapiranje,ma polno tega...čisto odvisno kaj želiš,naredi pa vse po željah+še svetuje zraven.
Lahko imaš omaro bolj poceni,lahko pa dražjo.Ma sem napisala zdaj to,bog ne daj da vidi ga bo kap.user posted image

Recimo:ročaji za Laurino sobo so bili okrog 270€,sam ročaji.So pa v 4 ali 5-ih različnih dolžinah,pa full lepo pride.Sam jaz sem mislila,da me bo kap k mi je povedal za ceno.

Tako zdaj pa grem k mami na kosilo,po dolgem času.Upam da ni preveč slaba cesta,spet sneži.

zoja ti pa počivaj,pa ščinkavčka božaj...user posted image user posted image

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
1.2.2009 8:31:10   
Dudica1
dobro jutro!
zoja10 počivaj,leži resno ker to niso heci,pa upam da bo z tabo in user posted image vse v najlepšem reduuser posted image user posted image user posted image ,tisto jazbino kot si rekla si pripravi pa miruser posted image .SREČNO

No pr nas ful snežiuser posted image je že bela cesta...pa ful piha...user posted image .Ne vem še kaj bomo danes počeli,a bi kam šli a bi bli domauser posted image

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
1.2.2009 8:36:22   
Dudica1
OLIVEOYL potem pa se slišimo,če se odločimo,iz kje ste?Enmu bomo mogli dat naredit,pa če niste predaleč...
Uživaj pri mamiuser posted image user posted image user posted image tud jaz bi šla kam na kosilo...user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
1.2.2009 8:38:39   
OliveOyl
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

OLIVEOYL potem pa se slišimo,če se odločimo,iz kje ste?Enmu bomo mogli dat naredit,pa če niste predaleč...
Uživaj pri mamiuser posted image user posted image user posted image tud jaz bi šla kam na kosilo...user posted image

Malo pred Sodražico,sam že hrib...user posted image user posted image

Ja kar paše,ker ni treba kuhat,sam pa kar fajn pada.user posted image  Lepo se imej,pa hitro se kam povabi na kosilo.
pa pauser posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
1.2.2009 8:46:43   
Dudica1
BLUEEYES vse najboljše za rojstni dan,da bi se ti uresničile vse tvoje sanje in pa želim ti čim lažji poroduser posted image   user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
1.2.2009 9:21:38   
Biba Maja
user posted image  Blueeyes vse naj naj za tvoj rojstni dan. Da bi bila srečna in zdrava, in pa seveda, da se ti izpolni tisto, kar si sama najbolj želiš.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
1.2.2009 9:29:00   
Anonimen
dobro jutrouser posted image

mi smo spet danes dolgo spaliuser posted image prov paše, možiček mi še vedno spiuser posted image je včeri en avto popravlav do nevem kdajuser posted image

Blueeyes: vse najboljše za RD, da bi se ti vse skrite in ne skrite želje uresničle!

mi bomo danes verjetno spet doma, ker bo možek, spet avto rihtal, ker se lastniku kao mudiuser posted image user posted image user posted image
tako da bom jaz kar lepo doma gnilauser posted image user posted image user posted image user posted image

kaj boste kaj kuhale za kosilo: jaz bom ; juhico, pečena  reberca,  pražen krompir, zelena solata, sladica pa bo ista kot včeraj, na kavčuser posted image user posted image

l.p.

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1032
1.2.2009 9:46:44   
AKP
Blueeyes vse najboljše za roj. dan.
Tudi jaz sem danes spala do 8.00. Zdaj sem malce pogledala, kaj se novega dogaja, potem pa grem počasi kuhat. Moram še danes likat pa mi ni najbolj. Sem imela neko upanje, da se bom prej zbudila in vse zlikala. Če ne bom pa najnujnejše zlikala ostalo bom pa jutri.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
1.2.2009 9:57:42   
ledenka
blueeyes, vse najboljše user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
1.2.2009 9:58:23   
Dudica1
uf ste vse dolgo spale,moja dva sta vstala okrog 7h mene pa sta pustila skoraj do 8huser posted image .
Kaj bomo popoldne še ne vem mogoče dobimo ene obiske al pa mi kam gremo samo vprašanje ker še kar zelo snežiuser posted image .
Za kosilo bojo pa piščančji zrezki,pražen krompir in pa solata user posted image

akp za likat mam pa tud jaz pa najbrž ne bom danesuser posted image se mi ne da,kr neki bi ležalauser posted image
Jutri gre pa hvalabogu mali v vrtec da bom mela mal miru po dolgem časuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
1.2.2009 11:06:45   
Anonimen
Vse naj naj Blueeyes! user posted image user posted image  user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1036
1.2.2009 11:13:01   
mani2
Blueeys 

Kar lani ti je obetalo voščilo,
prav vse do letos se je izpolnilo.
Izrekam letos nov ti kup želja,
želeč, da padejo na plodna tla.

Ker zdravje dragocena je dobrina,
naj tvoja najbolj vidna bo vrlina;
ves čas iz tebe zdravo naj žari,
naj zdravje le ti sije iz oči!

Družina tvoja naj od zdravja poka,
in vedno naj le od ugodja stoka!
Naj pokanje zajame še tvoj žep –
napne pa naj ga eurov otep!

Življenje naj bo polno harmonije,
ljubezen vsak dan nov naj cvet razvije!
S toplino, z nežnostjo ta cvet zalij,
in vedno znova čar njegov odkrij!  user posted image user posted image  user posted image  user posted image user posted image  user posted image user posted image  user posted image user posted image     

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
1.2.2009 11:26:22   
Blueeyes
oooooooo hvala hvala vsem.... jz sem mal prej ustala... dons sem si prvoščila... he he...

drgač sem pa full happy... kle full sneži... jupi... zdej dobimo ene obiske... tko da se popoldne kej javm

(odgovor članu mani2)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
1.2.2009 11:36:32   
Anonimen
o klepetulje!

jaz pa prav nič nisem vesela ker mede, bi raje videla da bi bilo lepouser posted image
tako da bomo verjetno danes kar domauser posted image user posted image

no ja saj moram počivatuser posted image

naš fant gre tud juter v vrtec, tako da bom mela cel dopoldne miruser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 1039
1.2.2009 11:41:29   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

oooooooo hvala hvala vsem.... jz sem mal prej ustala... dons sem si prvoščila... he he...

drgač sem pa full happy... kle full sneži... jupi... zdej dobimo ene obiske... tko da se popoldne kej javm

dobr si si tole privoščlauser posted image user posted image user posted image
tud jaz sm ful happy ker tolk sneži,sm ker nikamor ne moreš je smotan user posted image no pa sej popoldne mogoče dobimo ene obiske tko da ne bo dolgčasuser posted image ,če bi pa nehal snežit bi šli pa lahko mal ven...

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
1.2.2009 11:47:29   
Anonimen
pri nas pa verjetno ne bo nič, ker smo čist zdolgočaseniuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1041
1.2.2009 12:03:43   
Dudica1
no a vse stojite zunaj na sneguuser posted image user posted image user posted image pr nas ful naletava ne vem kdo bo zjutraj skidau ko bo treba v vrtecuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
1.2.2009 13:19:59   
Anonimen
vse uživamo, na toplem na kavčuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1043
1.2.2009 13:46:21   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

vse uživamo, na toplem na kavčuuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image
jaz moram pa zdajle kosilo pripravit...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
1.2.2009 14:10:35   
Anonimen
mi smo pa imeli kosilo ob 12:00 kot ponavadi ob nedeljah, in potem lahko cel popoldne ležimo na kavčuuser posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1045
1.2.2009 14:27:57   
Dudica1
ja mi smo pa prej ležal pa še zdaj bomo user posted image user posted image user posted image ,dokler kakšen ne pride je že prav dolgčas...
Za sladico user posted image mamo pa ananas s smetanouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
1.2.2009 14:40:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: dito

k.tja- saj to ni dieta zaradi hujšanja. To je ne slana dieta zaradi nabiranja vode v telesu.

Vem vem, "bog ne daj" da bi katera nosečnica začela s shujševalno dieto...

Sem se bolj ustavila pri tistem stavku o prostem času.

(odgovor članu dito)
  Neposredna povezava do sporočila: 1047
1.2.2009 14:51:27   
Blueeyes
hojla... evo moj dec je šel zdej z enim frendom vn na sprehod.. moške zadeve... sta se šla ment... hi hi... jz sem mela pa foto seanso za voziček... hihi... bom zdejle šla objavt slikce, pa vam pol sporočim k bo končan..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
1.2.2009 14:59:03   
Tanja_
Blueeyes vse najboljše!!!!!

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
1.2.2009 15:01:39   
pokica_
Blueeyes VSE NAJBOLJŠE  ZA ROJSTNI DAN!!!! Naj ti nova številka prinese ogromno sreče, zdravja in polno objemčekov za malo bebico user posted image in dragim!user posted image

Jaz čakam pa prijateljco, da prileti na kapučino,...danes verjetno nebo nič z bazena in kopanjem, ker je moj lubi zbolel in ga bolijo vse kosti, tako da se ga verjetno kaka gripa loteva. Pa mu nosim čajeka in tablete, pa seveda moje lupčeke. user posted image
Bo pa danes bolj na easy nedelja, jutri je pa itak že spet delovni ponedeljek. Ni mi jasno kam je vikend odletel. user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Izbira porodnišnice: Pomembna vprašanja za...
Če ste se odločili, da boste rodili v porodnišnici, si obvezno shranite tale seznam vprašanj za porodnišnico.

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?