|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 2. del
31.1.2009 12:03:28   
Dudica1
grem jaz mal na kavč...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
31.1.2009 13:29:27   
dito
k.tja- saj to ni dieta zaradi hujšanja. To je ne slana dieta zaradi nabiranja vode v telesu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
31.1.2009 13:56:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: dito

k.tja- saj to ni dieta zaradi hujšanja. To je ne slana dieta zaradi nabiranja vode v telesu.

potem pa se izogibaj, slanih stvar kot so čips in čim manj kosilo, ko kuhaš, ne soli, bo za nas več ostalo, jaz se že nekaj časa malo po malem izogibam tem stvarem, in moram rečt da še ne zaotekam tojk kot sem v prvi user posted image

sem pa prejle zvedla eno slabo novico, moja sodelovka ki je imela junija rok je splavlka, plodek ji je umruuser posted image user posted image user posted image user posted image
mi je kar hudo pri srcu, pa čeprav je drugače, prav pras... bila do meneuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dito)
  Neposredna povezava do sporočila: 1003
31.1.2009 14:01:15   
pokica_
Ja pozdravček vsem majčicam!
Končno mi vas je uspelo do konca prebratuser posted image !
Jaz imam pa danes dan za počitek in obiske. Sem med tednom sfolgala vse počistit, tk da je vsaj danes mir z sesalcom in vsem drugim. Edino cote perem in obešam.
Za kako uro-dve boma šla na bruderjev RD, še prej pa moram it nekaj kupit, pa nimam pojma kajuser posted image  Vem samo da nekaj praktičnega.

dito, tudi jaz se zdaj nekoliko nazaj držim pr sladkem in slanem, ker se mi zdi da tudi full začnem zatekat, vsaj po nogavicah sodeč, ko se sezujem, vidim tist rob. Pa kg so šli višavno gor! user posted image  
Vse že kupujete opremo; sj že mene tudi full muči, da bi šla, sam bom še počakala 4D uz, da bomo vedli koga čakamo, pol pa hitro v Avstrijo po posteljko in vse kar spada zraven, pa po previjalno. Voziček boma pa kar v BC naročila PP Pliko Switha. Ker imamo bolj športen avto in so redki, ki pašejo not. Ta se pa fino na majhno zloži in še praktično se zlaga. Da nebo mami trpela, ko bo pravažala našo malo user posted image .

Sam je pa danes res en tak čuden dan. Zjutraj je full naletaval sneg, pol pa kar poniknil naenkrat. Mogoče ga bo jutri kaj več.

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu dito)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
31.1.2009 14:07:37   
Anonimen
o sem misenla, da ni nobene tle gor, da vse samo počivateuser posted image   no jaz zdejle počivam in mal po netu brskamuser posted image

(odgovor članu pokica_)
  Neposredna povezava do sporočila: 1005
31.1.2009 14:08:17   
Dudica1
cveka30 mi je žal za tvojo sodelavkouser posted image user posted image user posted image ,jaz vem kako je to met splav tako da razumem...

pokica pr nas pa ni še nič pospravljeno,kosilo se pa kuha...Me pa zanima kam greš na 4D uz?

pri nas pa je nekaj časa sonček potem se pa stemni pa je ful oblačno...user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
31.1.2009 14:18:04   
pokica_
Pa smo vsaj 3 ko ždimo tu goruser posted image . Moram priznat da me že malo križ boli, pa sem šele dobro uro za rač., pa še vseeno vztrajam! user posted image

Dudica1, šla boma na Madžarsko, bom kar po slovensko napisala, ko nevem madžarsko; v Nađkanižouser posted image , sam bom pa imela mojo dobro prijateljico s seboj, da nama bo prevajala, ko drugače zastonj grem. user posted image  Je pa menda kaka ura vožnje po avtocesti iz LE in full je poceni menda. Nekje okrog 30-40€.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
31.1.2009 14:25:18   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

Pa smo vsaj 3 ko ždimo tu goruser posted image . Moram priznat da me že malo križ boli, pa sem šele dobro uro za rač., pa še vseeno vztrajam! user posted image

Dudica1, šla boma na Madžarsko, bom kar po slovensko napisala, ko nevem madžarsko; v Nađkanižouser posted image , sam bom pa imela mojo dobro prijateljico s seboj, da nama bo prevajala, ko drugače zastonj grem. user posted image  Je pa menda kaka ura vožnje po avtocesti iz LE in full je poceni menda. Nekje okrog 30-40€.

uf sem mislila da greš kje tukaj pri nas...no vseno super samo da boš videlauser posted image .Tud mene je začel ful matrat ta ultrazvok samo se mi zdi ful drago,
v postojni je 85euruser posted image tolk pa ne bi rada dala ker sem že za nuhalno dal 60eur user posted image Bom morala še mal prebskat samo pomoje ni nč cenejšgauser posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
31.1.2009 14:44:16   
pokica_
Ma ja, k sreči nisem glih tk deleč doma od Madžarske. Drugače pa vem ja, je kr drag ta 4d v Slo. Jst sem tudi dala za nuhalno 60€.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
31.1.2009 14:45:39   
Dudica1
a katera ve če greš lahko samo po eno slikco na 3D uz v postojno?user posted image user posted image user posted image
Sej vem glupo vprašanje...ampak ful me muči zdaj to...user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
31.1.2009 15:04:19   
Anonimen
oj, a sem tud jaz ena od trehuser posted image user posted image user posted image

mal gledam po netu, a je kera prek neta noročvala stvari iz baby centra, koliko časa ste čakale na naročeno, pa a se splačauser posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1011
31.1.2009 15:36:05   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

oj, a sem tud jaz ena od trehuser posted image user posted image user posted image

mal gledam po netu, a je kera prek neta noročvala stvari iz baby centra, koliko časa ste čakale na naročeno, pa a se splačauser posted image

jaz mam izkušnje da dobim po treh dneh naročeno,je pa bolje it v lj. ker majo ful več izbire kot po internetu,saj ni tako daleč pa še vse kaj drugega vidiš k na internetu niuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
31.1.2009 15:44:24   
petra a
dudica-glede tiste torbe za na voziček...sama sem rabila zimsko vrečo za na voziček (valda od istega vozička in v isti barvi), pa je v isti barvi nisem nikjer dobila...v baby centru so se mi sami ponudili (sem klicala po telefonu, sploh nisem šla osebno tja) da pokličejo po poslovalnicah in da če sem resen kupec, jo pripeljejo v ljubljano...in tako sem jo dobila iz mislim da slovenj gradca...ne vem, vprašaj jih še tiuser posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
31.1.2009 15:47:05   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: petra a

dudica-glede tiste torbe za na voziček...sama sem rabila zimsko vrečo za na voziček (valda od istega vozička in v isti barvi), pa je v isti barvi nisem nikjer dobila...v baby centru so se mi sami ponudili (sem klicala po telefonu, sploh nisem šla osebno tja) da pokličejo po poslovalnicah in da če sem resen kupec, jo pripeljejo v ljubljano...in tako sem jo dobila iz mislim da slovenj gradca...ne vem, vprašaj jih še tiuser posted image

ja sm vprašala pa je rekla da je ni,bom pa še enkrat vprašala.Samo od tega vozička je dve letiuser posted image Pa tvoj?

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
31.1.2009 16:06:26   
Blueeyes
hojla ponovno.. v Kanza sploh nism mela časa jt... sem šla samo po voziček in lupinco za avto, pa po nekaj cotk...

vmes sem obiskala še trgovino Smrkolin na Celovški ulici... sem malo drugačno trgovino pričakovala, tko da sem bila kr malo šokirana...

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
31.1.2009 17:50:02   
Leela
blueeyes kateri voziček si nabavla? Ti pa kar danes čestitam, k ne vem kako bom na netu v prihodnih dneh.

Drugače sem pa čist matasta, sem bila tako zaspana, da sem šla spat zdaj sem pa kot zadrogirana. Jaz sploh ne vem kakšen voziček naj kupim. Bom kar tastarga ponucala, potem bom pa videla kaj mi bo ustrezalo.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
31.1.2009 17:52:32   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: Leela

blueeyes kateri voziček si nabavla? kupila sem hoco champ s v zeleni barvi

Ti pa kar danes čestitam, k ne vem kako bom na netu v prihodnih dneh. o hvala hvala

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
31.1.2009 18:07:48   
dito
Blueeyes- čestitke za voziček

S tamalo sva spet sami, ker je šel dragi smučat. H€vala bogu, da je ful pridna. Sedaj ima manijo risanja.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
31.1.2009 18:46:39   
Dudica1
BLUEEYES super za voziček,ko boš imela sestavljenega pa daj kakšno slikco...user posted image

(odgovor članu dito)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
31.1.2009 19:08:22   
Blueeyes
itak, k ga bom sestavla bom naredila 100 posnetkov... tako in drugače... pa ga bom dala v album... vam bom javila kdaj bo to... dons najbrž ne ker pridem ob 21h iz šihta in grem k sosedi na rojstni dan... k ga ma pa dons.. tko da si bom najbrž jutr vzela čas, poslikala voziček, pa še sebe, pa pol kej novga objavim... sej vam tud na forumu javim ko bodo novosti user posted image  user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
31.1.2009 19:12:34   
Dudica1
no pol pa še pridno oddelaj šiht,da boš šla lahko pol na žuruser posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
31.1.2009 19:43:39   
Blueeyes
sej ne bo žur... k ma malega  user posted image  (10 mesecev starega)... tko da ne bo nekega pijančevanja ali kaj podobnega... bolj sosedski čvek... počasi zaključujem za danes... lepo se imejte, razvajajte se še naprej... lepo spančkejte zvečer, pa se jutri dopoldne kaj oglasim

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
31.1.2009 22:18:06   
petrazg
no, dons ni pa nobene gor... men se pa ne spi user posted image

Olivika
... full lepe stvari dela ta tvoj možiček. Mi je še posebaj všeč tista omara v oboku, full dobra barvna kombinacija...

Cveka... boga sodelavka user posted image

user posted image user posted image user posted image čestitke za nakupe... čakamo slikce....

Sej se mi ne da monologov pisat user posted image , grem malo k januarčicam in februarčicam špegat, če so kej živčne...

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
31.1.2009 22:21:59   
Blueeyes
no pa sem doma... k sosedi nisem šla, ker sva full pozno domov ršla, tko da greva jutri... zdejle sem samo na hitro lupinico preverila, jutri bom pa še voziček... ker če se zdejle začnem ubadat z vozičkom, pol še do 3h zjutri nam končala... sem pa full utrujenauser posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
31.1.2009 22:36:48   
zoja10
ojla, hojla..
Danes ni moj dan...user posted image me je ful tiščalo v trebuhu spet... sm šla na urgenco... me je hotla not zadržat, da ni nč resnega sam na opazovanju in pole k sm ji obljubla da bom res ležala in počivala sm lohk šla domou...tko...
zgleda da bomo tud mi dost preležali,...mi je ful hudo sam kaj čm...že preurejam mojo 'jazbino' tv, hrana, pijača itd..user posted image zdej pa morm odmislt v fax, vse šopinge itd... vse za mojga ščinkovca user posted image

Vi se pa lepo čuvajte da se vam tudi kaj takega ne pripeti...občasno bom pa vseeno še skočila pogledat kaj je kej z vami..

Pridne bit...;)

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tega ne govorite noseči partnerki
Dragi moški, če je vaša partnerka noseča, obvezno upoštevajte pravila, ki jih delimo z vami. Za vaše in splošno dobro! ;...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?