|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice laško in okolica
29.1.2009 17:04:48   
Goldy
Christy - zadnjič te nisem spoznala, ker se mi zdi, da sva se videli samo enkrat v trgovini....user posted image  Drugače, pa za kavo za ta vikend ne obljubimo, ker moj v sredo odhaja na Bali, pa v soboto ima še eno zabavo, potem pa ni problema, lahko lahko se pa vi kaj oglasite (vsi ali pa sama z malim, jaz sem itak večino dni doma in naslednjih 10 dnih mi bo še malo dolgčas....) user posted image

Lp - kje se pa ostale skrivate????

_____________________________

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Taanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: mamice laško in okolica
30.1.2009 8:03:42   
Taanikaa
Goldy-sploh ni problema,ko bosta pač lahko se oglasita,tudi vidve same lahko s pikicouser posted image ,sploh pa da ti ne bo dolgčas,ko boš sama..kr prleti,ja mi je povedal možek,da odpotuje jauser posted image ,saj bo hitro minilo,teh par dni.Zgleda pa,da sma midve okupirale ta forum,ker se nobena več ne javiuser posted image ,tko da punce sej midve nič ne grizemauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: mamice laško in okolica
30.1.2009 11:25:16   
Ryssa
Ojla!

Jaz sem tukaj.

A vidve se pa kr poznata, ja fino

goldy povej kako je bilo na MF. Je še kr punca?
Hodiš v Laško h G?

ajdameti, žanka, katka javite se kaj....

Hm, kako preživljam prosti čas?
Večinoma sem itak doma, prostega časa je bolj malo ker si še črpam mleko in vsak prosti trenutek izkoristim za to. Drugače pa popoldne kak sprehod ko pride ati iz službe. Če sem cel dan notri ratam tečna
Trenutno smo v procesu uvajanja gh, bolni pa hvalabogu še nismo bili in tudi upam da ne bomo.

(odgovor članu Taanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: mamice laško in okolica
30.1.2009 11:34:09   
Goldy
Morfologija je ok. Še vedno imamo punco. user posted image  So mi začele zatekat roke, ampak ker je pritisk nizek in voda ok, je normalno (tako pravi G). Me je pa dala na glukozni test - pred naslednim pregledom. Hodim pa v Laško.

Ryssa - Ja, midve s christy sva ugotovile, da se poznava, pa še čisto bližnje sosede sva.  Lepo, da še niste bili bolni. Verjamem, da je kar dosti dela. Če si pa še črpaš mleko pa itak...

Christy - Se zmeniva za obisk.user posted image

_____________________________

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: mamice laško in okolica
30.1.2009 14:01:50   
Ryssa
Super za mf user posted image in punco user posted image
G v Laškem je ful natančna glede spola, se mi zdi. Pri meni je že v 14. tednu videla da bo fantek.

Jaz sem pa bila potem na tem glukoznem testu pozitivna in sem mogla na dieto. Pa sej po eni strani hvalabogu, če ne vprašanje kolk bi se kej zredila. Glede zatekanja pa ne vem... čim manj soli user posted image Jaz nisem zatekala nič, mogoče tudi zaradi diete.

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: mamice laško in okolica
30.1.2009 14:28:31   
Taanikaa
ooo babikeuser posted image ..ja goldy super za morfo,pa da bo pupikauser posted image user posted image ,js drgač sem jst tud mela glukozni test v laškem,nič kaj tazga,sladkano vodo moraš pit in te pičijo 2x mislim da,imela sem ga pa tudi v celju,tam je bila pa kriza,ko te menda 4x pičijo pa tešč moreš bit ful dolg in sem bila laaaaačnaaauser posted image ,pa traja kolk ene 4 ure,skratka dolgo..men ni potem bilo potrebne posebne diete,zredila sem se pa v celotni nosečnosti 21 kguser posted image ,15 kg do zadnjega tedna v bolnišnici,ko sem bila polna vode pa še dodatnih 6 v enem tednuuser posted image user posted image ..no bila sem pa v bolnici 11 dni pred porodom,ker sem dobila preklampsijo-zatekanje nog in rok in visok pritisk,protio temu nič ne moreš,je nosečnička bolezen,ki je ne dobijo vse nosečke HB,pa še beljakovine in proteine v vodi sem dobila,verjetno posledica tega..priznam pa da čisto nič ne pogrešam biti nosečauser posted image ,no čeprav imam še zdaj tak trebuh,kot da sem nekje 5 mesec še vednouser posted image ..sem mislila,ko bom pa rodila bom pa spet raven trebuh imela..jaja..še zdaj imam 6-7 kg viška pa noče doluser posted image ..tolažim se stem ,ko bo mali shodil,bo dost enga tekanja okrog za njim in bo šlo malo doluser posted image user posted image ..no drgač mi pa orbitrek stoji v spalnici za okrasuser posted image user posted image

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: mamice laško in okolica
30.1.2009 17:25:39   
Katiandi
Ojla!
Se še jaz pofočkam tule gor: sem doma iz Hude Jame, sicer šele eno leto. Sva pa z sošolko iz sredje šole (ima 2 princeski: ena je stara 4 leta ena pa 1 leto) sosede, tako da mi ni hudo in se vsak dan vidimo. Moj fantek je star 10 mesecev in je že pravi korenjak.
Bi bilo res lepo, če bi se kdaj dobile, zdaj verjetno težje, ker nimamo avta, ko bo pa pomlad bomo pa šli na kolo in se lahko kje v Laškem dobimo. Jaz upam, da bo čimprej lepo vreme, da se bomo začeli rekreirat pa vsak dan na kolo.
katka28 - kak rukzak pa mate za prodat. Naš Jaka je ful rad notri. Smo si sposodili enga od Brevi pri prijateljici pa si moramo novega kupit. Najraje bi imela od Deuterja, ali Jack Wolfskina ali Vaude. Ti so prav profesionalni in jih lahko imaš do 4 leta otrokove starosti. So pa tudi kar dragi, zato iščem rabljenega.

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: mamice laško in okolica
30.1.2009 18:38:26   
Ryssa
Pozdravljena katiandi user posted image user posted image

Mi smo nabavili deuterja kcIII za 175 evrov, res je drag ampak je super. No, po izgledu, prav sprobali pa ga še nismo ker je mali še mal premali, ne po velikosti ampak po starosti user posted image Spomladi pa v akcijo.


V laškem v laboratoriju te dvakrat pičjo ja, eno uro morš bit tam, v celju pa 3 ure user posted image
Js sem tud bila lačna da joj user posted image
Pa sej teb goldy verjetn ne bo treba it v celje.
Js sem se vsega skup zredila 12 kg, zdej sem pa na 1 minus. Me kr pobira, me bo mali pojedel user posted image


(odgovor članu Katiandi)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: mamice laško in okolica
2.2.2009 13:33:53   
ajdameti
Ojla!

Sem začela debato, potem pa poniknila :) Malo smo se potepale s princesko, pa sitni smo, ker nam zobki rastejo in skoraj nič ne spimo, tako da lovim proste sekunde. Moram priznat, da sem na trenutke kar malo slabe volje, ker imam tako malo časa zase. Se tolažim, da bo bolje, ko bodo zobi za nami in bomo začeli hodit. Imamo pač malo bolj zahtevno dete, ampak smo kljub temu ponosni nanjo. Je prava mala bikica, ni kaj.
Goldy - super za punco, glede kg se ne sekiraj, jaz sem jih dobila 22 pa sem do sedaj že skoraj vse zgubila brez potrebnega truda (razen dojenja seveda). Pa res se poznamo. Čestitke za nosečnost od vseh!
Katiandi - glede nahrbtnika priporočam Deuterja - mi imamo II in smo zelo zadovoljni. Smo ga nabavili preko Boštjana na netu in je bil 130€ namesto 190€. Če rabiš kontakt sporoči. Mi smo nekaj časa čakali na rabljenega potem pa obupali.

Jaz sem tudi zato, da se dobimo na eni kavici in se spoznamo. Ker nisem od tod predlagajte lokacijo, ki bi bila najbolj primerna.
Drugače pa tudi mi v prostem času radi hodimo v hribe (tako, da se z veseljem pridružimo na kakšnem vponu na Šmohor), komaj čakamo kolesarjenje, upajmo le na lepše vreme in več časa. Trenutno se pri meni vse vrti okoli princeske, hodimo na plavanje za dojenčke enkrat tedensko in je super, skratka skušamo biti čimbolj aktivni, le to nespanje nam malo nagaja. Če ima kakšna kakšen nasvet bom zelo vesela.
Aja, pa punce, do kdaj ste dojile?

Končno mi je uspelo napisat nekaj besed...do naslednjič pa en lep zasnežen pozdravček.

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: mamice laško in okolica
2.2.2009 14:07:25   
Goldy
ajdameti - imaš ZS.

_____________________________

Pa smo 4!!!

(odgovor članu ajdameti)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: mamice laško in okolica
3.2.2009 14:13:40   
pikecpokec
Živjo!
Čisto slučajno sem vas našla, ker naš tamali ni več ravno dojenček. Jutri bo star 2 leti.
Tudi jaz sem iz Laškega - ''čistokrvna'' Laščanka user posted image . Goldy, tebe poznam user posted image . Lahko se kdaj dobimo na kaki pijači, sa se še ''v živo'' spoznamo.

_____________________________

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: mamice laško in okolica
3.2.2009 16:30:10   
Goldy
Pikecpokec - pozdravljena. Lepo, da si nas našla. user posted image  Če ti mpoznaš mene, a jaz potem tudi tebe? user posted image  Mi bo že kar nerodno. user posted image  Menda se bomo ja kaj dobile, če ne prej, ko bo malo topleje.....

_____________________________

Pa smo 4!!!

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: mamice laško in okolica
3.2.2009 20:32:08   
pikecpokec
Goldy - poglej moj album, pa boš vedela kdo sem. Po moje me poznaš user posted image

_____________________________

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: mamice laško in okolica
3.2.2009 20:43:34   
Goldy
pikecpokec - bi rekla ja, da te poznamuser posted image

_____________________________

Pa smo 4!!!

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: mamice laško in okolica
4.2.2009 11:38:22   
Ilije
IZVIRNO SPOROČILO: Katiandi

Ojla!
Se še jaz pofočkam tule gor: sem doma iz Hude Jame, sicer šele eno leto. Sva pa z sošolko iz sredje šole (ima 2 princeski: ena je stara 4 leta ena pa 1 leto) sosede, tako da mi ni hudo in se vsak dan vidimo. Moj fantek je star 10 mesecev in je že pravi korenjak.
Bi bilo res lepo, če bi se kdaj dobile, zdaj verjetno težje, ker nimamo avta, ko bo pa pomlad bomo pa šli na kolo in se lahko kje v Laškem dobimo. Jaz upam, da bo čimprej lepo vreme, da se bomo začeli rekreirat pa vsak dan na kolo.


Ojla!

Še ena okoličanka... Vse ostalo vam je pa tako že katiandi napisalauser posted image
Pri nas so trenutno aktualne vodene kozeuser posted image , tastarejša jih je ravnokar prebolela, tamlajša je pravkar v največjem zagonu...

ajdimeti...iz katerega dela rečice pa si ti?


(odgovor članu Katiandi)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: mamice laško in okolica
5.2.2009 9:20:26   
ajdameti
Ilije - Sem se preselila v Zgornjo Rečico. Si tudi ti iz Rečice?

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: mamice laško in okolica
5.2.2009 11:35:46   
Ilije
IZVIRNO SPOROČILO: ajdameti

Ilije - Sem se preselila v Zgornjo Rečico. Si tudi ti iz Rečice?


user posted image ja tudi jaz sem iz Rečice, doma sem pri novih igralihuser posted image  Ugibam, če si ti tista, o kateri mi je pravila moja kolegica Tina... Če si, imava obe Ajdi, ki sta približno enako stariuser posted image

Kako ste pa kaj ostale laške čveke?

(odgovor članu ajdameti)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: mamice laško in okolica
6.2.2009 9:08:56   
ajdameti
Ja super, sicer ne poznam nobene Tine iz tega konca...lahko pa sem prava. Najina Ajda bo jutri dopolnila 9 mesecev. Čim prej okrevajte, da se bomo lahko zmenile za kakšno kavico...

Lep dan še naprej tudi vsem ostalim.



(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: mamice laško in okolica
7.2.2009 9:45:00   
Ilije
Ojla!

IZVIRNO SPOROČILO: ajdameti
Ja super, sicer ne poznam nobene Tine iz tega konca...


Poznaš pa kakšno Tino R. iz Ljubljane (sedaj živi bolj na primorskem koncu)? Eno leto sva bili sošolki na filo faksu.
Drugače pa vse najboljše za 9 mesecev, še malo pa bo prva svečka user posted image


(odgovor članu ajdameti)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   RE: mamice laško in okolica
9.2.2009 8:57:41   
Taanikaa
dan...mamike,srečke nosečke,nič ne čvekateuser posted image ..ste se poskrile a?user posted image  sonček vabi...sprehod kliče...kukuuser posted image

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   RE: mamice laško in okolica
9.2.2009 9:46:26   
Goldy
christy - vse skrite.user posted image Jaz sem svoj sprehod  s kužkom že oddelala. Zdej grem pa počivat!

_____________________________

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Taanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   RE: mamice laško in okolica
9.2.2009 9:53:08   
Taanikaa
Ja,jst pa ravnokar dobila klic,da moram bit doma,čakat majstre za okna..pa bo šel sonček spet mimo nas danes,pol je pa itak spet neki slabo vreme napovedano baje...tko da si lahko sprehod danes po moje kr narišem,dobro,da imamo malo večji balkon,boma z malim kr vmes mal na balkon šla...user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   RE: mamice laško in okolica
9.2.2009 11:00:33   
Goldy
christy - a vam tudi okni nagajajo? Nam so tudi, pa je zdaj ok. Dobro, da so ti naši balkoni večji - naša terasa ima 16m2. A vi gledate na Šmohor? Pa v katerem nadstropju ste? Sem firbčna, a ne?user posted image

_____________________________

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Taanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   RE: mamice laško in okolica
9.2.2009 12:25:12   
Katiandi
lahka sprehod tud kr narišem, ker ima Jakec vodene koze pa ne smemo ven. Je bla noč kr neki, sem ga morala nosit, drgač je kr joku. Upam, da bo današnja malo bolje.

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   RE: mamice laško in okolica
9.2.2009 19:48:26   
Taanikaa
čer..mah ja  goldy..od oktobra do zdaj sem imela spektro tu najmanj 15x-brez pretiravanja..pubeci so površni,pa okni pihajo pa popravijo,pa druga pokvarijo,pol jih ne morem odpret ,seveda po njihovem "popravilu",potem se okni rosijo in imam kr luže po parketu,nakar mi je posledično odstopil parket..in še in še...vglavnem slaba roba so tile okni...ja je omenjal možek tvoj ja da ste imeli probleme tudi,že prej je enkrat sam rekel,opazil,da pihajo okni...jst ko nisem nek majstor,pa bi prej zrihtala no...no evo mal slabe reklame za spektrouser posted image user posted image ..drugače pa gledam na trgovino,tretjo nadstropje sem..sem te videla včeraj mislim da al danes,sej nevem več,ko si se nekam odpeljala,sem lih cunje obešala...ja vem,vi imate tako veliko teraso pravi možek tvoj,kar je luštno poleti ne?..kolk paše res it mal na balkon,ko je sonček,če že ven ne moreš..evo idile konec,bo spet slabo vreme zdejuser posted image ..in bomo spet sitni,sitni,sitni...goldy ti se kr lepo naspi,dokler še lahko,pa spočij,še eno kitico oddremaj namesto meneuser posted image ..mi ga danes že cel dan neki biksamo,nič ni hotel spat čez cel dan,zdej pa spi,je pa kot v raju doma..vrjetn se zobki kuhajo...luštn nam je resuser posted image ...goldy si še sama?

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Pokukajte v pravljičen svet nove trgovine ...
photo
Vrata je odprla nova trgovina Mali zakladi, ki se nahaja v spodnji etaži Emporiuma, BTC City Ljubljana.




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?