stuhica
|
pozdravljene vse nove ... kolk ste pridne sploh ne uspem vse prebrat , ma ja mal preberem pol pa že ne vem več kaj je ktera pisala... bravo kaki lepi buškoti... njihova vsebina je pa še lepša... Štefy ful fajn vidim d aimaš razgibano življenje dva po dva in še eden fantek zdej ... Si jih pa kar fajn razporedila po starosti.. sem že poislila pa ja ne bo imela 5 fantkov ... fajn d amaš dve punčki ne... Cigaretki in kavica: jaz sem se cigaretom kot strastna kadilka odpovedla skoraj 5 let nazaj ko sem bila prvič noseča IMN. in potem se je zgodilo še tolko hudih stvari in pač nisem začela... nazaj.. je pa res, d alani ko sme bila na dopustu v portoriku me je zamikalo pa sem mal afne guncala... pa letos ko sm diplomirala smo doma na fešti tud imel poleg pjačke še cigaretke pa sem spet mal prsmodila kakega no in rezultat tega žura je moja .... tako da ne vem al so cigareti pa mal alkohola vpival na to da sem uspela prvič zanosit brez pomoči tabletk je pa tud vprašanje? Mal se pohecava z našmu na ta račun.. pa je, zdej ravi d ako bom pa magistrirala mi bo pa tatretga naštimal po žurki... No kavo sem prej pila turško, pa sem jo nehala ni bilo zanimivo brez cigareta, potem sem včasih sio nardila nescafe zdej ga pa ne morem ker ma sladkor( gun brez mi ni všeč) in mi poveča moj cuker tako da tega luksuza nimam več ... prehrana.. pri meni mora že biti res ala zdrava, že zaradi diete, kg mi kar dol padajo, ampak vse okrog izginja trebušček se pa počasi oblikuje in ostaja prav hecno kremice jaz jo imam sanosan za po trebušču s e bom pomoje zdaj počasi začela mazat prej sem se včasih pol pa kr pozabim... .. Pritisk.. mam jaz zaenkrt uredu je ponavd tm od 105-120 do 70-75 tako da je zaenkrat kar v mejah normale imam pa vedno povečan srčni utrip in sicer je vedno čez 110 Tud vodo sem zadnjič pri gineku imela bp, še čist brez bakterij sem bila prav vesela ker so ponavadi zmeri mal prisotne... Cuker je pa itak en dan tko drug dna spet drgač.. . me je strah ponovnega snidenja z diabetologinjo dons teden... Brcike me zanima al bi me moglo fest skrbet, ker vse veselo razlagate za te brcike, jaz pa enih ornk še nisem začutila , čutim neko premikanje pa kot kruljenje po trebušku pa dihanje je opazno, ampak tistih brcik brcik ki bi bile res konkretne pa zaenkrat še ni... mogoče je pa naš mal lene sorte al milsite da bi imela razlog za srkbet?? Februarka a veš da je bilo meni tud sicer bolj na začetku ful slabo k sem tamalmu ene dvakrat sunla kinderja... mi sploh niti na pamet ne b i pršlo da bi ga pojedla.. pa itak ga ne smem... bi pa s takim veseljem snela celo milko čokoladooooooooo PA NESMEM!!!! materinska šola... sem hiotla ta mesec tud iti pa sem pozabla klicat in se naročit nič bom šla pa pač septembra če se mi bo dalo, če ne bom pa doma...sej enkrat sem že bila... A tiste ki ste že ble boste šle še enkrat... mene v bistvu samo tisto dihanje mal zanima bi šla zarad tega še enkrat da ponovim saj vem da se z pravilnim dihanjem da lepo predihat popadke .... tiso o prehrani, dojenju ( k smo že doma diplomirali od dojenja, z nstavki, brez z falsško, stiskanje itd,,,) me ne zanima... tako da ne vem no bomo videl še... mateja 8 pa si e kdaj prej rodila al t epošiljajo preventivno v APN. Moja sodelavka tud hodi ima pa zdaj drugič rok avgusta.. je pa ona imela preklamsijo ob prvem porodu in to hudo... niso vedeli če se bo zbudila iz kome... tako da je rodila na CR in tamalo vidla čez dva dni ko se je zbudila.... n tolk za zdej sem se razpisala vas še berem, zdej grem mal počivat me že trebuh boli pa rit.... pol pa spet akcija napad na pisanje seminarskih nalog... res zoprno opravilo... za popenit...