Februarka08
|
Jutro. Muca*maca, si me prav nasmejala no, glede prebave ne... mam tud jaz probleme če ti je kaj v tolažbo in potem delam napako da kar ne jem in upam da bo tako kaj bolje sem mela pa tud v prejšnji grozne probleme, tako da... nimam kaj Rakica dobrodošla Dopust - jaz nameravam vzeti dopust med bolniško (upam da mi ga bo šefica dala ) da bi šli mal na morje. Saj počivam lahko tudi na obali no, jaz upam da ga bom dobila... Pozabljivost... ojoj... sem včeraj pekla rižev narastek in sproti pozabljala stvari kaj morm dat not ko sem sestavine nazaj v hladilnik spravljala, sem šele vidla kaj sem pozabla Rižko, jaz sem tole izpolnila tudi pri 1. in sem lepo dobila paket, rodila sem pa v KR. Mislim da nisem nič napisala porodnišnice in je blo to to. Sicer sem pa veliko več poštnine potem plačala Meliiitak mmm, dobro si tole spekla Skačica, hvala za pikepoke Brcike so prisotne vsak dan če se kdaj ustrašim in ga ne čutim, se uležem na hrbet in takoj pomiga Tako, mislim da sem se vsem posvetila včerajšnji dan je bil kar ok, itak, ker smo bili skupaj samo mala ga je malo biksala, ni hotla oz. mogla zvečer zaspat do 22h tako da ni blo potem veliko od najinega skupnega večera je moj že od jutra sanjal od muckanja, crklanja in o nežnostih in tudi cel dan namigoval k temu tako da ga nisem mogla zvečer pustit pri miru saj vem da mi ne boste verjele, ampak ko sem se šla pač rihtat v kopalnico (uštimat spodnjo frizuro ) nisem nič več videla ja, tak trebuh imam... sem šla bolj po občutku joj, že zdaj prej sem se še za rodit normalno obrila, ne vem če me ne bo moj mogu na koncu ajde, dost nakladanja, ste me sigurno že site. Lep dan, pa se mogoče še kaj javim itak ne morm bit tih