Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
potem pa nisva sos ede

privoščil nočno akrobacijo... tako da mi je trebuh kar plesal... sem mu rekla, gremo lepo ajat, sem se ulegla na bok in je blo mal boljš
je moj reku s kom se pogovarjam
tako da raje mal počijem, bom potem na hit mal skup zmetala ko bo šla spat.
mmmm, bi jo še, pa se morm mal nazaj držat
(itak k sem bla bolj debeluška.).. se mi je kr dobr zdel
...pa mamo spet dež in mraz
, tamala še dalj
peljeva v LJ (oba delava v Lj in se vsakodnevno prevažava iz Kr), ker on začenja bolj zgodaj in mal prišparava na bencinu, da se ne voziva vsak s svojim avtom, potem pa jest mal bluzim pri njegovi mami doma (itak da nisem sproščena)...superca, da dobr kuha in sem s kosilom priskrbljena...sam vseen teh par urc ko sem tam mi je kr mal težko, pol je pa še popoldan do 21h delat (s strankami)...in sem sam še za ožet...kako naj potem kaj počivam in hodim na sprehode? Ma sj, na ritem sem se navadla, le da sem sedaj bolj počasna in vedno bolj utrujena...ampak optimist in dobrovoljček pa sem
to tko boli!!
julija
pol pa tuhtam in mislm da je blo to takrat k me je krč v nogo zagrabu uglaunem čist je biu prestrašen
mi je blo tko fajn