Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

tam na kupu eno osebno poznam...se je moj hecal k sm gledala na začetku po predavalnici kje si da nej kr en listk dvignem z napisom Gorenka, al pa nej drugič čokolado gorenka sabo prnesem... pa si olajšam delo
posvečal da bova lepš sanjala
No bova pa dons nadoknadla....al bova pa teb mal energije ukradla...sej se nekej hvališ da jo maš preveč
drgač je pa pr nas tud tok treskalo da sm misnla že pobegnt mi je tok neprijetno to poslušat
ampak smo preživel
.Pol je pa še okrog treh začelo grmeti in treskati,da je bila groza sem hodila od sobe do sobe in vse izklaplala.Dones pa že cel dop.pada in spet malo grmi groza kdaj bo že konc tega dežja.
pa po mojem glih ni preveč navdušen,ker je tako vreme,ker ne more zidat tko k je treba,k vreme zeza,zdaj je pa še tamal fasu udarc na obe pete,k je najin delavc
itak se pa pol nikakor ne morm naštimat, tako da...
Ne morete verjet, da sem danes cel dan delala en