Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
upam da se kdaj drugič vidimo
ker jaz sem se še v avtu smejala, ko sem popadke predihavala, nič me ni bilo strah, komaj sem čakala da bo za mano, mami mi je hotla začet nekajkrat pripovedovat, da to le ni tako mala stvar in da bo bolelo, pa sem jo vedno ustavila in rekla, bom že videla, bodi tiho

cel dan že kolobocije zganja, me dol tišči in trebuh razteguje...tko da mi je tut dihat težko. na en krajši sprehod mi je ratal zjutrej it, pol je blo pa konc
Rozika me vsaj enkrat na noč zbudi, ko hoče jest ali pa it ven (ali pa oboje). Tako da se kar privajam na budnico ponoči
, mislim, da se je obrnil v zadnjem tednu. Je bil z glavico navzdol obrnjen na zadnjem pregledu, sam sem ziher, da zdele leži prečno s hrbtom navzgor, ker me tok na obe strani navzdol suva
Midva greva pa do morja malo danes..se že veselim plavat (najina dojenčica pa tudi menda
bo sicer naredu šolo za očete, a se še ni odloču al bo pri porodu al ne, men pa itak ne bo kul da se bom tam sama zvijala in predihavala, ko pa bom nekoga rabila, tko da mam dva v planu he, he...ampak bo že mogl bit ane
Facko mali!