|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  196 197 198 [199] 200   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009
24.7.2009 21:09:51   
Crystall
Februarka .. tole pa je bil super nakup user posted image . Jz sem se odločila, da ležalnika ne bomo imeli. Ker najino stanovanje meri celih 30 m2 in imam malega komot lahko v posteljici ali pa na svoji postelji. Ko bo pa v enem štuku višje (pri mami), bo pa imel prenosno posteljo. Pa niti denarja nimama, da bi lahko čisto vse kupila ... tako, da bomo imeli malo stvari, pa tiste kvalitetne, da bodo zdržale še drugega pa tretjega otročka user posted image

_____________________________

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4951
   RE: Oktobrke 2009
24.7.2009 21:22:21   
tea85
čer punce

jaz sem pa tako žalostna in slabe volje da kar ne morem k sebi priit. user posted image user posted image moj trapasti moški me je tako hudo razočeral, da bi najraje tulila od sile. kot sem že omenla dela v tujini in je šel na mesec pa pol dolgo pot, dobro to sem še nekak sprejela čeprav med nama ni vse kot treba bit, tud zadnje čase se samo kregama preko interneta in itd.ker ima ljubosumne izpade. mogel bii prit naslednji vikend domov, kar sem se veselila on pa učiitno mu prav paše da ni z mano al kaj pr hudiču, in mi napiše da bo še do konc avgusta ostal, ker tak sam hoče, češ zarad denarja!! gre se pa zato da bi prišel lahko za 2 tedna domov pa pol če že bi htel bi šel nazaj, ampak neeee..... to se mi zdi tako hudo nesramno od njega, da več ne vem kaj naj naredim, učitno samo jaz mam njega rada, jaz več ne vem... solze mi tečejo kot dežuser posted image user posted image , saj me je to zelo prizadelo. češ , da še je treba dost stvari nabavit a jaz sem že sama si kupla skorraj tričetrt stvari, samo voziček še mi imanjka pa neje malenkosti. ja, on misli s tem nabavit- avto, kod da nam je potrebno met nevem kak dober avto za prvo silo !!

jaz sem čiist gotova in se sprašujem kaj mi je tega več treba !!

mogla sem se izpovedat, ker mi je res hudo.


< Sporočilo je popravil tea85 -- 24.7.2009 21:24:19 >


_____________________________

prišla sem 30.10.09, težka 2.990 g, velika 48,5 cm...Taja




(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 4952
   RE: Oktobrke 2009
24.7.2009 21:33:24   
najčka
tea85user posted image user posted image user posted image user posted image upam da mu bo stopila pamet v glavo, in prišel čim prej. Držim pesti da bo vse okuser posted image user posted image

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 4953
   RE: Oktobrke 2009
24.7.2009 21:56:12   
Februarka08
Ojoj, teauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image drži se in misli na user posted image čeprav vem da je težkouser posted image
Crystall, mi smo dobili za našo 1. bejbo ta ležalnik na posodo, čeprav bi raje imela svojegauser posted image pa je moj kar vztrajal in vztrajal... no, zdaj ko sem pa tega vidla za tako ceno, je pa še moj pograbil tel. v roke in poklical če ga majo šeuser posted image user posted image da bo imel ta user posted image vsaj nekaj novega, ker večinoma bo vse od Lariseuser posted image komaj čakam da ga dam not ajatuser posted image

Jaz sem ravno izpod tuša, me pa spodnji štuk ful boliuser posted image že cel večer, prej me je user posted image tako brcnil, da sem mislila da bo rokica/nogica ven pogledalauser posted image user posted image prav zapeklo me je vse... se vidi da nisem počivala popoldan, samo drugače ne greuser posted image

Nič, gremo počasi v mižule, nočko!


_____________________________

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu najčka)
Neposredna povezava do sporočila: 4954
   RE: Oktobrke 2009
24.7.2009 22:02:46   
Crystall
Tea85 ... pošiljam ti en veliikkkkk user posted image .  Mislim pa da je že čas, da naši moški pridejo malce k sebi!!!

_____________________________

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu najčka)
Neposredna povezava do sporočila: 4955
   RE: Oktobrke 2009
24.7.2009 22:50:21   
tea85
hvala vsem, sem se že malo umirila, jaz tudii upam da jih vse pamet sreča(moške), tiste katere mate tud probleme z moškimi.

tudi sama sem šla danes ta ležalnik iiskat pa so ga že sprodali, sem pa si ga že kar rezervirala, ko dobijo novo rundo, tako da tudi jaz bom naši malii kupla tegauser posted image

saj, ko se samo spomnim na njen danes viden obrazek mi se smeh priivije na obraz, edina stvar kii me te dni osrečuje pa drži pokonci.

lepo spančkiteuser posted image




_____________________________

prišla sem 30.10.09, težka 2.990 g, velika 48,5 cm...Taja




(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 4956
   RE: Oktobrke 2009
24.7.2009 22:51:47   
Aniiita
živjo punce,

super, da ste tako uživale pri Žabarju..mi je prav žal,da nisem bila zraven..pa kdaj drugič. user posted image

Frr, hvala za nasvete. ja, se strinjam, ne mislim paničarit, če mi kaj ne bi uspelo..Če so vse rodile, bomo seveda tudi me user posted image

MalaMravljica, ne skrbet, če je otroček velik in ne jemlji že v osnovi to kot napoved za težave..saj jih s tem prav kličemo ponavadi.. Res ti priporočam v branje knjigo Modrost rojevanja (imam občutek, da ti bo všeč), kjer med porodnimi zgodbami piše tudi o tem, kako je po dveh carskih rezih zaradi kao prevelikih otrok, rodila tretjega (težak 4,7 Kg če se ne motim) vaginalno, ob drugačnem pristopu..pa še raztrgala se menda ni.. ful je v glavi..

Namesto včeraj sva šla na morje danes in ej bilo res blazno vroče! Plavat mi je sicer ful pašalo, vožnja, pa šepo trgovinah potem, me je pa pošteno zdelalo..grem zdej kar spat..

V baby cenrtu lahko dobite zastonj stekleničko od Aventa (125ml) in dve blazinici za dojenje (oz. jaz sem dobila kar lonček s pokrovčkom za hrano, ker ni bilo blazinic- samo izrežete kupon iz njihovega letaka in na blagajni pokažete kuponček.

Nočko vsem user posted image

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 4957
   RE: Oktobrke 2009
24.7.2009 23:09:34   
rakica 2
tea85,res ni lepo od njega,ampak ko bo vidu malo štručko se bo mogoče spremenil na bolje.Iz svoje izkušnje pa vem,da je najbolje da ga ignoriraš,z mojim sm začela tko delat kot on z mano in kmalu je začel študirat kaj je narobe,tok dam kot dobim,nč vč,raje manj,kr je to znal zelo lepo izkoriščat v svoje dobro.Držim pesti za vas vse triuser posted image user posted image user posted image                                                         michelle žal mi je za tvojega otročka,decembra sm ga tud sama izgubila v 7.tednu in je bla potem želja le še večja zarad tega,sicer je pa to njegov 1.user posted image ,jst mam od prej 2user posted image user posted image ,zdaj lahko govori od treh in petih(dokler ne bouser posted image -moški ponos),me zanima kako se bo odrezal pri prvem hahauser posted image user posted image                                          rh faktor-mam tud pozitivno,kar je uredu,če je neg dobiš po porodu neko injekcijo se mi zdi..

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 4958
   RE: Oktobrke 2009
25.7.2009 6:28:08   
tršica
Pozdravljene vse!

Jaz sem končno z morja in sem ugotovila, da tokrat pa mi vendarle ne bo uspelo prebrat vse za nazaj. Z dojenčkom sva uživala v plavanju in sončku. Zdaj pa nazaj v ... Aja, ne, še vedno sem na dopustu :) Do konca avgusta, ko bo spet treba it malo pogledat na šolo.

Za dojenčka že imamo večino stvari. Treba je še po posteljico in ležalnik, ki si ga bomo izposodili. Naslednji teden bomo malo preurejali pohištvo, da bomo vso opremo spravili v stanovanje. Se že veselim. Potem začnem pa prati in likati bodije, majčke in kaj vem kaj vse se še skriva v kartonasti škatli, ki smo jo dobili od svaka.

Meni se zdi, da tile tedni tako noro drvijo. Še malo, pa bo tu oktober. Potem pa že vidim seznam "pogrešanih". Držim pesti za vse nas in naše dojenčke, da bo vse steklo kot po maslu in da bomo vse zdrave prišle domov z malimi štručkami.

Aja, pa še to... Moj pregled je bil ok. Vse naj bi bilo pod kontrolo, čeprav sem še vedno malo skeptična. Namreč meni niti približno ne delajo vseh meritev in preiskav kot kateri drugi. In moj naslednji pregled je 19.8. - za seznam.

No, uživajte. Danes bo malo manj vročine, da lahko malo zadihamo. Vceraj je bilo cisto preveliko brezvetrje.

(odgovor članu rakica 2)
Neposredna povezava do sporočila: 4959
   RE: Oktobrke 2009
25.7.2009 8:02:22   
Anonimen
Tea85 upam, da se bo vse uredilo. Vem, da veliko razmišljaš o tem, ampak poiskusi misliti na svojo user posted image , ki te čaka v bušiju.user posted image

Danes se bo pa malo ohladilo punce tako, da bmo lahko zadihale za 1 dan. Jutri bo pa že tako ali tako sonček, ampak mislim ,da ne bo še tako vroče. Mislim no...user posted image



(odgovor članu tršica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4960
   RE: Oktobrke 2009
25.7.2009 8:12:09   
Crystall
Drage moje!

JUHUHUHU voziček imamo doma user posted image . V tem našem malem stanovanju, kjer itak ni nič prostora ... se ob vratih šopirijo tri velike škatle, na njih košara in pri kuhinji voziček s športnim delom. Včeri ko sva ga dobila, sva se menda več kot 1 uro mučila s sestavljanjem ... pol so pa itak vsi (starši in sestra) ga mogli pridet pogledat user posted image . Jupiiii, kak sem vesela. Res mi je lep voziček user posted image .

Malamravljica ... moji sestrični so rekli, da ima čist miniaturno bebico v bušiju, je mogla proti koncu zaradi tega še na en pregled. Jz sm letala po trgovinah, da sm našla en lep kompletek št. 50, da bi bilo mali sploh kaj prav. No, potem se je pa rodila punčka težka ornk čez 3 kg ... seveda je imela kompletek oblečen le takrat za iz porodnišnice, pa še to so ji ga sestre komaj gor spravle. Eni drugi v familji pa niso nikoli rekli, da ima težkega in velikega otroka. Ona majhna, drobcena ... rodila je pa fantka težkega čez 4,5 kg in dolgega 58 cm. Tako, da jz ne verjamem tem merjenjem ... ker so bolj kot ne OCENA. Tako, da kar POGUMNO user posted image  user posted image

Danes pa končno ne bo več tako vroče. Ufff, kak mi paše!

_____________________________

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4961
   RE: Oktobrke 2009
25.7.2009 8:13:54   
Crystall
Pa še moj naslednji pregled ... prejšnjega sem imela sredi junija ...zdaj ga imam pa šele 4. avgusta user posted image  Takrat bom spet vidla najinega korenjaka user posted image

_____________________________

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 4962
   RE: Oktobrke 2009
25.7.2009 8:42:24   
karmen b
Dobro jutro user posted image

Danes je pa fajn frišno zunaj. ponoči tako nisem nič spala, ker je veter tako tulil okrog hiše, da sem mislila, da mi bo okna ven pometalo.

Drugače mam pa že tri dni heksnšus in mam počas že dost user posted image

Moja kopalnica ne bo gotova prej, kot v dveh tednih, pa še to bom llahko vesela. Potem menjamo strešno okno, potem kitamo vogale med stropom in steno po celem stanovanju in pobarvamo vse na novo. Zdaj se je pa moj spomnu še parket lakirat. No in ko bo to vse narejeno, šele lahko začnem za user posted image skup nosit. Upam, da moj ne misli, da ma do decembra cajt, ker se pošteno moti.

Se mi kar milo stori, ko prebiram, kaj vse že mate ve, jaz pa kar še čakam in čakam. Al kaj ko nimam prej kam kej dat user posted image


_____________________________

Špela je naše največje veselje :)

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 4963
   RE: Oktobrke 2009
25.7.2009 8:47:33   
palegia30
Ojla, evo jaz sem že pokonci, najprej sem kot ponavadi vstala ob 1:30 in gledala tv ter jedla jabolko potem sem zaspala ob3 in do 7:30, tale nespečnost in brcike me dejejo. Ampak danes bom kupila voziček Quinny buz in komaj čakam... Se ga veselim kot majhen otrok...

Tea85 drži se zase in za svojo bejbiko, bodi močna in ne morem verjet, da so te tipi take reve včasih in se ne znajo obnašati...Ampak upaj na najboljše. Ve ste vse že veliko nakupovale, jaz posteljico že imam, ki sem jo kupila v Bushiju, sedaj še jogi Doremo naročim in par oblekic kupim. Lupinico pa tudi že imam. Ne vem pa katere vse stavri potrebuješ za porodnišnico, ker bi si jih kar pripravila v torbo in čakala na porod, he he, saj bo moj po moje tolk zmešan, da ko bo čas za peljati v porodnišnicoc bo ves iz sebe.

Punce lepo bodite in uživajte v bolj hladnem vikendu!

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 4964
   RE: Oktobrke 2009
25.7.2009 8:54:48   
Crystall
Karmen ... bo pa potem lušno, ko boš na koncu morala vse skupi spraviti. user posted image

Midva morava kupiti še maxi cosi cabriofix in isofix podstavek, angelcare in še par malenkosti. Pa sama bom še ene blazinice za v stolčka za hranjenje zašila (imamo kar ikeino antilopo). Zdaj čakam na kako akcijo za lupinico - zdaj imajo v babycentru v akciji lupinico maxi cosi citi ... samo ne paše na isofix user posted image . Angelcare iščemo pa ta zadnji model ... in to rabljen. Drugače je pa pri nas laufala ikea, ebay in tosamina trgovina v domžalah. Pa kot sem že rekla imamo samo najnujnejše. Oblekce sem večinoma naročala rabljene ... ker bo mali itak prerastel to v 1-2 mesecih. Mi je pa vseeno zelooo pomembno, da bo lepo in skladno oblečen. Sam sem rekla, da nekih pocukranih stvari ne rabim, ker bo že tak mali en velik mamin in atijev cuker. Tak, da imava na primer ikeino banjico za 6,50 eur - navadno, enobarvno, previjalno bova sama zbila skupak iz desk ... Res prav komi čakam, da se začenja pregledovanje oblačilc, pranje, pripravljanje ... user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 4965
   RE: Oktobrke 2009
25.7.2009 9:00:38   
Crystall
Palegia30 ... mi smo dobili v šoli za starše eno revijo ... pa notri piše, kaj moraš imeti s seboj. Drugače sem pa jz oba seznama (za bebico in za v porodnišnico) potegnila dol z interneta. Sem si potegnila par seznamov in jih primerjala, ven metala kar mi je bilo too much ... potem sem pa odšla do svoje sestrične in kolegice, obe sta z majhnimi otročki ... sta pregledali sezname, ven zmetali, kar je bilo nenujno in mi povedali, kaj moram dodati user posted image user posted image  Super način! Priznam, da tudi mako, tetra majčk nimam veliko, bodijev na preklop tudi ne, imam pa tiste majčke, ko se raztegnejo pri glavici oz. vratu ... bom že nekak. Iz Anglije sem večinoma dobila same take, očitno tam ne uporabljajo teh na preklop. Pa tudi pajackov nimam ogromno. Mislim, da imam samo ena dva. Imam pa 3 pajacke za spančkat. Pa ogromno trenerkic, kavbojk ... In se bomo pač prilagodili in to prvo porabili. Ufff, sem zdele na easy ... me zanima, če bom oktobra še vedno takole mislila in trdila user posted image user posted image

_____________________________

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 4966
   [Brisano sporočilo]
25.7.2009 9:04:05   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Crystall)
  Neposredna povezava do sporočila: 4967
   RE: Oktobrke 2009
25.7.2009 9:09:58   
karmen b
Moram priznat Crystall, da sem si ogledala tvoj nakit in si prava umetnica! Res lepo....bi kar kej mela, sam moram najprej stanovanje pošlihtat, pa bebo, pol pa najbolš, da se z vozički dobimo jesen, pa nardiš eno prezentacijo nakita samo za novopečene mamice, da se okitimo s tvojimi umetninami, da bomo blestele na jesenskih sprehodih.

Tea, če te kaj tolaži, moj je doma, pa ga niko ni doma, ker ma za vse druge cajt, sam za svojo drago ne. Ko ga pa vprašam, kdaj bova midva mela kej časa zase, pa sami zigovor, "zdele morva tole končat, pol pa", in pol zadevo končava in se že začne druga, vmes pa ko je kak dan prost brez teh zadv, ki so za poštimat, gre pa s frendi na pivo in prespi pri mami, da se kao ne vozi domov in se zbujam sama.

Samo upanje umre zadnje! Jaz se ne dam....sem se sprijaznila s tem, da fant nima obstanka in samo upam, da bo user posted image dovolj velika motivacija, da bo več doma v družinskem krogu. Nima se smisla sekirat. Jaz sem se tud zarad tega naučila mal sebe poslušat in se potepat s frendicami, nafilat dušo in podobno. Ko ti pride v kri, začneš prav uživat user posted image


_____________________________

Špela je naše največje veselje :)

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 4968
   RE: Oktobrke 2009
25.7.2009 9:45:38   
Crystall
Karmen ... hvala user posted image . Obožujem ustvarjanje nasploh.

Drugače pa mislim, da ko se bodo pikice in pikci rodili, da bodo naši dragi najbolj ponosni atiji in očkati in da bodo z veseljem doma user posted image

_____________________________

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 4969
   RE: Oktobrke 2009
25.7.2009 9:51:50   
Anonimen
Hei
Pomojm mamo kr skor vse probleme z deci. Moj tut ta tedn k je biv popoldne, zutri se je zbudi, pržgav play station, špilu do 12h, se obleku in šov na šiht (kosila on ne je pred 3h), zvečer je pa pršu dam, se preobleku in šov do kolegov user posted image
Učeeri mi je pa še povedu da grejo s kolegi en vikend vAmsterdam user posted image
Sam sm mu lepo povedala, da Ne septembra, pa da šele ko bo konc predavanj v materinski user posted image
Bomo vidl, če bo sploh lohk šov user posted image
K jst znam na dušco pihat, kaj če bo kj narobe, ..., tebe pa ne bo doma. Ga pa že tko skrbi za vsako stvar, ker sm mela SS pred najino štručko in je pol še lažje user posted image
Sm pa učer mela ful čudn dan, zutri takoj k sm ustala se mi je vrtel ful, pa pol k sm šla v šoping tut neki cajta, k sm bla mal na sončku se mi je nehal, pol k sm domov pršla, so se pa kr prebavne motne začele, pa pol do dons je moj piškotk bl mal brcu pa se premiku, dons je pa šele zdele mal bl pobutala. Pa še ene 2x me je bolel v trebuhu, če sm ustala. Sj ni nč, a ne? user posted image

(odgovor članu karmen b)
  Neposredna povezava do sporočila: 4970
   RE: Oktobrke 2009
25.7.2009 9:52:44   
Anonimen
user posted image

evo moj buši 29t 1d. Zadnič mi tam ni hotlo objaviti, zdaj bom pa tukaj poiskusila.

(odgovor članu Crystall)
  Neposredna povezava do sporočila: 4971
   RE: Oktobrke 2009
25.7.2009 9:57:05   
karmen b
O lepo lepo zaokrožena je tale tvoja žogica pravoda user posted image

_____________________________

Špela je naše največje veselje :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4972
   RE: Oktobrke 2009
25.7.2009 10:04:19   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: karmen b

O lepo lepo zaokrožena je tale tvoja žogica pravoda user posted image


se strinjamuser posted image prav lep jeuser posted image

Jutro.
Mi smo v dnevni, mal počivamo, no jazuser posted image , spet mi je slabo ker sem pojedla 2 vilici jajca ker je ostal od tamaleuser posted image user posted image itak mi je vedno pa mislim da danes mi pa ne bouser posted image ob 12h mormo bit nekje na pikniku oz. roj. dnevu, bo danes še pestro...
Naš mali brca kot nor, saj je prav, sem včeraj prebrala da je že treba mal pazit oz. gibe štet, v glavnem da ga cel dan čutiš... no, pri meni zaenkrat še ni problemuser posted image

Lepo soboto vam želim, user posted image prav paše tale ohladitev, a neuser posted image samo meni danes ne odgovarja, ker mormo ituser posted image

Aniiita, škoda ker moj včeraj ni vedel tega o flaški v BCuser posted image pa tam je biluser posted image

Še 1 stran, pa gremo na nov deluser posted image user posted image user posted image


_____________________________

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 4973
   RE: Oktobrke 2009
25.7.2009 10:04:36   
Crystall
Pravoda ... kak lep buši user posted image

Majchy ... moj se tud neki meni, da naj bi šli s kolegi v Berlin na atletsko tekmovanje za 4 dni. Sam sem mu rekla, da zaradi mene lahko gre, ampak da naj pomisli še malce na finančno plat. Ker to bi ga prišlo zihr več kot 200 eur, a midva nimava letos denarja, da bi sploh šla za 1 teden na morje. Kak se bo odločil, ne vem. Mislim pa, da bo ostal doma. Drugač ima fajne kolege in jih imam prav rada, razen enega, ki je bil prej njegov najboljši kolega. Tip je presran do konca, punce v življenju po moje še videl ni, ker ga nobena noče. In še zdej po več kot 1 letu mu ni jasno, da moj fant ne živi več doma, ampak da midva že 1 leto živiva skupaj pri meni. Moj fant dela v domačem kraju, 20 km od mene, potem gre še vsak dan ali na fitnes ali na nogomet ali na tenis in med tednom pride ponavadi med 7. in 8. uro k meni, a vikendi so najini ... če greva kam, greva skupaj. In ta kolega ga glih med vikendi kliče, kje je, če ga greta žurat, pa ne vem kaj še vse. Ko mu moj reče, da ne ... pol mu pa piše sms-e, kak kolega je, da če bo zaradi punce vse kolege pustil. Ma ne vem, kaj še vse ... a moj se z njim dejansko vidi 3-4x na teden. Posesiven je bolj kot jaz. Saj sem rekla, samo še enkrat se naj to zgodi, potem bom pa jz mu povedala svoje, ker ga imam poln kufer. To, da sem pa noseča, pa da pričakujeva otročka ... to mu nič ne pomeni ... EVO, sem si olajšala dušo. Sej to je sam eden tak, ostali so vsi fajni ... sploh z enim parom sva se tak zaštekala, da prav komaj čakam, da prideta k nama user posted image

_____________________________

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4974
   RE: Oktobrke 2009
25.7.2009 10:08:17   
*chance*
Kako lep buši user posted image
Vidim, da imate kar probleme s svojimi user posted image ampak verjemte, tako reagirajo ker ne vejo kaj jih čaka in kako naj se odzivajo...sem zadnjič prebrala en članek o tem, kako se moški obnašajo v času nosečnosti in je po eni strani čisto logično, da reagirajo na nenavadne načineuser posted image se pa pri večini menda to po porodu spremeniuser posted image sicer pa smo menda tudi me malo bolj občutljive, jaz pač poskušam ne preveč silit v njega in ga ne obremenjujem preveč, pa nama zaenkrat kr laufauser posted image
Zdaj mi pa povejte če je to normalno, da sem jaz po vsakem obroku še kar lačna...bi jedla vseskozi...pa mi kar krulit začne po trebuhuuser posted image tako da se moram prav pošteno brzdat, da nisem vseskozi pri hladilnikuuser posted image user posted image Ima še katera podobne težavice? user posted image
Danes je pa zares prijetno tole vreme...bom vsaj stanovanje lahko pošteno preluftala in ohladila... pa mislim, da se bom tudi pošteno naspala, ker me že vleče počasi nazaj v user posted image .

Imejte lep vikend...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  196 197 198 [199] 200   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  196 197 198 [199] 200   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?