|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ali ste/smo preveč z našimi otroci, prema...
23.1.2009 12:35:07   
mojamura
ooooooo....same dobre teme.

da povem, družabno življenje je....kaj je že touser posted image user posted image

ga praktično nimam. nimam ne kolegic, ne časa, ne vem pa niti če bi mojemu to bilo po volji da grem ga žurat sama brez njega (čeprav bi včasih pasalo) zato, da je temu tako, ni krivo to, da sem preveč navezana na otroke, ampak dejstvo da delam od 8-16, pol pa še na predavanja hodim 2-3 krat na teden, včasih še kakšna sobota. pa doma je treba v stanovanju marsikaj postorit, pa otrokom tudi moram posvetiti malo časa.

tudi jaz, tako kot rija, pogrešam seeeeeeeeebeeeeeeeeeee........aaaaaaaaaaaaa

danes po šihtu, ko rpidem domov, se preoblečem, pa spičim na enourni sprehod, sama, v naravo.....mater me bodo spet čudno vsi gledaliuser posted image user posted image

but, who cares

_____________________________

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Ali ste/smo preveč z našimi otroci, prema...
23.1.2009 13:04:06   
zoja5
No, jaz sem bila tudi praktično eno leto malo preveč zaščitniška in malega nisem spustila iz rok. Do enega leta ni bil nikjer sam brez mene, razen ene parkrat z atijem. Pa mi je to potem odžrlo toliko energije, da sem videla, da je treba nekaj spremeniti. Boljša mama si, če tudi zase poskrbiš, ker si samo tako zadovoljna. Žuranja mi niti ne manjka, sem že dosti tega dala čez, se pa občasno dobim s kolegicami na kakšni kavici ali za kakšen popoldanski čvek. Bolj pogrešam to, da si bi z možem vzela več časa, ko bi bila sama drug z drugim in se bi malo razvajala. Ampak se počasi situacija izboljšuje.

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Ali ste/smo preveč z našimi otroci, prema...
23.1.2009 13:08:48   
želva
čas zase, žuriranjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tamaučk je stara eno leto, čez mesec dobimo še drugegauser posted image , se mi zdi da ga še dolgo ne bo.user posted image user posted image user posted image

Saj greva kdaj sama ven, pa s kolegicami na kavo z mulčki, pa grem dopoldan kdaj v šoping malo šnofat, ni pa več tako lušno kot je bilo včasih, ko si bil sam. Tudi če si preveč zaplužil, so stvari in opravki počakali, zdaj pa ne. 
Priznam, da sem preveč s svojim otrokom in da bi mi pasal odklop za kakšno popoldne, da bi počela kaj popolnoma nekoristnegauser posted image . Sam kaj ko me pol doma čaka tisoč in ena stvar, pa še ves čas se sprašujem: Kako bodo zmogli brez meneuser posted image


_____________________________

Vedno več nas je!

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Ali ste/smo preveč z našimi otroci, prema...
23.1.2009 13:14:21   
kalbo
Ko greva jest pa moja žena kdaj na zmenek...po navadi v kino, otroc so pa na počitnicah, nama je, kot bi šla spet prvič na zmenk.

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Ali ste/smo preveč z našimi otroci, prema...
23.1.2009 13:35:30   
Lalica1
Vseeno mislim, da vsaka zase najbolj ve kaj potrebuje in kaj pogreša.
Zame je včasih žur s prijateljicami do jutranjih ur, pa ples, pa pogovori in a la vrnitev v stare čase. Včasih je pa žur ko me hčerka prime za roke in pol ure pleševa, kričiva, pojeva, ali pa greva samo na sadno kupo. Sami!

Si pa res včasih želim brez "prtljage" v mislih narediti kaj čisto sama. Pa čeprav samo ležati v kadi, ne da bi premišljevala koliko perila me čaka, kje moram pobrisati prah ali še kaj...

Ko enkrat dobiš otroka se pač življenje spremeni. Vsaj do neke mere. Je pa tudi tako lepo.

Smo se zadnjič 1.1. peljali mimo mesta, kamor smo včasih vsako novo leto šli na žur. In edina misel nam je bila na vsako soboto, ko smo premišljevali kaj bomo oblekli, kako se bomo našminkale, kam bomo šli,... Sedaj pa nam to več nima pomena. Sploh nisva imela volje do žura. Zadaj pa je sedela najina hčerka in sem samo razmišljala kako so se z njenim prihodom spremenile moje prioritete v življenju...

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: Ali ste/smo preveč z našimi otroci, prema...
23.1.2009 13:43:45   
kalbo
Sej to, da se ti spremenijo prioritete v življenju je itak normalno. Men recimo je blo deset let nazaj prioriteta dobit škatlo čikov, za par kofetov in za nabutat se ga zvečer, ob sobotah pa v Afriko, aja, pa kako se dat dol. Sam to mi ni najboljš ratval v mojih rosnih letih. Vedno sem mel zjutraj polne žepe listkov na katere sem pisal telefonske od kelnarc in punc, ker mi je pijanemu vedno jezik tekel v pravo smer. Sam žal je blo zmeri preveč al pa premal cifer goruser posted image . Trezen pa pri 17, 18, 19 letih ravno nisem znal z ženskami.

No zdaj je čist drugače in men to zlo paše, kot mi je tisto zgoraj prej. Če mi enkrat na teden uspe skočit na pivo je to že velik. Jest bolj težim k temu, da z ženo preživiva vsaj del dneva sama, pa čeprav je to sam par minut, preden zaspiva.

< Sporočilo je popravil kalbo -- 23.1.2009 13:45:02 >

(odgovor članu Lalica1)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: Ali ste/smo preveč z našimi otroci, prema...
23.1.2009 14:03:22   
Anais Nin

Jaz sem se pa (priznam), od kar imam 2 otroka in kronično odsotnega moža, kar malo zanemarila. Pogrešam športanje, pa kakšen dan samo zase. Že to bi bilo dovolj, da se v banjo vležem, pa magari noge obrijem, ne da pa zvečer norim, ko nora in pospravljam in kuham in ...

Sicer imam taščo, ki mi jih včasih popazi, za ene par ur, takrat pa študiram, pospravljam, likam.

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: Ali ste/smo preveč z našimi otroci, prema...
23.1.2009 14:03:32   
siskamiska
Grem ven sama oz s kakšno prijateljjico in to večkrat. Oz povprečno 1x na teden. Čez dan sem sama z otrokoma doma, ven grem pa vedno po tistem ko  zaspita.
Moje osebno mnenje je da moraš obvezno imet tudi čas zase, iti stran malo od otrok pa je pravi balzam za dušo user posted image . Za to nobena mama ni slaba mama. Dobra mama je tudi med drugim tudi taka, ki je srečna a ne?!

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: Ali ste/smo preveč z našimi otroci, prema...
23.1.2009 14:12:19   
glen
Svojega otroka in moža  mam najraje na tam svetu in najraje sem v njihovi družbi.
Res veliko časa preživimo skupaj ker to želimo.
Si pa vsake tolko 1x na mes.  včasih 1x na dva mes. privoščim babji večer s prijatelcami.
Večerja pa klepete klepte klepete,in morem rečt da res paše.
Tudi z dragim si kdaj pa kdaj privoščiva sama večerjo

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: Ali ste/smo preveč z našimi otroci, prema...
23.1.2009 14:13:01   
Rožica I
IZVIRNO SPOROČILO: siskamiska
Dobra mama je tudi med drugim tudi taka, ki je srečna a ne?!

-----------------------------
Predvsem je tako, da je srečna mama- dobra mama user posted image !

_____________________________

ROŽICA

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: Ali ste/smo preveč z našimi otroci, prema...
23.1.2009 14:54:13   
ThinkPink
Ko greva jest pa moja žena kdaj na zmenek...po navadi v kino, otroc so pa na počitnicah, nama je, kot bi šla spet prvič na zmenk.

Enako! Mislim, da sva v letu in pol imela kakih 2x priložnost, da sva šla sama na kosilo. Kaki luksuz....kot da sva druga človeka....

(odgovor članu Rožica I)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: Ali ste/smo preveč z našimi otroci, prema...
23.1.2009 15:06:25   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: Mišni

Moje mnenje je, da si bre veze žalostna, če ti tako življenje paše. Enim paše nekaj,d rugim pač nekaj drugega.



Se strinjam s temle. Jaz sem trenutno tudi v taki situaciji, da sem najrajši doma, pa tudi takrat, ko bi lahko kam šla. Enostavno sem se navadila na tako življenje. Saj pridejo do mene kolegice, ki še nimajo družine, pa je. Da bi se šla pa ven znoret, pa se že dolgo nisem šla. Saj v bistvu se nimam jit kam, naš konc je bolj tužen.

Me je pa zadnjič moj povabil na ples, je bil v bližnji oštariji, pa sem ga zavrnila. SE mi je pa res zdelo, da 4 mesečnika ne morem pustit doma pri mami, čeprav ga ne dojim. Pa sem se kasneje kesala, mi je še mami rekla, da bi komot šla, saj prespi 6-7 ur pa tudi če bi bilo kaj narobe, če bi npr. jokal, bi bila hitro doma. Pol sem se pa res kesala. V bistvu si bolj želim jiti ven z mojim, se ga malo odštekat, kot s prijateljicami. Trenutno. Saj bo še čas tudi za to.

Trenutno pa mi veliko pomeni, da skočim do starejše sosede, kjer poklepetava, kot s kako prijateljico, pa en čik pokadiva. S tem sem zaenkrat čisto zadovoljna, saj kofetkanje mi glih ne paše in posedanje po oštarijah tudi ne.

< Sporočilo je popravil srki -- 23.1.2009 15:09:45 >

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: Ali ste/smo preveč z našimi otroci, prema...
23.1.2009 15:23:36   
ronja
da si bre veze žalostna, če ti tako življenje paše.

hihi, jaz bi pa rekla, da če jo je vpr. razžalostilo, ji očitno ne paše čisto... Kot je potem napisala, pogreša sama sebe - in jo čisto razumem...

Trenutno o tem še niti razmišljat ne smem, hihi, mala nima še niti 3 tedne, tak da sem zaenkrat za nekaj časa zapikana. Sicer pa se strinjam s tvojo prijateljico, rija, pojdi kam, razpleši se, zdivaj se,... To rabimo.

Jaz sem na splošno imela plavanje 2x na teden, zdaj ko sem bila 2. noseča sicer dolgo nisem nič smela, potem pa kmalu spet ne, vmes sem parkrat šla, ampak samo 1x na teden in še to čisto na izi (groza). Zdaj moram priznat, da KOMAJ ČAKAM, da poturim obe tamali lubiju in zginem za tisti 2 uri na plavanje (1 ura plavanja + 1 ura vožnje, tuširanje, oblačenje,sušenje...) Paše, da ni za povedat! Še 3 tedne, pa bo, če bo vse ok!

Tak da jaz imam ta svoj šport 1-2x tedensko za 2 uri in brez tega me lahko kar ustreliteuser posted image . Bi mi pa vseeno pasalo it tudi kam žurat kdaj, samo zdaj tako ni kakih hudih žurov, tak da si pravim, da nič ne zamujam. Mogoče nama bo ratalo it v študenta za pusta, to greva vsako leto - lani je bilo to prvič, ko sva šla spet sama žuratuser posted image . Na srečo sva izkoristila in šla na koncert še tik pred porodom, hehe.

Trenutno sem pa vesela že, če imam čas pojest nekaj v miru.

recimo zaslišim svoj komad, začnem plesat, tamali me začudeno pogleda, čez par minut že vsi trije plešemo in se vrtimo

ma, ja, rožica, samo ni isto plesat z otrokom ali pa z odraslim fantomuser posted image ! Vsaj meni ne. S fantom je bolj divje, pa če se na glavo postaviš, čisto druga čustvauser posted image (hvalabogu).

PS: kam hodite plesat? Ne maram tehna, ljubim rock - a je kaj takega, kar je bila nekoč v davnih časih Palma ali pa K4?

(odgovor članu Rožica I)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: Ali ste/smo preveč z našimi otroci, prema...
23.1.2009 15:27:02   
lemavrica
Orto?

_____________________________

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...


(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: Ali ste/smo preveč z našimi otroci, prema...
23.1.2009 15:40:06   
ronja
Še dela? Super! So tam samo koncerti ali je kdaj tudi mešana glasba -stari rock varianta, po možnosti?

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: Ali ste/smo preveč z našimi otroci, prema...
23.1.2009 15:52:20   
Vešča
IZVIRNO SPOROČILO: srki

IZVIRNO SPOROČILO: Mišni

Moje mnenje je, da si bre veze žalostna, če ti tako življenje paše. Enim paše nekaj,d rugim pač nekaj drugega.



Se strinjam s temle. .


Tudi jaz. Kadar mi prija družba, se pač s katero zmenim ali grem recimo na službeno zabavo, kadar pa ne, pa ne grem.

Imam 2 prijateljici in sestrično z malimi otroki, tako da k njim greva obe s hčero (4-leta) skupaj - nikoli ni bilo težav - otroci se igrajo, me pa čvekamo.

Družim se točno toliko, kot mi paše. Včasih je to 1x na mesec ali na 2 meseca, včasih pa 1x na teden.

Najbolj trapasto pa se mi zdi, ko mi kdo drug reče, da sem preveč doma oz. z družino, da to ni dobro zameuser posted image  Kaj pa on/a ve, kaj meni sede in kaj je dobro zame.  Jaz delam točno to (in toliko) kot mi je všeč. In to zame ni zanemarjanje sebe, saj se imam zelo luštno. user posted image


(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: Ali ste/smo preveč z našimi otroci, prema...
23.1.2009 17:18:39   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: rija
Kako pa je kaj pri vas?user posted image

Problema, kakršnega opisuješ, nimam. Morda prej obratnega (smo premalo skupaj). S Kamikazo sva skupaj eno uro zjutraj, ampak v tem času se pije jutranja kava in se pripravlja otroka za v vrtec in šolo. Podnevi sem sama in spim. Po 15. uri sem (večinoma) sama z otrokoma nekje do 19. ali 20. ure (včasih tudi uro dlje), tako, da sva s Kamikazo v najboljšem primeru zvečer skupaj uro ali dve (potem šibam na šiht), pa še to se ukvarjava z otrokoma, večerjo ali stanovanjem. Kavice in ostala "družabna srečanja" so med tednom individualna - jaz sama s svojo družbo, on s svojo, oba tekom dneva (jaz pred/po spanju, on med službo). Obiski med tednom so načeloma zvečer, ko smo oba doma (izjeme potrjujejo pravilo). Za vikende otroka (vsaj mlajšega) dava k starim staršem (prilagajanje zaradi službe in kakšna urica več za naju), včasih pa celo kam gremo (novoletni sklep, da bomo vsako nedeljo nekam šli, je padel v vodo zaradi služb). Družbe imam dovolj, je pa res, da velikokrat tisti, s katerimi bi jaz kam šla, nimajo dovolj časa (zaradi kombinacije služba&družina - kakor ti, Rija). Si pa ne dopustim, da bi do konca zapostavila svoje zasebno/družabno življenje zaradi družine - še vedno počnem stvari, ki sem jih počela, ko sem bila samska in brez otrok. V to je všteto takorekoč vse. Tudi letni dopust delim na dopust z otrokom in Kamikazo (en teden) in dopust samo s Kamikazo ali sama (tudi en teden).

IZVIRNO SPOROČILO: ronja
PS: kam hodite plesat? Ne maram tehna, ljubim rock - a je kaj takega, kar je bila nekoč v davnih časih Palma ali pa K4?

Namesto Palme je sedaj Sub-Sub, K4 pa ni več tisto, kar je bil (zdaj je boljši Orto bar). Ampak mi smo preveč skomercializirani, torej smo na turbofolku in balkan glasbi, kar pomeni N pub in City club (večinoma), če nam pa zapaše govedina, mešana s starimi rock-hiti in trenutnim popom, potem pa kar Franci na balanci. Enkrat mesečno obvezno, z vsem, kar je vključeno (flirtanje za dvig ega in kozarček, ups, kozarČKI vodke + obisk Casinoja itd.).

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: Ali ste/smo preveč z našimi otroci, prema...
23.1.2009 17:36:08   
botrca
Kaj pa naj jaz rečem. Varstva nimam tudi če hočem v trgovino skočit. Starši so daleč, s taščo se ne zastopim, sestra ima svojo družino (7 letnega in 4 mesečnega fantka) pa še v istem kraju ne živiva. Ja, saj nisem niti prej kaj dosti ponočevala ampak včasih bi se mi pa prilegla kaka fajn glasba ali pa večerja v dvoje, masaža ali bazen pa ne morem. Bom s takimi stvarmi pač počakala še vsaj 10 let (če bo vmes prišel še kak user posted image ) .

Še to: niti najmanj ne obsojam tiste, ki daste svoje otroke v varstvo čez vikend ali pa za kak dan, saj smo pa ja ljudje in včasih rabimo malo oddiha in čas zase.

< Sporočilo je popravil botrca -- 23.1.2009 17:38:25 >


_____________________________

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: Ali ste/smo preveč z našimi otroci, prema...
23.1.2009 19:39:45   
Spark
Jaz sem ugotovila, da sem samo še doma z mojimi princeskami. Nimam nobene prijateljice več. Včasih se prav slabo počutim zaradi tega. Ampak se tolažim da imam otročke. Sej mi je super z njima, ampak včasih pa bi pasalo iti nekam za urico ali dve. In to si ne znam ali nočem vzeti. Ne hodim na telovadbo, ker kao ne morem, ker moram biti z otročki.
Možek, je začel hoditi v šolo in ima 2x tedensko predavanja in ga ni, potem hodi na fitnes, ima svoje hobije.
Jaz pa nič. Jaz mislim, da sem preveč z njima, ampak po drugi strani si mislim, da bodo še prehitro odrasle, in ne bodo imela časa zame in se bojim da bom kaj zamudila in si ne želim stran od njiju.
Malo moram sama razčistiti pri sebi.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   RE: Ali ste/smo preveč z našimi otroci, prema...
23.1.2009 19:44:33   
Primoza
To ni bil ravno moj način preživljanja prostega časa pred družino. Praktično edina razlika je ta, da zdaj hodimo po hribih z družino prej sem pa tudi s prijateljem. Pa mi je zdaj bolj všeč, ljudje se itak tekom časa spreminjajo, tako da nič ne ostane enako.

Vsake toliko časa se pa že najde trenutek za kakšen čvek izven družinskega okolja.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   RE: Ali ste/smo preveč z našimi otroci, prema...
23.1.2009 22:07:44   
tweed
Midva sva pa sicer še s friško bebico, vendar sva se odločila, da obiskujeva ob nedeljah plesne vaje. Ratalo nama je sicer 50% hodit, vendar glede na to, da se še dojita (no zdaj skor ne več, se sam še carta na mojem mestu), ampak mislim, da je tudi to uspeh. Večinoma pa gremo kar vsi skupaj ven.
Sicer pa, ker sva bolj nova v Prekmurju, nimava nekih prijateljev tu, so najbližji iz MB... Biljard in bowling tako vabita v btc-ji, pa kaj, ko nimam s kom it...
itak so pa noči samo moje, kjer se spet počutim kot pred 15 leti...

_____________________________

Vsak dogodek je pozitiven iz določene perspektive.
Neli se je to poletje naučila plavat brez rokavčkov...
Rea pa se potopi pod vodo in vstane z nasmeškom...

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   RE: Ali ste/smo preveč z našimi otroci, prema...
24.1.2009 13:15:27   
komarka
Še dobro da greva vsaj enkrat na mesec na vikend(druženje), kejr je tud varstvo organizirano. In nedelje so naše-do sedaj ni blo nič takega, kar bi nam jih vzelo.

Tud midva povsod vlačiva tamalega s sabo, sam res ni isto, spo+loh zdaj ko je treba res pazit kaj počne. kje so časi ko ej spal v vozičku?

Sam se vedno se kr zanemarim...Izjave v stilu: pa ne morem ju pustit sama-sem pa končno spregledala in dala pod kategorijo "posesivna in zascitniska matka".
Pomoje je boljš da se takega obnašanja znebimo dokler so še majhni, če ne nam bo huda predla ko bodo v pšuberteti in na faksu. Tega "mama refleksa" se ne znebiš kar tako.

Punce, v roke se mormo vzet!! Enoletni mulce je komot pol denva sam(brez mame)- varuška,babica, soseda...kdorkoli.Sem sama vse prevec komplicirala komu bi ga zaupala in komu ne. Jao, pa sem misnla da se men to ne more zgodit.


(odgovor članu tweed)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   RE: Ali ste/smo preveč z našimi otroci, prema...
24.1.2009 13:56:55   
*sweety*
tudi meni se zdi, da sem preveč z mojima otrokoma. Sicer si kofetkanje s prijateljicami redno privoščim in pustim male dve pri mojemu. Danes je pa prvič, da sva jih dala k babici(tašči) odkar jih imava.3 in eno leto sta stare. Saj kar paše malu miru, ampak moram kar nekaj početi, da ne mislim preveč nanju. sem čudna a ne? Je pa ta velika sama izrazla željo, da bi šla, tako, da mi je kar lažje.

(odgovor članu komarka)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   RE: Ali ste/smo preveč z našimi otroci, prema...
24.1.2009 16:36:40   
arabela*
jaz se tud nekako probam prilagodit otroku in sebi.Ker sem večina z user posted image user posted image ,je takorekoč moj prosti čas tud vezan na otroke.Je pa res,da si kako uro v tednu vzamem za sebe,mi mama čuvauser posted image user posted image ,ali pa partner,ko pride iz službe.Takrat ponavadi grem v kak hiter šoping ali pa se grem sončit.Pa tud šolo še delam,tako da je tud takrat neke vrste prosti čas.Nekje dvakrat na mesec pa si s partnerjem skupaj privoščima kopanje in savno in sicer v dopoldanskem času,takrat malečke počuva babica.
Se mi zdi,da je včasih potrebno malo oddiha od familije,pa četudi je to pol ure.user posted image

_____________________________

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   RE: Ali ste/smo preveč z našimi otroci, prema...
24.1.2009 17:52:56   
Freycha
mi probamo veliko biti skupaj, si pa tudi pogosto vzameva čas zase.... predvsem jaz imam izredno stresno službo in še študij zraven in enostavno rabim odklope. S kolegico sva šli vsako soboto na kavo, no zdej je pa dobila novo službo, pa se je poročila z njo, pa nama to ne ratuje več user posted image

Je pa sedaj, ko je tamala stara leto in pol nekatere oz. vse stvari težje usklajevati, potem bo pa pomoje lažje. Mi pa ni težko, da sva kar nekaj družb izgubila, ko sva dobila otroka, ampak tako pač je..... izgubiš eno stvar, dobiš drugo, vse moraš gledat pa kot en sam plus (to zdej tebi nabijam, sama se pa potem dostikrat sekiram, ker ljudje tudi odhajajo v življenju user posted image )........

aja, pa moj je ravnokar odpeljal tamalo k babici in dedku, da bova en večer imela zase user posted image

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Vaginalne okužbe je treba zdraviti
Najpogosteje vaginalne okužbe povzročajo glivice. Če okužb ne zdravimo, imajo lahko negativne posledice na plodnost in n...
Nosečniška zgodba: Zakomplicirano do konca
Po perfektni nuhalni svetlini se odločim, da grem še na zadnjo vožnjo z motorjem. Končala se je veliko prej, kot sem nač...
V naročju je otrok večinoma v nepravilnem ...
Ali veš, da večina staršev zelo pogosto nosi otroka v naročju v nepravilnem položaju? Ali veš, da je lahko ta zelo škodl...
5 glavnih nalog vsake družine
Katere so tiste glavne naloge, ki jih mora opraviti zdrava družina? Pa ni važno, ali gre za tradicionalno družino, samoh...
TOP ponudba počitnic za družine
Kam se boste odpravili letos poleti? Za vas smo zbrali nekaj TOP predlogov, kako ustvariti nepozabne spomine.




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?