anja7
|
Češnca- ja tud men je vroče ko psu. Pa ne vem več al res ne znam več prenašat vročine, al me že mal emo daje... . Ne, ampak mi je res čist skoz vroče. Edin proti jutru se mal ohladim za kako urco, pol pa spet .... No sej še mejčkn, pol bom pa spet jamrala kok me zebe. Jah kaj čem taka sem. Rumba; za Hano. Da ni kako vnetje, pa da se hitr pozdrav!! Kar se pa vrtca tiče, ja je pa tole res olajšanje. Sicer mi je že kr hudo, k je tuki že tko navajen, pa kokr jaz našga Tilna poznam, bo spet trajal kr dolg časa, da se privad na nove otroke, novo okolje,... Sem mu dons zjutri k sem ga v vrtec pripeljala rekla, da gre samo še jutr sem, pol pa v drug vrtec, mi je pa ene 5x nazaj zabrusu ne mami, ne v dug vrtec-tega bo Tilen hodu. Se mi kr mal smil, ampak sej bo. Ga bom vsaj kdaj popoldne lohk še kam pelala, v tem vrtcu bi pa bankrotiral. Drugač se pa dons kr dobr počutm, k v torek me je tok glava bolela cel dan, da se mi je zvečer pod tušem ful kri vlila iz nosu. Sem se kr mal ustrašla. Je pa res, da sem bla čist preutrujena. Sem pol včer mal počila in je blo počutje 100% bolš. Dejte mi še neki povedat; a so vaši tud taki hiperaktivci. Tilen čist cel dan šiba sem tja,... skor skoz je zuni, pa zvečer kr ni in ni utrujen. Kako pa pol k sta dva to uskladite? Me je kr mal strah
|