rumba
|
Dan!!! Moji dnevi spet bežijo z nadzvočno hitrostjo. Hana je dobila antibiotik - vneto uho. Grlo in drugo uho pa bp. Čudna zadeva. Je pa takoj prijel, tako da je že čisto v redu. Za nami je prvi šolski dan in s tem povezani dve noči nespanja, saj je bil naš prvošolček preveč na adrenalinu zaradi novega pričakovanja in ni šlo spat. S 1. septembrom sem začela tudi z uvajanjem Julije v nov vrtec. Na srečo gre kot po maslu, saj je naša pupa že čisto samostojna in me še pogleda ne, ko sem z njo. Danes sem jo že pustila in grem po njo po spanju, če me seveda prej ne pokličejo... Je pa že brez plenice tudi ponoči . Moja mala velikanka. Češnca in madejka, jaz ne bi bič hitela s kahlico, ko bosta pripravljena, bo lepo steklo. Anej je bil v plenicah skoraj do tretjega leta, potem pa mi je kar na lepem sam rekel, da plenice noče več (jaz sem sicer prej parkrat poskusila z odvajanjem, a neuspešno) in je bil suh v enem dnevu. Ne pretiravam, v enem dnevu je bilo konec s plenico čez dan in ponoči. Samo sam je moral izraziti to željo. bačko, ne se obremenjevati glede hrane v vrtcu. Tam imajo svoj sistem in ritem in bo ziher jedla bolje in lepše kot doma. Mogoče prvi teden ne bo šlo, ko se navadi, bo pa vse ok, tako da so skrbi čisto odveč. Ko gledam te naše otročke, ki se prvič uvajajo, jih večina še sploh ne je samostojno, pa so približno enako stari. Sanek, Češnca, madejka, corfu, baja* hvala za dobrodošlico nazaj. madejka, fotke bom pokazala, a so zaenkrat še vse na moževem računalniku in jih morava še prestaviti...
|