Kristina_1
|
Smo o.k. otroci pridno rastejo, mali je mel že 5 mescev. Tavečja dva mam veliko doma, v decemru sta bla sam 4x v vrtcu, da masta tud onadva mal počitnic. Mož veliko dela pride bol pozno, ponavadi okrog 6h. Včasih vas celo mal preberem. Mi pa kr mal zmanjkuje časa, k še službo furam zraven. Pa skoz kej ustvarjam. S tavečjima smo delali voščilnice, pa neki sem jim za na steno nardila, kot božično darilo. Bom pofotkala, ko uspem kupit lepilo, da napopamo na steno . Zdejle mam pol urce pavze, k mulčki počivajo. Pol pa spet akcija do večera. Za božič smo bli lepo sami, smo smrekco postavli in povečerjali, peli in se cartali, pa stara mama od moža je bla pr nas. V soboto smo šli lučke gledat v Ljubljano, pa je bla kr gužva k je blo tko toplo. Tara je že cela punca se že vse sama zrihta, gre lulat, se umije, se obleče, obuje, ko je pr volji , če pa ni je pa pravi , se je pa ne da čist nč prepričat, trmasta k vol, čist po meni . Mi vsak dan en hektolitel živcev spije . No pa sej bo kmal tahujša trma mimo, pa bo boljše. Zdej pa morem it. Se še kej javim .
|