SANEK1
|
Dobro jutro... Evo sem končala z pomembnim klicem Ki sem že ostala Ne vem, bom kar pri Češnici začela : Torej Češnica, fajn opravi danes, upam, da bo vse ok in da vaš bo vaš zakladek hitro razveselil Corfu, go-go-go-go Pupi, kak si kaj? Faj, da z Najo uživata. Glede potiskanja, živa sicer ne dela tega, ma pa kakšne druge mane, ampak bomo že pregurali Šiškamiška, frajeri, že v novi bajti Vam ful privoščim, da uživate Daj nam kako slikico iz praznovanja 2 r.d, pa slikico vašega novega domeka Rumba, jaz sem vedno fascinirana nad vašimi logističnimi sposobnostmi , in sicer 5 ljudi+vsa oprema za kampiranje+vsa ostala krama in brez problema vse strpate v avto Mi gremo samo na obisk pa mamo že tak naraman avto, da mi gre na živce, me je kr strah kak bo ko bomo šli namorje Maš kak nasvet Aja, v nedeljo sem po dolgem, dolgem času srečala Tini in njeno Špelo Ful sem bila vesela, je oblubla da se bo kaj javla, pa da vidimo Štajerke, kaj pravite na eno srečnje Sicer to vreme je za poj v p...., ampak jaz upam, da bomo še meli kaj sončka Jaz bi vas in seveda vaše otročke ful rada spet vidla Dajmo se malo zorganizirat
|