Češnca
|
Juuuutrooooo! IZVIRNO SPOROČILO: pupi IZVIRNO SPOROČILO: madejka A je še keri otrok tu, ki ima plenice? Naša Naja jih ma, pa tak kot zgleda jih bo mela še en čas Tudi Anžej jih ima, sicer pove, da bo kakal ali lulal (to ne vedno), ampak noče it na wc, jst ga pa nočem silit, ker je bil prijateljičin ful zaprt in ni hotel več kakat, ko so ga mal na silo na kahlo dali... Saj gre na wc, kadar sam to hoče, pa zvečer vedno (takrat se tudi obvezno polula). To je pa zaenkrat to! Kar se pa spanja oz. zbuja nja tiče, pa tudi mene skrbi... Ampak po mojem čisto po nepotrebnem. Tu doma ma Anžej zvečer ful mir za zaspat, pa je na morju čisto lepo prespal noč, čeprav sva se zvečer na terasi z zraven odprtega okna normalno glasno pogovarjala. Pa še v svoji sobi je, dojenček bo pa v spalnici... Ah, bomo že! Se čisto strinjam z rumbo, edino ne vem, če bom v praksi tko peljala! za nakup! To tud paše, a ne!!! Ja, zdej grem pa res že lahko rodit! Se mi zdi, da mam ogrooomen trebuh, znanci, s katerimi se pa redko vidimo in vprašajo, kdaj pričakujemo, pa vsi vprašajo "A že?" V glavnem je že vse pripravljeno na in jst že komi čakam!!! IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Corfu...jst mislim ,da si ti že pečena...tako da se lahko mirno pridružiš tvojemu pri izbiranju imen.... se popolnoma strinjam!!! kapica wauuuu, bravo, kar -10kg!!! O, rumba, pol mamo mi že primeren avto za 3 pikce, sam še mojga je treba prepričat! Ronči kako ste??? Pa hvala za info o črpanju - utegne tudi meni prov prit! bačko tudi pri Anžeju je ful trajalo, da je kupčka podrl...men se ponavadi že ni dal več čakat, moj ga je pa pridno držal na rami in je vedno uspelo. Je bil menda isti problem pri meni, ko sem bila , pa so pomagale stopnice oz. nošenje gor. Poskusi, mogoče bo pa pomagalo!? tejči jooooooooooooooj, jst sm mela ravno včeraj grozen dan, bi ga lohk kar prejokala v celoti, pa ni bilo čisto nič narobe! Pa kar neki me je strah, kako bo z Anžejem, ko bom jst v P... Nimam pojma zakaj... Hormoni nagajajo! siskamiska ooooo, lepo da si se oglasla! za hiško! Uživajteeeeee!!! Uf, ta tvoj urnik je pa res ubijalski... Drži se! Glej, da ne zboliš. Jst ne vem, če bi zdržala... Ne, nisem še rodila... Planiram, v kratkem! pupi hmmmmm...moj je zlat in dostikrat vpraša po mojem počutju; se pa zgodi, da me noro špika, da prov stokam, pa še opazi ne. Kaj pa vem!? Smotkoti so! V glavnem pa pomaga, da se tu malo razpišeš. Pa še punce znajo kaj pametnega povedat, a ne! Evo, tolk od mene - sem eno čudno klobaso natipkala, pa upam, da se ji da sledit!
< Sporočilo je popravil Češnca -- 23.6.2009 7:41:24 >