sunny24
|
Dan! Kako smo? Tuki je tako smotano vreme, vi mate pa snegeca... Jst bi tudi, al pa sončka! Matr sm zahtevna! Sm si prvoščla danes spanje do 12h...Ma sm mela take fajn sanje, da ni blo vredno vstat prej... deja, lepo, da si se oglasila in da ste se z Žigom lepo ujeli! Pohvale tudi tvojemu možeku, k je bil res priden s poročanjem, sploh pa zato, ker je šou v šoping za cotke in da ti tako lepo pomaaga!!! majchy, super za fotke! Pa za tvojga, da se čimprej pozdravi in da bo Hana tolko počakala, da bo tatko lahko zravn pr porodu! maksi, sej jst nism tolko cajta zbujena, k bi mojga čakala...Moj mi teži, da bi mogla hodit spat pred polnoči... Me daje poklicna deformacija... Kako si? Kaj sm brala, da je bil snegec tuki??? claud, kako kaj? Ko sm šla spat, mi je v desnem kolku tako počlo, da sm se prov nate spomnla, k si pravla, da ti vse poka in da boli...boli full! Sam zdej je mir... Me pa res zanima, kira bo naslednja šla v P, zdej, ko mamo uradna dovoljenja za it rodit! Naša madam ma zdej take akcije, da me prov dvigne z ležečega položaja...
< Sporočilo je popravil sunny24 -- 1.2.2009 13:13:39 >
|