Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Joj joj joj..sem se zavozlala z branjem pa čisto not padla... špelin@ in Tana ---
Jap in kot je napisala nia da sem že enkratomenla...parkrat valda sploh zadnje dni... težko je vedet kaj kdo misli kaj sporoča...ampak...
Eh,..kaj je to 203---a šeeni novega dela... sem na 194 ostala...brez besed in kr nič nisem mogla komentirat
in če kdo ve kako je s špelino se zadet pol vem jaz ...no tud midve sva razčistle...kot je ena napisla...se niti nisva skregale, ker smo odrasle in fejst babe...
in sva rešle osebno prek telefona ... A se res prek Zs obirate tud? Upam, d mene niste?
ej tole pa je res otročje.
BIO--- ne bom dala komentarja da se res ne skregam..ampak če je v trgovini,,, pa pridelovalec ..gor...ne vem skoraj si po moje ne upajo ker ne smejo dajat kr nekaj lažne info gor...
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
Lahko nočko vse in upam, da že lepo spančkate!!!! Pa nič se ne zbujajte hroščki. Mamice so že konkretno utrujene po cca 9m, pa tudi ko ste bili v trebuhu niso dobro spale, tako da pridno pančajte, drugače vas bo teta B kregala.
Lahko nočko vse in upam, da že lepo spančkate!!!! Pa nič se ne zbujajte hroščki. Mami so že konkretno utrujeno po cca 9m, pa tudi ko ste bili v trebuhu niso dobro spale, tako da pridno pančajte, drugače vas bo teta B kregala.
Že letim
Skrbi imam polno, sem šla Vidka gledat, spi kot angelček, grem mojemu sms poslat.
Vse OK, moj je tudi vredu, najboljše da gremo spat, ker bom ČMRLIKO PO RITI
Zakaj že? A sem spet kakega smileja falila, pozabla prilimat?
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
Hvala za odgovor , bom šla zdej večkrat tja, se mi zdi da majo velik stvari cenej kot drugje
jaz tudi malkrat grem tja se mi pa tudi zdi da imajo sploh za tamale lepe stvari pa še kr poceni, za hrano ne vem ker nič ne kupujem tam
Tud hrana je ugodna, sploh pa imajo dobre ribe
a tam na našem koncu ni L.? a je sam v Lj?
Ne samo v LJ
Mi v mariboru ga tudi mamo.
Sem naštimala eno lepo slikco za 2000, pa mi je 2x vrgl vn Drla sem se zato, da ne bi pri 1999 ostala
jaz bi tudi...a boš meni tudi slikico prilimala...daj reči ja...da me zmotiviraš
Zdaj pa grem jaz tudi ajat...
Naša Alči je že pošteno lačna, a ona čaka flašo mleka Do kdaj ga bo mali vragec pil
a veš da sem jaz opazila ko dam E. v pojstlico potem ful skače noter, ko ji pa dam mleko da spije se kr hitro umiri in zaspi, kot da je nek čarobni napoj
ej zdsj si mi pa dala idejo...kaj pa če jaz probam dat moji tudi mlekec že v postlici...ker pol dokler priparadirama iz dnevne kjer pije mlekec ...se kot tvoja umiri.. v 5 sekundah kao ni več zaspa na
Neki nemir imam v sebi in zato nisem zaspana. Pojma nimam, kaj to pomeni.
Kaj te kaj skrbi? Ali pričakuješ kaj slabega?
Skrbi imam polno, sem šla Vidka gledat, spi kot angelček, grem mojemu sms poslat.
tole bi pa rada videla
Neki nemir imam v sebi in zato nisem zaspana. Pojma nimam, kaj to pomeni.
Kaj te kaj skrbi? Ali pričakuješ kaj slabega?
Zakaj že? A sem spet kakega smileja falila, pozabla prilimat?
ker sprašuješ budelaštine
jap saj je bil namen res tak...budalst... ne morem verjet ej...
čao v kamnico pa v rogozo...menda nisem kaj falila
Nočko!