Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Blanči jaz sem se v enem letu 10 kg zredila. Vse zaradi postopkov. Pa še vedno nisem močna. Samo počutim se pa slabo . No, če je to cena za jo z veseljem plačam
Zgleda, da ne bom dočakala novic od Sončka
Za jutri...
Nedelja, 01.02. cukica - UZ efika - punkcija
Fargesia - IUI
zup2 - ET T1979 - ET
Lubice drage in Kruce nočko
matr sem živčna... kaj dogaja s sončkom? 19:17 poslala sms, pa ni blo odgovora. upam, da v naglici telefon doma pozabila, pa se crkljajo in so pozabili na ves svet.
matr sem živčna... kaj dogaja s sončkom? 19:17 poslala sms, pa ni blo odgovora. upam, da v naglici telefon doma pozabila, pa se crkljajo in so pozabili na ves svet.
Vse smo kar živčne
Je pa res, da umetni popadki in vse skupaj...zna trajat.. Upala sem, da bo šlo hitreje
Drži se Sončica naša mislimo nate
Blančka ti zdaj ne boš nič hujšala. JAz bi pa še lahko ja. Tud men so šle kile od prvega postopka pred 3leti gor. Zdaj že za 8 kg. Pa že prej me ni bilo malo. Bom morala malo več
Blanč še zdaleč ne spada med tiste, ki bi nujno morale hujšati. Je pa res, da pa trlica pa tudi ni.
Nujno ne lahko pa bi . Sej bom, sej bom.... sej bom moglaaaaa Nč, nosečke nočjo rodit, jaz grem pa mal spat. Želim vam lepo in mirno noč
Blančka ti zdaj ne boš nič hujšala. JAz bi pa še lahko ja. Tud men so šle kile od prvega postopka pred 3leti gor. Zdaj že za 8 kg. Pa že prej me ni bilo malo. Bom morala malo več
PREKLETE KILE !!!!!!!! Še dobr da lahko postopke krivimo , no pa saj so res krivi. Ne morem še računalnika ugasnt , ko je tuki tolk fajn