Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Včeraj sem bila preutrujena, zato nism nič pisala. Ko sem prišla iz službe, sem kr hitr na kavču zaspala nato pa sem se prestavila v spalnico, kjer sem spala do 11ih danes... potem sem vstala, šla v trgovino, se najedla in spet zaspala, in potem sem likala cel dan do večera, zdaj pa sem spet zaspana. Zadnje dni bi skoz sam spala, ne vem kaj se to z menoj dogaja. Skoz sem nenormalno utrujena, skoz bi spala in spala... kot bi bila Trnuljčica... Kriza.. a ima ktera te težave?
Žižika in T.... ČESTITKE za punkcijo. Zdaj pa se naj lepo razvijajo in potem ostanejo pri vama. držim pestke
Tudi za trepetalke držim pesti...
Pa vidm, da ga nosečke v roku tud že mal biksate... Kaj je zdaj to? vidm, da vam je tko dobr, da bi jih še kr not obdržale... ampak to ne bo šlo.. zdaj je čas po devetih mesecih, da se začne tisto tapravo.. nespanje, brisanje ritke, hranjenje, cartanje, itd.... ma, sej človk vam kr malce zavida to novo življenje, ki vas čaka; ko bo življenje dobilo čist drug pomen...
Nč,, jst grem ajčat, ker sm res ful zaspana. Jutr greva na rojstni dan k mojemu nečaku (star 1 leto)...
Tipkamo se al jutr al pa v ponedeljek....
Vsem želim sladke sanje... Nosečkam pred porodom pa čim manj bolečin....
Nočko
sonček33.. dajmo, dajmo... dihaj, dihaj...saj bo šlo...
Pupe moje ne ga srat Kak že na februarju naklofanih 6 strani, če smo pa še januarja
Vidim, da pri nosečkah še nič novega...
Sonček dihamo s tabo...
Zvezdič, a ti pa v ponedeljek... Mularija mala, že zdaj nič ne uboga
Jejjjjjjjjj še malo pa bota obe cartale...
Sem slišala, da je prej nekaj krepkih na kilogramčke padlo... Jest sem šla tud gor za 5 kil in se groznooooooo počutim... Kot en vzhajani buhteljček... Ampak če je, kot je rekla Gigi samo to... z veseljem in z lahkoto za eno zdravo in lepo detece
Pipike moje sem na januarju tko po diagonali ugotovila, da ste ble akterke pridne kokoške. Znesle samo kvaliteto Naj vas počakajo lepe pikice in ostanejo z vami lepo na toplem
Jutrišnjim akterkam želim vso srečo... Punce navijam, fejst, za vse!!!
Stric ginekolog mi je napisal predlog za bolniško (to je bil primarni namen najinega srečanja), pol sem ga pa nahecala še za en hiter UZ. Ima sicer enega predpotopnega, ampak bistvo se je videlo: pupiki rasteta in migata. Drugač pa klasika - pritisk in tehtanje . Ko sva že ravno pri pregledih - morfologija 6. 3. 2009.
Ti pa pridna, kot vedno, vidim. Boš fit do postopka, da bo veselje !
Iii, pa smo dobili malega sončka . Še en Lovro za RR tete . Sonček, čestitke sončni družini .
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1
Sonček upam, da že cartaš malega Sončka....
Zarji, kakšno slikco si pa ti našla, so mi šle kar dlake pokonci .
Bozza, naj mali vrečkici postaneta veliki vrečkici . Bravo, punca .
WP, kdaj pa ti spet štartaš?
Zvezdica, februar je tu, tako da lahko že danes greš rodit, če si že ravno hotela februarčka .
T1979, naj te danes pričakajo tri prelepe pikice . Tebe tudi, Zup 2 . Efika, tvoja punkcija naj pa čimhitreje mine, rezultat pa naj bo veeeliko celic . Fargesia in Cukica, vidve pa lepo nogice narazen držat, da bodo zdravniki opravili svoje .
Mlinčka, si nam lepo papico in pupico prištimala . Se ti buši že kaj vidi ?
IZVIRNO SPOROČILO: arneja Mlinčka, si nam lepo papico in pupico prištimala . Se ti buši že kaj vidi ?
Arnejča, raj ne vpraši ! Me je kar razgnalo, ja. Že tko se mi vedno vsaka pregreha najprej na šlaufkih pozna, zdej sem pa sploh že ko buhtelj. Se moram začet mal bremzat, resno.