|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 10. del
4.2.2009 14:59:15   
Stipe air force
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

- Kako se Dalmatinci tusiraju? user posted image  user posted image  user posted image

- Zapale vatru i cekaju kanader! user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 551
4.2.2009 15:00:24   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

IZVIRNO SPOROČILO: ella79

IZVIRNO SPOROČILO: ella79

hvala vsem za čestitke user posted image
blacky jaz sem danes tudi čist delovna user posted image

Kva kej Zoja pocne ? user posted image  user posted image  user posted image  

svečke piha, pa svoje hoče uveljavljat user posted image user posted image user posted image drugače je pa kar pridna, nimam kaj rečt user posted image user posted image

A je ocka kej ponosen danes? user posted image  user posted image

je vsak dan user posted image user posted image user posted image user posted image
šibam domov polupčkat mojo princesko user posted image
lp

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

Neposredna povezava do sporočila: 552
4.2.2009 15:04:11   
pina-1
dan.
Tetica je šla. Bajta se pa sveti. Je delala 1 urco več, ma nič za to. Je vsaj čisto.
Ana je pa spet zakuhala. Ima 38,5 vročine. HB mi je zdej zaspala na rokah in spi na kavču naprej.user posted image user posted image user posted image user posted image

Litek in misar, tudi meni se že rola od bolezni in biti v stanovanju. Že 14 dni nismo bli zdravi. Pa ančka je tako boga in spi samo na meni... mahhhhh..

Vsem, ki raznujete upam, da boste lepo praznovali

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 553
4.2.2009 15:13:10   
mary_lou
http://24ur.com/ekskluziv/zanimivosti/foto-modrcek-iz-slanine.html

hehehe stipe kej tazga bi blo fajn če bi šefla nosila a ne...user posted image user posted image user posted image user posted image

Jest pa čist počas kosilo kuham, ma se mi sploh ne da itak bo samo polenta pa golaž pa malinin zavitek in to je to...Tai spi pazi to ze 3 ure in pol ma mi je kr dolgcas nej se že enkrat zbudi....pa to bedno vreme res no ob tem vremenu me ma kr da bi sla v sluzbo

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 554
4.2.2009 15:14:58   
listek1
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

dan.
Tetica je šla. Bajta se pa sveti. Je delala 1 urco več, ma nič za to. Je vsaj čisto.
Ana je pa spet zakuhala. Ima 38,5 vročine. HB mi je zdej zaspala na rokah in spi na kavču naprej.user posted image user posted image user posted image user posted image

Litek in misar, tudi meni se že rola od bolezni in biti v stanovanju. Že 14 dni nismo bli zdravi. Pa ančka je tako boga in spi samo na meni... mahhhhh..

Pina - a pa si Ano kej k P peljala? Sej se mal čudn sliš, ampak jest se prou veselim zdele dohtarja, da grem mal ven iz hiše. Pina še neki bi te vprašala user posted image Kolko plačuješ tole tetico za čiščenje, ker tudi sama razmišljam o tem, ker mi enostavno ne znese pucat bajteuser posted image . Pa nimam pojma kakšne so cene in kje naj jo začnem iskat. Mal pomoči bi mi prav prišlo.
Tole pa David sporoča slavljencem:

čć
hbgrzkilbbbbbbbswklčjčlkukly<jjkmkkmnkklljnjnk

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 555
4.2.2009 15:15:57   
mary_lou
Drugač sm pa za Taia naročila kot spomin na njegovo prvo leto življenja fotoknjigo v DM-ju, noro lepa in pazi to dobila dve ker majo do 3.2 akcijo 1+1 gratis...ful dobr res

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 556
4.2.2009 15:16:41   
mary_lou
sori ne 3.2 ampak 3.3 

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 557
4.2.2009 15:44:43   
blaža
evo jaz dajem Blaža spat. bomo vidli, če bo ratalo.user posted image

Drugače smo kar ok. Vreme je oblačno in megleno, pa prši. Prav depresivno. mi pa uživamo in lenarimo na kavču.

Za vse bolne otročke in mamice, pa tatkoteuser posted image user posted image user posted image  Upam, da čim prej ozdravite.user posted image

drugače nič novega.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 558
4.2.2009 15:59:50   
Stipe air force
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou

http://24ur.com/ekskluziv/zanimivosti/foto-modrcek-iz-slanine.html

hehehe stipe kej tazga bi blo fajn če bi šefla nosila a ne...user posted image user posted image user posted image user posted image

Jest pa čist počas kosilo kuham, ma se mi sploh ne da itak bo samo polenta pa golaž pa malinin zavitek in to je to...Tai spi pazi to ze 3 ure in pol ma mi je kr dolgcas nej se že enkrat zbudi....pa to bedno vreme res no ob tem vremenu me ma kr da bi sla v sluzbo

Svetovn modrcek.... user posted image , za pojest tud ce clovk ni lacn... user posted image , po moje Sefla isce internetni naslov, kje se taka stvarca naroci user posted image  user posted image  user posted image ... zato se ne oglasa... user posted image

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 559
4.2.2009 16:14:27   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: listek1

dan.

Pina - a pa si Ano kej k P peljala? Sej se mal čudn sliš, ampak jest se prou veselim zdele dohtarja, da grem mal ven iz hiše. Pina še neki bi te vprašala user posted image Kolko plačuješ tole tetico za čiščenje, ker tudi sama razmišljam o tem, ker mi enostavno ne znese pucat bajteuser posted image . Pa nimam pojma kakšne so cene in kje naj jo začnem iskat. Mal pomoči bi mi prav prišlo.
Tole pa David sporoča slavljencem:

čć
hbgrzkilbbbbbbbswklčjčlkukly<jjkmkkmnkklljnjnk

sem klicala in naša P dela zjutraj- če ne bo padla vročina jo bom jutri peljala.

jaz to tetico plačujem po 8€ ns uro. za naše razmere j to zmerna cena. mislim pa da e pri vas dobi tudi cenejeuser posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 560
4.2.2009 16:16:06   
Stipe air force
Se dobr' da t'ko ni pr' nas..., mi smo ''ja dr'gacn'.... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image ... mogoć... user posted image

KAKO  MUJO  PSUJE  SINA……  user posted image  user posted image  user posted image

Dok  je  sin  mali     -   ****  TI  MATER

Poslije  10  godina  ****ĆU  TI  MATER

Poslije  20  godina  JEBO  SAM  TI  MATER

Poslije  30  godina  JEBO  TI  PAS  MATER  

Neposredna povezava do sporočila: 561
4.2.2009 16:17:22   
listek1
pina  - hvala ti za odgovor user posted image user posted image  

No, midva šibava k P, držte pesti, da bo vse ok user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 562
4.2.2009 16:22:41   
lillchy123
dan čveke user posted image

Lana, Maj in Zoja, vse najboljše za prvi rojstni dan! Čestitke tudi mamicam, ki so se pred enim letom potrudile in na svet spravile krasne februarčke!user posted image

Mi smo bli zjutri na ORL, je zgleda en šivček neki popustu oz. ga narazen vleče. se greva v petek še enkrat pokazat, če bo treba, mu bojo nardil tam še en šivček.user posted image

zdej grem, je src glih kosilo na mizo postavuuser posted image

ne mi uidit! user posted image  

< Sporočilo je popravil lillchy123 -- 4.2.2009 16:23:19 >

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 563
4.2.2009 16:31:43   
Februarka08
Juhu, midve sva ble spet zunaj, naši majo itak delo, tako da se nimam kej tja basatuser posted image pa od tašče sem gov.juho s knedelčki nažicala, da bo mela zdele Larisa malicouser posted image jaz grem pa naprej lupit...
Pridne bodite, nekatere lepo praznujte, spet druge pa dobro opravite pri zdravnikuuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 564
4.2.2009 16:35:20   
Stipe air force
Blaza, kva si dons tko tih user posted image ... kva je tisina na forumu..... user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 565
4.2.2009 16:40:06   
mlavla
dan..

evo naša je zdele po težkih mukah le zaspala..

bamby..danes sem kuhala joto po tvojem receptu..in super ratalo..hvala!!user posted image

stipe..spet si me spravil v dobr voljouser posted image

sem bila pa danes še kar pridna..no vsaj glede učenja..me pa čaka zdele še ena popoldanska runda..upam,da bo Neža čim dlje spala...

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 566
4.2.2009 16:42:05   
Stipe air force
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

dan..

bamby..danes sem kuhala joto po tvojem receptu..in super ratalo..hvala!!user posted image

sem bila pa danes še kar pridna..no vsaj glede učenja..me pa čaka zdele še ena popoldanska runda..upam,da bo Neža čim dlje spala...

mmmmmmmm, jotaaaaaa..... user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 567
4.2.2009 16:45:29   
mlavla

dan..

mmmmmmmm, jotaaaaaa..... user posted image  user posted image  user posted image

a si lačen?? jo je še kar neki ostalo...user posted image

kaj si pa ti danes s čaral?

Neposredna povezava do sporočila: 568
4.2.2009 16:48:06   
Stipe air force

dan..

Carica je jedla kuhan krompir in kuhano korenje s smetano in telecjim meskom, Seflo pa caka pecen krompir in pecen luftfafe s solatko od vitlofa... user posted image  user posted image  user posted image ... cez pol ure greva ponjo, da se ne matra po metroju... user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 569
4.2.2009 16:51:46   
mlavla

dan..

Carica je jedla kuhan krompir in kuhano korenje s smetano in telecjim meskom, Seflo pa caka pecen krompir in pecen luftfafe s solatko od vitlofa... user posted image  user posted image  user posted image ... cez pol ure greva ponjo, da se ne matra po metroju... user posted image  user posted image  user posted image

zanimiv jedilnik...user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 570
4.2.2009 17:00:22   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

cer Pina user posted image  , cer mlavla user posted image , cer jencili user posted image ....

o stipčina čer.
šta ima novoga u vas?user posted image

Puno toga, gledava krimic na Flamskem kanalu, Sefla se base s sladkarijami... jaz pa trpim zraven ker sem na dieti user posted image

dej slinc gor, pa pogej še enkrat mojo tortico.user posted image user posted image user posted image  Da vsaj učke nahraniš

Saj zato pa je na dieti, ker samo gleda, nič papca user posted image user posted image user posted image .

LANA, ZOJA IN MAJ iskrene četitke za 1. rojstni dan!!!!!!user posted image user posted image user posted image

mlavla, semvedela, da nima jota kaj falit user posted image user posted image user posted image . Pa čestitke za opravljeni izpit. Zdaj imaš spet eno skrb manj user posted image !

stipe,  tvoji vidi so zakon!!!

pina, user posted image  za Anino zdravje! Pa super za tetico čistačico. Meni bi tudi kakšna zaprav prišla, pa bi rabila malo večjo plačo, da bi si jo lahko umislila user posted image .

Naša noč je bila boljša od prejšnjih, čeprav se je vseeno nekaj prebujala vmes, le zbudila se ni. Je bilo neko jokanje med spanjem. Po moje mora verjetno kaj sanjati user posted image . V vrtcu je bila tudi pridna. Danes so celo šli malo ven. Pojedla je vse, spala pa 2x.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 571
4.2.2009 17:02:05   
bamby
 Snežna idila. Ponoči zapade meter snega. Župnik in kaplan gledataskozi okno farovža proti nekaj deset metrov oddaljeni cerkvi. Imela sta tudi lep razgled na vasico, kjer so kmetje z vso vnemo s traktorji plužili ceste,dvorišča, pešpoti,.... Kljub njihovi veliki zagnanosti se nihče ni spomnil, da bi odplužil tistih nekaj deset metrov, ki so ločili župnika in kaplana od cerkve. Tako sta bila oba primorana poprijeti za lopati in si po velikih mukah le utreti pot do cerkve. Naslednji dan pri maši je župnik želel potrkati navest faranov, da se naslednjič ne bi zopet ponovila ista zgodba. In jih jenagovoril s prižnice : - Dragi farani! Kot veste nam je včeraj sneg prekril vasico z meter debelo snežno odejo. Medtem, ko ste vi s traktorji oraliceste,dvorišča in pešpoti sva ga midva s kaplanom metala na roke... 

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 572
4.2.2009 17:04:55   
Stipe air force
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

Snežna idila. Ponoči zapade meter snega. Župnik in kaplan gledataskozi okno farovža proti nekaj deset metrov oddaljeni cerkvi. Imela sta tudi lep razgled na vasico, kjer so kmetje z vso vnemo s traktorji plužili ceste,dvorišča, pešpoti,.... Kljub njihovi veliki zagnanosti se nihče ni spomnil, da bi odplužil tistih nekaj deset metrov, ki so ločili župnika in kaplana od cerkve. Tako sta bila oba primorana poprijeti za lopati in si po velikih mukah le utreti pot do cerkve. Naslednji dan pri maši je župnik želel potrkati navest faranov, da se naslednjič ne bi zopet ponovila ista zgodba. In jih jenagovoril s prižnice : - Dragi farani! Kot veste nam je včeraj sneg prekril vasico z meter debelo snežno odejo. Medtem, ko ste vi s traktorji oraliceste,dvorišča in pešpoti sva ga midva s kaplanom metala na roke... 

aktuelen ni kej... zivljenjski... user posted image   user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 573
4.2.2009 17:05:58   
bamby
No, pa še eden iz mojega repertuarja user posted image .

Po pogrebu pripeljejo v hišo k sedmini užaloščenega vdovca.
Komaj posedejo za mizo, se zunaj razbesni nevihta s strašnimi strelami in grmenjem.

Vdovec pravi: "Evo, je že zgoraj."

< Sporočilo je popravil bamby -- 4.2.2009 17:07:57 >

Neposredna povezava do sporočila: 574
4.2.2009 17:07:26   
Stipe air force
Se ena realna in zivljenjska... user posted image  user posted image  user posted image  v Dalmaciji user posted image  user posted image  user posted image

Koja je posljednja poruka Isusa Krista Dalmatincima?

"Ne cinite nista dok se ne vratim."

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Partnerstvo: Ko ni več želje po seksu …
Ko partnerja postaneta starša, se pričnejo prebujati povsem nova čustva. Pred družino je polno dogodivščin in ljubezni. ...

Ime za punčko?
JAPE

Katero ime za punčko bi izbrali?

Tanita (12%)

Nika (40%)

Ines (8%)

Rebeka (12%)

Karmen (4%)

Karin (24%)

Število vseh glasov: 251

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!