Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Ella sem lih Sefli reku, da mormo probat tako torto ko pridemo v Carantanijo konc februarja... Aha, ti kar naredi, se ne bom branila Ella vidiš super je ratalo Sem pa glih prej tole oz. enako majčko imela v rokah Punce, bo danes kaj čveka, al gremo ajat od mene si ne boste opomogle ker sem totalno zbita pojma nimam kaj mi je... mi zamuja, zdaj pa, al naj že pride, al pa naj bojo že kakšni drugi znaki, ker sem sita tega čakanja Grem... kavč kliče... No, moram priznat, da od tebe (zaradi slabih izkušenj) res nisem kake bogatije od čveka poričakovala Februarka, kok zamuja ?????????????' TESTTTTTT MMMMM, neki vohammmmmm mah saj ne zamuja veliko, nimam glih cikla na točno določeno dni... sem rekla da počakam do petka, mogoče sobote pol pa naredim... sam itak ni nič, dej nehi, spet v prvo pa še na ovulacijo ne ne, ne, zih ni nič to je sam psiha kolk pa zamuja glede na prej Neki ti je blo prej slabo po potički ah, 2 dni... pa saj je skor vedno tako... morm pa priznat, da mi je že cel teden slabo ampak to mi je vedno pred tako da... OOOOOOOOOOOOOOOO jaz predlagam da ju3 kupiš test in če je pojutrišnjem ni, v soboto narediš in poročaš Če te seveda prej ne zasrbijo prstki sej test je že neki časa v nočni omarici (preventiva ) samo da bi pa kle poročala me itak FBI-jevke poznajo in bi kmal vsi zvedli OK, pol pa rajš ne, te čist zastopm, lahko mi pa kr ZS pošlješ, tut ju3 lahko sej vem da zastopiš ok, če bo kaj takega ˝pretresljivega˝ dobiš na ZS no, sej ni nujno da je pretresljivo, lahko je tudi razveseljivo Ne glede na to, kako, se pa toplo priporočam za ZS že ju3 Sej veš, prvi urin firbec babji kako pa kaj pri vama kaže tud že kej znakov ja ja, Stipetu že oči skupi vleče