Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 4.2.2009 20:45:48
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: buči Dolenjči, čakam 21. 2., da se mi začnejo počitnice, pa da eno kavo ruknem z vami! Crknjena sem za ubit! Po glavi mi štema, včeraj sem bila 15,5 ure z doma, padla v posteljo, potem je pa Tilen stopil v akcijo ob 3 zjutraj. Dane smalo bolje. Samo, da vas pozdravim, grem pod tuš in spat. Sem že 2 dan zapored plavala po cetah, ker po pločnikih se itak še ne da nikamor pruidet! pol pa spusti tuš Imam samo desno nogo umito, ker sem pred šihtom zahodila v eno 30 cm lužo, da mi je zvrha noter stekla voda. Samo se mi je do 2h že posušil s štumfom vred! Oprosti ampak
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 4.2.2009 20:46:05
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 dolenjka, a nis stipe neki govoru, da bi še za 100 Caric podpisu? A zdej že kej delata, al še kar sam treniirata? to pa res ni delo no, vsaj zame ne, k sem na hrbtu no, zdej pa vem, kako se pupe dela! no če ta teorija drži bomo mli fanta.... opa, opa
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 4.2.2009 20:46:17
|
|
|
|
buči
|
A vestee, da je Tilen dobil iz Ikee za rojtni dan kupon, s katerim lahko prevzame plišastega levčka! Pa kako prisrčno voščilo je bilo zraven! Prav lepo pozorni so. Sem bila ful vesela.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 4.2.2009 20:46:42
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 dolenjka, a nis stipe neki govoru, da bi še za 100 Caric podpisu? A zdej že kej delata, al še kar sam treniirata? to pa res ni delo no, vsaj zame ne, k sem na hrbtu no, zdej pa vem, kako se pupe dela! aja, kako se pa fante če se prou spomnim, pol tut tko, sam na tleh pred kaminom? Dolenjka, a si ti zihr na hrbtu? eh, pri vas je pa vročina z******* situacijo
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 4.2.2009 20:47:22
|
|
|
|
lillchy123
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 dolenjka, a nis stipe neki govoru, da bi še za 100 Caric podpisu? A zdej že kej delata, al še kar sam treniirata? to pa res ni delo no, vsaj zame ne, k sem na hrbtu no, zdej pa vem, kako se pupe dela! aja, kako se pa fante tu lejt bejbi, kar je, je ne pa ne, ne pa ne mogoć boš pa vedla za ta tretga
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 4.2.2009 20:47:23
|
|
|
|
buči
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: buči Dolenjči, čakam 21. 2., da se mi začnejo počitnice, pa da eno kavo ruknem z vami! Crknjena sem za ubit! Po glavi mi štema, včeraj sem bila 15,5 ure z doma, padla v posteljo, potem je pa Tilen stopil v akcijo ob 3 zjutraj. Dane smalo bolje. Samo, da vas pozdravim, grem pod tuš in spat. Sem že 2 dan zapored plavala po cetah, ker po pločnikih se itak še ne da nikamor pruidet! pol pa spusti tuš Imam samo desno nogo umito, ker sem pred šihtom zahodila v eno 30 cm lužo, da mi je zvrha noter stekla voda. Samo se mi je do 2h že posušil s štumfom vred! Oprosti ampak Samo sem bila pa še toliko hitra, da sem si vsaj hlačnice gor potegnila, da sem imela vsaj glače suhe!
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 4.2.2009 20:47:48
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 dolenjka, a nis stipe neki govoru, da bi še za 100 Caric podpisu? A zdej že kej delata, al še kar sam treniirata? to pa res ni delo no, vsaj zame ne, k sem na hrbtu no, zdej pa vem, kako se pupe dela! aja, kako se pa fante tu lejt bejbi, kar je, je ne pa ne, ne pa ne mogoć brzo učiš mala No, pa saj bi bilo oz je načrtovano, kajne
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 4.2.2009 20:48:49
|
|
|
|
buči
|
No, si grem še ta levo umit! Nočka!
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 4.2.2009 20:48:51
|
|
|
|
pina-1
|
čer. dolenjka, a ni blo vse slovensko praznovanje februarčkov planirano en vikend kasneje? 21. smo mi na smučanju in nas ne bo. DO kdaj ste pa vi v SLO? No tako, moje punce spijo. Upam, da bo noč boljša kot je bila ta zadjna. Bom pa ška kar kmalu pod tuš in spat, ker sem v zadnjih 24 urah spala dobrih 45 min. Gledava a s pinotom film vsemogočni bruce in se reživa kot dva norca
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 4.2.2009 20:49:35
|
|
|
|
lillchy123
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 dolenjka, a nis stipe neki govoru, da bi še za 100 Caric podpisu? A zdej že kej delata, al še kar sam treniirata? to pa res ni delo no, vsaj zame ne, k sem na hrbtu no, zdej pa vem, kako se pupe dela! aja, kako se pa fante če se prou spomnim, pol tut tko, sam na tleh pred kaminom? Dolenjka, a si ti zihr na hrbtu? eh, pri vas je pa vročina z******* situacijo bomo pol še enkrat tko probal sam bi znal bit, veš? Ker prej niso mel kamina in ma dve pupi?
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 4.2.2009 20:49:38
|
|
|
|
buči
|
pinči, pozdravite se!
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 4.2.2009 20:49:59
|
|
|
|
dolenjka
|
Ne Pinči, ziher se tega nismo menli, ker takrat mi praznujemo. Pogovarjale smo se za čez teden, mislim da 25.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 4.2.2009 20:50:21
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 dolenjka, a nis stipe neki govoru, da bi še za 100 Caric podpisu? A zdej že kej delata, al še kar sam treniirata? to pa res ni delo no, vsaj zame ne, k sem na hrbtu no, zdej pa vem, kako se pupe dela! aja, kako se pa fante tu lejt bejbi, kar je, je ne pa ne, ne pa ne mogoć brzo učiš mala No, pa saj bi bilo oz je načrtovano, kajne ja Zdaj se grem pa še jaz umit in mojmu mal prepustit čvekanje... samo ne tole Lepo nočko! Pa sladko spite
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 4.2.2009 20:50:40
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 dolenjka, a nis stipe neki govoru, da bi še za 100 Caric podpisu? A zdej že kej delata, al še kar sam treniirata? to pa res ni delo no, vsaj zame ne, k sem na hrbtu no, zdej pa vem, kako se pupe dela! aja, kako se pa fante če se prou spomnim, pol tut tko, sam na tleh pred kaminom? Dolenjka, a si ti zihr na hrbtu? eh, pri vas je pa vročina z******* situacijo bomo pol še enkrat tko probal sam bi znal bit, veš? Ker prej niso mel kamina in ma dve pupi? pa sej sem ti povedala kaj in kako, ne dvomi vame
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 4.2.2009 20:51:29
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 dolenjka, a nis stipe neki govoru, da bi še za 100 Caric podpisu? A zdej že kej delata, al še kar sam treniirata? to pa res ni delo no, vsaj zame ne, k sem na hrbtu no, zdej pa vem, kako se pupe dela! aja, kako se pa fante tu lejt bejbi, kar je, je ne pa ne, ne pa ne mogoć brzo učiš mala No, pa saj bi bilo oz je načrtovano, kajne ja Zdaj se grem pa še jaz umit in mojmu mal prepustit čvekanje... samo ne tole Lepo nočko! Pa sladko spite sem že mislila, da se nam bo g. Februar pridružil
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 4.2.2009 20:52:09
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 dolenjka, a nis stipe neki govoru, da bi še za 100 Caric podpisu? A zdej že kej delata, al še kar sam treniirata? to pa res ni delo no, vsaj zame ne, k sem na hrbtu no, zdej pa vem, kako se pupe dela! no če ta teorija drži bomo meli fanta.... mislim, da vam bom lahko ta prva potrdila al pa ovrgla to teorijo..no razen tiste ki mate že več otročkov..le na plano s svojimi izkušnjami...
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 4.2.2009 20:52:37
|
|
|
|
lillchy123
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 dolenjka, a nis stipe neki govoru, da bi še za 100 Caric podpisu? A zdej že kej delata, al še kar sam treniirata? to pa res ni delo no, vsaj zame ne, k sem na hrbtu no, zdej pa vem, kako se pupe dela! aja, kako se pa fante tu lejt bejbi, kar je, je ne pa ne, ne pa ne mogoć brzo učiš mala No, pa saj bi bilo oz je načrtovano, kajne ja Zdaj se grem pa še jaz umit in mojmu mal prepustit čvekanje... samo ne tole Lepo nočko! Pa sladko spite nočko, pa ne pozab, da morš zdej spat na levem boku!
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 4.2.2009 20:53:43
|
|
|
|
lillchy123
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 dolenjka, a nis stipe neki govoru, da bi še za 100 Caric podpisu? A zdej že kej delata, al še kar sam treniirata? to pa res ni delo no, vsaj zame ne, k sem na hrbtu no, zdej pa vem, kako se pupe dela! no če ta teorija drži bomo meli fanta.... mislim, da vam bom lahko ta prva potrdila al pa ovrgla to teorijo..no razen tiste ki mate že več otročkov..le na plano s svojimi izkušnjami... a pol ste vi tud pred kaminom?
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 4.2.2009 20:53:56
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Ne Pinči, ziher se tega nismo menli, ker takrat mi praznujemo. Pogovarjale smo se za čez teden, mislim da 25. no vedla sem da je bil neki datum okoli 25. sej tale mi tudi odgovarja, če bo kej na sporedu.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 4.2.2009 20:55:33
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 dolenjka, a nis stipe neki govoru, da bi še za 100 Caric podpisu? A zdej že kej delata, al še kar sam treniirata? to pa res ni delo no, vsaj zame ne, k sem na hrbtu no, zdej pa vem, kako se pupe dela! no če ta teorija drži bomo meli fanta.... mislim, da vam bom lahko ta prva potrdila al pa ovrgla to teorijo..no razen tiste ki mate že več otročkov..le na plano s svojimi izkušnjami... a pol ste vi tud pred kaminom? no ne glih pred kaminom (sej ga nimamo)..ampak na hrbtu pa res nisem bila....
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 4.2.2009 20:56:05
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 dolenjka, a nis stipe neki govoru, da bi še za 100 Caric podpisu? A zdej že kej delata, al še kar sam treniirata? to pa res ni delo no, vsaj zame ne, k sem na hrbtu no, zdej pa vem, kako se pupe dela! no če ta teorija drži bomo meli fanta.... mislim, da vam bom lahko ta prva potrdila al pa ovrgla to teorijo..no razen tiste ki mate že več otročkov..le na plano s svojimi izkušnjami... a pol ste vi tud pred kaminom? no ne glih pred kaminom (sej ga nimamo)..ampak na hrbtu pa res nisem bila.... bomo videl če to kej pomeni...no lohk da bomo mel pa še eno pupo...
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 4.2.2009 20:58:27
|
|
|
|
mlavla
|
pina midva tud gledava vsemogočnega Bruca..je dober a ne? lilči a si spregledala moje ?...za kakšno tortico si se pol odločila?
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 4.2.2009 20:59:24
|
|
|
|
mlavla
|
jst tud zgleda da smrdim... blaža..ma pa res ostro doma..k je ni ... ponavadi ob taki uri zmeri čveka..
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 4.2.2009 21:06:01
|
|
|
|
lillchy123
|
mlavla, za v petek bo jagodna in če bo vse posreči v stilu medvedka Puja. grem ga zdej probat nardit. v soboto bo nutelina, okrasitev je odvisna od tega, kako bo dons Pu uspel grem delat, da ne bo moje dete brez tortice oz. okraskov nočko, mogoć še pridem (zlo verjetn, ker moj že drnjoha, tko da s trningom dons ne bo nč!)
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 4.2.2009 21:07:00
|
|
|
|
lillchy123
|
listek, ste kej boljš?
|
Kopanje v bazenih med nosečnostjo?Katka123 RRse ali ste se med nosečnostjo kopale v stoječih vodah?DA (
11%)

NE (
83%)

Ne vem (
6%)
Število vseh glasov: 18Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!