|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 10. del
5.2.2009 7:38:15   
mary_lou
JANUARSKI FEBRUARČKI:
16. Vrtnica, Janez
16. Srečka nosečka, Lana
30. Bamby, Anaja
31. mala_pikica,Luka

FEBRUARSKI FEBRUARČKI:
01. Bugi, Luka in Miha
02. Blacky*, Val
03. Itata, Jakob
03. Blaža, Blaž
04. Ella79, Zoja
04. kati kati, Maj
04. Misar, Lana
05. Mbee, Ema
06. Lillchy123, Luka
07. Anandrej, Sebastian
07. Marusah, Lovro
07. Mesečnica, Luna
07. Maja 80, Tija
07. Lara76, Naja
07. Listek, David
08. Brina 2006, Tomaž
09. Buči, Tilen
09. nizy, Azra
10. Bajsa, Zala
12. Janey, Jaka
12. MetiLu, Janez
14. pina-1, Ana
14. katka37, Tin
14. Polonca 78, Vid
15. Guerina, Julija
15. torcica, Gašper
18. Mary lou, Tai
19. Suzi*, Žana
20. larisa, Nejc
24. jencili, Taj
24. dolenjka, Stipe, Tara
26. amaya, Etienne
27. nuka, Nina
29. Februarka08, Larisa
29. Mlavla, Neža

MARČEVSKI FEBRUARČKI:
6. Elma, Elma

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 701
5.2.2009 7:38:45   
mary_lou
EMA VSE NAJBOLJŠE.....user posted image

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 702
5.2.2009 7:39:55   
ella79
jutro user posted image prva user posted image ne morem verjet user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 703
5.2.2009 7:40:20   
mary_lou
nimaš za burek ella

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 704
5.2.2009 7:41:26   
ella79
mary kdaj si se pa ti ušunjala user posted image user posted image user posted image

za vse bolančke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Ema vse naj za tvoj prvi roj dan user posted image user posted image user posted image user posted image Sam lahko bi se mal večkrat javila user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 705
5.2.2009 7:41:44   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou

nimaš za burek ella

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 706
5.2.2009 7:42:19   
mala_pikica
Dobro jutro!

Ema tudi naša družina ti želi vse najboljše za tvoj 1. rojstni danuser posted image user posted image

Bogi David sem zdaj prebrala, da je še zmeraj bolan bošček maliuser posted image . Res mu želim, da se čimprej pozdraviuser posted image .

Mi smo drugače vredu, edino to bi si želela, da bi moja otroka zjutraj malo dalje spala. Sta oba zelo zgodnja, se zbudita ponavadi že takoj po 5 uri zjutraj. Ponoči pa se Luka zbudi ponavadi med 2 in 3 uro in takrat ga vzamema k sebi v posteljo in po kakšni uri zaspi nazaj. Se pa pri nas še vedno Lana zbuja dokaj pogosto, a se vaši starejši otroci še tudi zbujajo ponoči?

Tako user posted image  je popita zdaj pa moram iti mala zrihtati do konca in malo pripraviti za popoldanske obiske.

< Sporočilo je popravil mala_pikica -- 5.2.2009 7:43:58 >

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 707
5.2.2009 7:44:54   
katka37
Dobro jutro!

Listek, user posted image user posted image user posted image user posted image , da bo boljše in ne bo potrebna infuzija.

Lillchy, jaz tudi namerevam narediti nekaj v stilu medvedka Puja. Ti boš naredila prav obliko  Puja? Nimam pa tičine mase, bom probala kar s ponarejeno.

Pa user posted image user posted image user posted image  za vse ostale bolančke.

Ema, vse najboljše.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 708
5.2.2009 7:53:18   
mary_lou
ELLA sej še bučka bla pred mano čist si zaj...dons user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 709
5.2.2009 7:58:54   
katka37
Ella, kaj si le delala danes ponočiuser posted image  user posted image user posted image

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 710
5.2.2009 8:09:20   
misar
dobro jutro

boljša noč. sicer še kar driskamo, je pediatrinja rekla, da lahko še cel mesec user posted image ...no pazit moramo edin, da velikooo pije. tud če mojega mlekeca, ki ga imam mimogrede za izvoz, spetuser posted image user posted image user posted image ...že vidim, da bom s pumpico na šiht hodila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sicer tamala je ful živahna, tko, da vsaj grozen bolanček ne zgleda več. tisto je blo najhujše, ko je bla videt ko en živi mrtvecuser posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: listek1

čer

jah no, pljuča so dokaj čista, grlo je vneto, ušesa so ok, kri je pa tko tko,levkocite ima povišane in nej bi šlo za neko vnetje, lulat pa ni hotu v vrečko, tako, da jutri ponovi vajo. Je pa že mal dehidriran, tako, da mi je dala neki prašek za pit, in če ne bo boljš bo moral na infuzijo user posted image user posted image user posted image  Ga moram nekak pripravit da pije. Jutri greva popoldne spet tja, da vidimo kako je z urinom.
ti si pa ful pridna s torticami, boš dala kakšno slikco gor ane?

ej listek, res ful pazite, da veliko pije.  mi smo dehidriral predvsem, ker je ful bruhala, pa mela 24 ur nad 39˙C vročine, ker tam pa pitje nič ne nuca, je šlo požirek notri pa dva ven user posted image . zdaj pri driskici je pri nas veliko boljše.
tko da listek, men so rekli, da mora pit, pa četudi na silo. no jaz mam srečo, da se rada doji, tko da vsaj tam dobi dovolj tekočine.

no zdaj moram pa mal za nazaj prebrat, sem sam enih 50 strani v zaostanku user posted image user posted image user posted image user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 711
5.2.2009 8:10:07   
Februarka08
Jutro.user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 712
5.2.2009 8:15:25   
Februarka08
Ema vse najboljše za 1. roj. dan user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 713
5.2.2009 8:17:22   
Februarka08
Listek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 714
5.2.2009 8:23:06   
buči
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

jutro user posted image prva user posted image ne morem verjet user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj, draga moja ella, jaz sem bila že pol ure prej, samo eno stran moraš nazaj pogledat ... user posted image

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 715
5.2.2009 8:27:36   
buči
misar, upam, da boste kmalu v redu!

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 716
5.2.2009 8:30:38   
ELMA
Jutro

Ema vse najboljše za 1. roj. dan
user posted image

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

Neposredna povezava do sporočila: 717
5.2.2009 8:33:13   
pina-1
Jutro.

Naša noč katastrfa. Včeri se je okoli 11 zbudila vsa premočena. PA sva jo preoblekla in se je tako posračkala da je bla spet vsa za preoblečt. KO je končno zaspala- ampak pri nama v postelji, tako da je z vsako rokico enega držala. POl je blo okoli 1 jok in spet nespanje, skratka..... Zbudili smo se pa spet z vročino 39. Očitno ji voltaren včeri sploh ni primu. Ob 9.30 sva naročeni pri P, pa da vidimo.

Mi tudi kar precej pijemo. zdej ko je tako vročična ji tudi ponoči dam čaj. PA itak samo mleko rula. Je pa vseeno full umirjena in skozi samo na meni spi... Bomo videli kaj bodo danes rekli.

EMa vse najbolje za rojstni dan.

Grem se preoblečt pa Ančko zbudilt, da se odpraviva počasi od doma. Se mi kar srce para, ker bo jok sedaj, ko jo bom zbudilauser posted image user posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 718
5.2.2009 8:34:19   
katka37
Lillchy, pomagaj prosim, imaš link od te torte medvedka puja, kako se dela, ga ne najdem, sem si jih nekaj shranila, ravno tega pa nimam.user posted image

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 719
5.2.2009 8:39:42   
katka37
Pina, kar 39 ubožica. pa saj to ni več res, kaj vse morajo dati skozi. Mi je kolega pravil, da po naši okolici je razširjena trenutno mononukleoza, kar nevarno vnetje, moramo paziti.

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 720
5.2.2009 8:39:48   
Stipe air force
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Cestitke EMI od treh Stipićććććććeeeeev .....

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

...solnica Buci, cestitke na prvem in sportnica Ella, cestitke na drugem mestu danes zjutraj.... user posted image  user posted image  user posted image

Carica je ze drugo noc spala celo noc... upam, da bo tko naprej in ne bo vec flaske ponoc... user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 721
5.2.2009 8:43:29   
Februarka08
Pina user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam da bo Ana kmal ok.

Aja no, če glih kero zanima, ZS-jev ne bouser posted image ker ste me včer tako zrajc*** da sem šla zjutraj test delat in je pokazal en velik - user posted image mogoče pa drug mesecuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 722
5.2.2009 8:47:07   
Stipe air force
Se en od bivsih bratov in sester...

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Kako je nastal Hrvat???

Slovenec in Srbkinja sta dobila otroka, pa nista vedela kako ga najpoimenujeta.

Slovenec je hotel, da bi bil Herbert, Srbkinja pa Vojislav.

Tako je ratal Hrvoje!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 723
5.2.2009 8:50:23   
Stipe air force
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Pina user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam da bo Ana kmal ok.

Aja no, če glih kero zanima, ZS-jev ne bouser posted image ker ste me včer tako zrajc*** da sem šla zjutraj test delat in je pokazal en velik - user posted image mogoče pa drug mesecuser posted image

... mogoć je prezgodaj, mogoć je pa tester za en k.... , mogoć pa le bodo ZS, mogoć pa po tvoje... drug mesec.... mogoć user posted image  user posted image  user posted image ...

Neposredna povezava do sporočila: 724
5.2.2009 9:02:10   
Blacky*
dan,

sem že pridna in seveda v gužvi. Ne berem za nazaj, bolančkom želim da se hitro pozdravite.

user posted image user posted image user posted image Ema, vse najboljše. user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kako se znebiti dude?
пеперутка16

Moja hči (23 mesecev) uporablja dudo samo ponoči, ko gre spat. V vrtcu so jo od dude odvajali s popoldanskim počitkom, zato mislim, da je čas, da se dude popolnoma znebimo. Kako ste otroku pomagali, da se je znebil dude?

Dudo smo postopoma krajšali s škarjami, dokler se otroku ni začela gnusiti. (50%)

Nekega dne smo preprosto rekli, da je nekdo vzel dudo. (0%)

Nekaj tretjega - napišite v komentarje. (50%)

Število vseh glasov: 2

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!