|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 10. del
5.2.2009 9:02:19   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: buči

misar, upam, da boste kmalu v redu!

buči, včeraj sem ti zs pustila

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 726
5.2.2009 9:02:59   
Blacky*
kaj se za srečanje dogovarjate... kdaj pa? da si malo uskladim koledar user posted image

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 727
5.2.2009 9:04:19   
katka37
Februarka, saj bo, vidva samo lepo neobremenjeno user posted image user posted image , pa bo. Sicer pa itak veš kako to gre. Samo vprašanje je- biti zgoraj ali spodaj.user posted image user posted image

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 728
5.2.2009 9:09:48   
blaža
Jutro!user posted image

Spali v redu, Blaž je spet spustil ob petih mleko, tako, da zgleda, da smo se tega dokončno rešli. No danes imam z Matijo sestanek za jeseni za v šolo, jutri pa sistematski za Blaža. No pol je pa že sobota, ko imamo še malo praznovanja za Blaža s prijateljčki.user posted image

Drugače pa nič novega. Se javim kej kasneje.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 729
5.2.2009 9:11:08   
blaža
EMA VSE NAJBOLJŠE ZA TVOJ1. ROJSTNI DAN!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 730
5.2.2009 9:11:30   
mlavla
dan..

naša noč solidna..le dve kratki budnici..nazaj je pa zaspala z vodo..podnevi pa noče nič pituser posted image zanimivo..itak je bila pa zjutraj čist mokra ko je pa tolk spila...

no zdej se pa tle igra..čez kake pol urce jo dam pa mami v varstvo..jst se bom pa spet učila...

se oglasim kaj kasneje

EMA te bi pa iskrene čestitke!!!

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 731
5.2.2009 9:17:28   
Stipe air force
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

dan..

naša noč solidna..le dve kratki budnici..nazaj je pa zaspala z vodo..podnevi pa noče nič pituser posted image zanimivo..itak je bila pa zjutraj čist mokra ko je pa tolk spila...

no zdej se pa tle igra..čez kake pol urce jo dam pa mami v varstvo..jst se bom pa spet učila...

se oglasim kaj kasneje

EMA te bi pa iskrene čestitke!!!

Jaz Carici podnevi kar dostkrat ponujam pit... po navadi ji zmesam jabucni sok z vodo... Odvisno od dneva in verjetno od tega kaj poje... spije od 2-4 deci te zlabudre na dan... user posted image  user posted image  user posted image . Mislim pa, da najvec dobi preko sadja... zelo rada je jabuke, zadn cajt eno do dve na dan... user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 732
5.2.2009 9:22:16   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: katka37

Ella, kaj si le delala danes ponočiuser posted image  user posted image user posted image

premal spala user posted image user posted image user posted image

februarka al ne bi ti jutri še en test naredila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

buči sem vidla tvoj poust, sam ure pa res nisem gledala user posted image al pa nisem pričakovala, da je kdo že pokonc tako zgodaj

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 733
5.2.2009 9:32:28   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

Ella, kaj si le delala danes ponočiuser posted image  user posted image user posted image

februarka al ne bi ti jutri še en test naredila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

buči sem vidla tvoj poust, sam ure pa res nisem gledala user posted image al pa nisem pričakovala, da je kdo že pokonc tako zgodaj

ne bi, hvalauser posted image
je moj pršu prejle na malco in je vidu test od daleč, pa stopi do mene in me vpraša če sem noseča pa kar učke so se mu svetleuser posted image se nasmejem in rečem da ne, je bil pa itak vesel, je reku da bova lahko še mal user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image moški user posted image user posted image user posted image

Aleluja mi noče špilat že 2 dniuser posted image in sem čist slabe voljeuser posted image grem gledat če mamo kej Donatauser posted image
Pol bova šle pa gotovo mal ven, čeprav je zjutraj mal kihala in neki hotla kašljatuser posted image samo zdej je ok... tako da ne vem, a bi šle vseeno malo ven al kajuser posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 734
5.2.2009 9:35:20   
Stipe air force
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

ne bi, hvalauser posted image
je moj pršu prejle na malco in je vidu test od daleč, pa stopi do mene in me vpraša če sem noseča pa kar učke so se mu svetleuser posted image se nasmejem in rečem da ne, je bil pa itak vesel, je reku da bova lahko še mal user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image moški user posted image user posted image user posted image

Aleluja mi noče špilat že 2 dniuser posted image in sem čist slabe voljeuser posted image grem gledat če mamo kej Donatauser posted image
Pol bova šle pa gotovo mal ven, čeprav je zjutraj mal kihala in neki hotla kašljatuser posted image samo zdej je ok... tako da ne vem, a bi šle vseeno malo ven al kajuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  ah, ti moski... user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 735
5.2.2009 9:42:43   
dolenjka
Stipe user posted image  jabolko, jabolka, jabolčni sok user posted image  Kaj se dogaja s tvojo sloventštino user posted image  user posted image

Men se rola, ker moram po 2 mesecih šihta mal delat, to ne vem kam pelje user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

Neposredna povezava do sporočila: 736
5.2.2009 9:46:27   
Stipe air force
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Stipe user posted image  jabolko, jabolka, jabolčni sok user posted image  Kaj se dogaja s tvojo sloventštino user posted image  user posted image

Men se rola, ker moram po 2 mesecih šihta mal delat, to ne vem kam pelje user posted image  user posted image

.... nemoj da vrsis britisak... user posted image  nosim trenerku i pricam slovenstinu... ne pozabi da sem iz Ljubljane po Golovcima, blizu Crnuca... pr nas se rece jabuk... kako pa pr vas user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 737
5.2.2009 9:57:12   
ella79

jaz bi to tudi tebe rada vprašala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 738
5.2.2009 10:00:08   
dolenjka

jaz bi to tudi tebe rada vprašala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  Sem v njegovem jeziku napisala, da bo zih razumel user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 739
5.2.2009 10:08:49   
ella79

user posted image  Sem v njegovem jeziku napisala, da bo zih razumel user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 740
5.2.2009 10:19:29   
Stipe air force
Sefla in Ella, lipo vas molin... nemojte me zezat... i Gibonni isto prica ka ja, pa ga obozavate... a ja san stoput.. bolji user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 741
5.2.2009 10:25:16   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

Sefla in Ella, lipo vas molin... nemojte me zezat... i Gibonni isto prica ka ja, pa ga obozavate... a ja san stoput.. bolji user posted image  user posted image  user posted image

Tole je pa zdaj že obsedeno stanje, zadnji čas, da gremo čim prej mal v SLO user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 742
5.2.2009 10:43:24   
Stipe air force
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Što se dobiva križanjem magarca (tovara) i zebre??

- Dalmatinac u mornarskoj majici!!!

< Sporočilo je popravil Stipe air force -- 5.2.2009 10:48:21 >

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 743
5.2.2009 10:54:24   
lillchy123
IZVIRNO SPOROČILO: buči

IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
jst sm ena navana kokoška user posted image
sem pozabla mleti sladko r kupit, tko da bo medo Pu mogz počakat do jutri user posted image
zdej sem pa tok user posted image , da grem mojga zbudit, da me mal zmasirauser posted image

Zakaj ga pa ne zmelješ v kavnem mlinčku? Mi ga imamo samo za sladkor, ker mislim, da še nisem kupila kave v zrnju za doma ... Pa preseješ ga, pa je ...

ker ga nimam!user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 744
5.2.2009 10:56:54   
lillchy123

Dobro jutro!

Listek, user posted image user posted image user posted image user posted image , da bo boljše in ne bo potrebna infuzija.

Lillchy, jaz tudi namerevam narediti nekaj v stilu medvedka Puja. Ti boš naredila prav obliko  Puja? Nimam pa tičine mase, bom probala kar s ponarejeno.

Pa user posted image user posted image user posted image  za vse ostale bolančke.

Ema, vse najboljše.user posted image user posted image user posted image user posted image

katka, sej je jst tud nimam. enkrat sem jo že kao nardila iz mleka v prahu, pa ne najdem tega recepta. bom zdej pač mal čarala, sej moj prav, da sem čarovnca!user posted image

kako jo pa ti nardiš?

< Sporočilo je popravil lillchy123 -- 5.2.2009 10:57:20 >

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 745
5.2.2009 11:00:39   
lillchy123

Lillchy, pomagaj prosim, imaš link od te torte medvedka puja, kako se dela, ga ne najdem, sem si jih nekaj shranila, ravno tega pa nimam.user posted image

katka, z veseljem, pa ne morem, ker še nikol nisem vidla. jst mam za mušter kar našga poganjalčka, k ma gor figurco medvedka Pu-ja. user posted image

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 746
5.2.2009 11:05:50   
itata
dan, sem mela že celo jutranjo akcijo, odpokala tamalega k tašči za cel dan - moja dva počivata danesuser posted image ; jaz sem šibala v mesto do sodnice - je kar skulirana, tko da se bova po mojem čist ok razumele... pol v službo, mal pokofetkala, neke knjige naročila, zdej pa delamo k norci...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 747
5.2.2009 11:14:20   
mlavla
lilči in katka..tole sem najdla na kulinariki.. a vama pride kaj prav?

je recept za ponarejeno tičino maso iz mleka v prahuuser posted image

http://www.kulinarika.net/recept/sladice/Ponarejena_ticina_masa-12042.html

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 748
5.2.2009 11:40:04   
blaža
Evo še mene malo.

Burek z sirom in špinačo je že pečen in čaka na toplem za kosilo.user posted image

vas bom pol še malo za nazaj prebrala, ki vidim, da sem v zaostanku.

Blaž nina, ki se je najedel, smo ga skopali, ki popoldne grem na tisti sestanek za šolo in ne vem, do kdaj se bo zavleklo, da bo lepo frišen za jutri. Me že kar stiska, ki ga bojo cepli. Prav muka mije. Pa za fimozo se moram zmenit, če bi mi kar napotnico dala. Sem danes po kopanju stanje pogledala in je čisto zaraščeno.user posted image

ben, ben, če ne bo hušega, bomo tudi to preživeli.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 749
5.2.2009 11:42:12   
blaža
Stipe maš ZS. A je prvi?user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Prezgodnji porod zar...
Sledi operacija, strahu je bilo ogromno, saj nisem vedela, ali se bom po operaciji zbudila že kot MAMA ali še kot nosečk...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Katero ime vam je všeč?

Marija (14%)

Anamarija (52%)

Ivana (34%)

Število vseh glasov: 11496

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!