bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Sefla in Ella, lipo vas molin... nemojte me zezat... i Gibonni isto prica ka ja, pa ga obozavate... a ja san stoput.. bolji pa valjda, da si bolji . Pa ti si naš !!!!!!!! IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Evo mene... juhu, spet v svojem štuku sem vse naredila, še pisker krompirja sem mogla omajit ker jih bo ful na kosilu... zdaj pa še princesi neki skup spacam, pa bo Listek držim pesti za Davida predvidevam,da je to kakšna gorenjska beseda za lupljenje.. ja... lupljenje je to... ma saj včasih spustim kakšno tako k mislim da je vsem poznana pa vidim da ni res Tudi pri nas to besedo uporabljamo . Zato ni nepoznana! februarka, pejd še enkrat delat test mala pikica, naš Tim se ponoči ne zbuja, pa bi se lahko, da bi vsaj na WC hodil. Mi imamo zdaj že več kot eno leto problem z močenjem postelje, tudi 2x na noč . Pa ne pomaga nič, če mu zvečer omejujemo pitje, če ga kličemo, je kdaj tudi že prepozno . Ne vem, kdaj se bo to nehalo.... Ne razumem tega, da je bil prej več kot eno leto ponoči že suh in je sam vstajal in hodil lulat, zdaj pa tole. Perem in sušim te rjuhe kot nora kar naprej . pina, listek za vjina sončka. Da bi čimprej ozdravela!!! Jaz sem že čisto brez volje. Danes mi je rekla šefica naj drug teden kar doma ostanem. Mi morejo ves prišparan dopust in dodelave skurit . Ne vem, zakaj mi ni rekla, naj raje še en teden podaljšam doma bit . Zdaj sem se pa en teden uvajala, drug teden bom doma, potem pa spet na novo uvajanje . Mah, sem že poslala prošnjo na en razpis. Zdaj samo držite pesti, da me pokličejo na razgovor in dajo službo !!!!!!!! Anaja po starem. Noč prespala bp, v vrtcu pa vse OK. Razen zajtrk me skrbi, ker takrat pa res ne je . Poje šele ob 10h en Frutek, ob 11.30 imajo pa kosilo.
|