Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

, ko sem kontejner nastavljala komunalcem tak poškropila, da sem bila cela mokra. Kaj folk ne more zmanjšati hitrosti v tej brozgi..JE BE MO SUNCE
stoji in nikogar ne ustavi, nato pa policista skočita v avto in se odpeljeta za nami z lučko in sireno in zakaj???? za tretjim avtom se postavijo in ga signalizirajo naj ustavi...Ko se ta ustavi-na avtobusni postaji - mi pa smo stali v koloni pred avtobusno-bila rdeča luč na semaforju, skoči policist iz avtomobila in voznik prav tako. Mladi gospodič-lep kot
je bil zgleda lastnik zelo lepega novega Mercedesa, policist pa moj prijatelj-hihi...Se odpeljemo mi, ker je bila zelena na semaforju in jaz nebi bila jaz če me nebi premagala ženska radovednost zakaj pa je do tega prišlo??? Kličem tega kolega in mi razloži, da je voznik dobil 250€ kazni, ker je imel sneženo streho in cel avto zasnežen...niti luči niso bile dobro vidne, niti registrska tablica...da o kulturi voznika , ki je zmerjal policista in zato bil predlagan k sodniku za prekrške niti ne govorimo!!!
Bravo!!