Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kaj lahko storim jaz... 19.4.2005 13:32:50
|
|
|
|
baguSka
|
Jst mislm da je najboljš da delaš po občutku.;)
|
|
|
|
Kaj lahko storim jaz... 19.4.2005 13:35:25
|
|
|
|
Čiračara
|
Najprej čestitke za tvojo:duda:.. Vse kar te muči po trebuščku je čisto normalno:). Če ne kadiš, ne piješ, ješ zdravo in se rekreiraš, potem dovolj narediš za vojega malega sončka:).... LP:sloncek:
|
|
|
|
Kaj lahko storim jaz... 19.4.2005 13:37:00
|
|
|
|
KMALU
|
Ciracara hvala za odg. Upam, da imas prav saj se vcasih bojim, da mi bo dojencka ( hihi, hecno ga je tako imenovat,saj je velik sele kot bucikina glava :)) kar izstrelilo ven... :ups::)-
|
|
|
|
Kaj lahko storim jaz... 19.4.2005 14:24:49
|
|
|
|
Arwen
|
Teka ti ne priporočam, hoja je pa super. Poleti pa plavanje. Srečno! T.
|
|
|
|
Kaj lahko storim jaz... 19.4.2005 15:19:36
|
|
|
|
Meceno
|
Jaz sem tekla 5 km vsaki dan pred :nosecka: in sem nekje v takem času kot si ti sedaj :nosecka: , še tekla isto , samo potem pa sem stvar omilila na 3km do nekje 16.tedna , kasneje sem imela samo še trimčkanje do 22.tedna , sedaj pa si ne upam več teči :(, sprehod , amak trebušnjake pa še delam , sicer bolj na izi . Se pravi če si se prej ukvarjala z kakim športom ni problem ( ne sme biti nevaren ;plezanje , rolanje ,..) glede aerobike če si se prej ukvarjala tudi ni problem ( manj poskakuješ ) samo nikoli pa ne delaj nekaj kar že pred :nosecka: nisi , kakšna nova vaja oz šport .
|
|
|
 | Stran: [1] |
Crkljanje dojenčkov.
пеперутка16
Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?