sonček33
|
Ojla! Evo, končno mal za rač. Kako ste? vsem za obarčanje naprej in nazaj...Lovra jaz vsak dan mal hecam, da bi se...pa se noče...no danes ponoči je po drugem hranjenju rs težko zaspal in sem ga dala k nama v posteljo... pol se pa mož zbudi čez dve uri in mali je spla na trebuhu - ampak žal on ne zna spodnje rokice ven dat, tako, da je ležal na njej. Očitno ga ni motilo, ker jokal ni, je pa smrčal Zdej pa ve men povejte, kako ve napravite svoje bebe v teh peklenskih dneh, ker jaz zdaj že par dni srečujem mamice z dojenčki in valda pogledam mal,kako so mali napravljeni. - v nedeljo na kofetku, so prišli ena familija, trije otroci, najmanjši morda kak mesec starejši od našega ali pa še to ne - oblečen v plišaste hlače s stopalci, dolg rokav in pazi kapa na glavi, amapk ne taka kapica proti sončku al kej, ampak konkretna kapa...sedeli so na soncu! naš je bil v bodiju s kartkimi rokavi in to je to. - danes , ob 9h zjutraj naš spet napol nag, srečam enga malega trenirka+ štumfki v vozičku in sonce direkt nanj sije jaz ne vem no, jaz ga imam večinoma v bodiju pa s štumfki al pa še to ne...pa voz zadelan s plenicami, pa plenička čez noge...men se zdi to bolj fajn, kot pa dolge hlače pa pol direkt na soncu, češ sej opečt ga ne more... Mi smo zdej vsak dan tja do osmih zvečer zunej---je pa res, da mali že ene par dni bolj težko zaspi... A mislite, da je stvar v tem, ker pol res ko pridemo notri, hitro kopanje, jest in spanje.... je preveč na hitro? Bi najbrž moglo bit bolj umirjeno. Bomo jutri mal drugače izvedli. krtekxx - mala dva morata uživat k mata tolk fajn centr