barba
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 v nedeljo na kofetku, so prišli ena familija, trije otroci, najmanjši morda kak mesec starejši od našega ali pa še to ne - oblečen v plišaste hlače s stopalci, dolg rokav in pazi kapa na glavi, amapk ne taka kapica proti sončku al kej, ampak konkretna kapa...se OMG folk je res prtisnjen... jst ga mam v čist tankem bodiju brez rokavov, pa brez zoknov. skoz je tko, še spi tko pr nas isto, sam plenico čez noge dam, če sva na soncu ... sam se ga mal izogibava, še tko je čist moker Sm kakšen teden nazaj eno srečala k je mali 1 teden satrejši od Tineta, pa je bil ob 9h dopoldne v trenirki s kapo čez ušesa (ne uni poletni), z nogavicami, v košari in še un blago od košare čez. Je rekla mamica, da se je mal pritoževal k ga je v košaro dajala, sam je pol zaspal. Itak, če ga je pa hotla skuhat. Naš je bil pa v bodiju in tankih hlačah brez nogavic. Ponoči ma pa sam tanek bodi z dolgimi rokavi pa mal noge pokrite. Ni nč mrzu in spi od 8h do 4h, pol pa še do 7h starost - jst sem bla januarja 28 sej to ni važn kok smo dejansk stare, važn je kok stare se počutmo ... jst sm že neki cajta 25 krtekxx - bravo mož za tale igrala, maledva itak uživata Tale dež dons je kar fajn, se je vsaj mal pohladilo. Mam vse odprto, sam oreng smrdi, k je en gnojnico navozu na bližnji travnik. Ni kej tud men smrdi pa sem s kmetov. Sem prej do konca speglala, morem še svinjak od kopalnice do konca pospravt. Tine pa od 10.30 spi.