Anonimen
|
Ji dajem čaj po žlički, krtexx sam čaj nau zadost, boš mogla cukrat....1 dcl kamilc pa tri žličke cukra...to bi mogl pognat...čeprov glede na to, da je dojena, jst nebi nč, k tud do 1 teden če ne kakajo, ni panike....počakaš pa vidiš, če bi trdo kakala in se matrala zravn, pol naslednjič res probaš s čajem, če par dni nebi...če pa normalno, tekoče kaka, je pa vse ok. ploha če se čist poleže športni del, jo komot daš notri, važno je da je ravno dno....jst tud dam neota v marelo, k je taka da se čist poleže, če gremo kam, ker se mi ne da tavelikega voza vlačit zravn, ker je treba kolesa dol pošravfat. naklon pa lohk dvigneš nekje med tretjim in četrim mesecem, ko že imajo kar okrepljeno hrbtenico. evo, mi smo blo do zdaj zunaj, mega vreme je, men je blo celo svinjsko vroče, me je kap skor in zdej sem neota iz voza v jajčko prestavla in dala na balkon in spi dalje ula pa jabko gloda....si kar celo vzame, ko pride do košic mi da jabko in reče mami reza jih odrežem ven in je dalje... aja, pa na sprehodu se mi je posračkala, še dobr da smo mel rukzak zravn, sem jo kr v vozu previla hb je toplo zun...
|