Anonimen
|
kiara: zakaj ne donat? Tako mi je patronažna svetovala pa še če bi blo treba, narediš svečko iz putra in ji v ritko daš,... joj ploha pa kako patronažno pa maste to...povej ji da živimo v 21. stoletju a ti bo za spanje svetovala šnops v mleko zdej ko se je pokakala, kako je pa zgledalo? a je blo normalno, mehko blato, al je blo trdo? če je blo normalno, ni treba nič ukrepat, pač ne bo kakala vsak dan, to je čisto ok, dokler je blato vredu. če je blo pa trdo, pol pa kupi v lekarni glukozo in ji s tem sladkaj kamilčni čaj, fejst sladkaj, to ziher pomaga. đizs no jst bi jo vprašala če seb tud putr v rit tišči no, mi smo dons kr nekak spali, ula je spala celo noč sam se je pa ob petih zbudila, pa ni šlo nazaj zaspat, tko da smo vstali, sem jo zrihtala in je šla z lubijem v vrtec jst sem malo odkidala po kuhni, k se mi zvečer ni dalo, pol greva pa ven. včeri smo bli cel popoldan zun, zvečer sem ulo samo v banjo vrgla in umila, je bla ko prašič smo šli po eni pešpoti ob savinji, smo gledali račke, pa kačo smo vidli je bil moj čiz živčn, jst pa ula jel kača in sma lezle tam po pečovju, da jo je vidla u glavnem fajn je blo. dons ponovimo
< Sporočilo je popravil ulla80 -- 7.4.2009 9:02:33 >
|