|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2008
11.2.2009 11:11:15   
marita
dober dan mamice, joj tele vaše kavice so tko super, prava paša za oči. ha, ha, ha,

Pri nas pestro; Maks je bogi ful, mu zadaj raste en zobek, ne vem al je to štirka, skratka obup, dlesen ima celo otečeno in napeto, sploh ne pustim pošlatam, tud pogledat ne, tko da sam ugibam lahko kaj se mu v ustih dogaja. Ponoč ima alarme, zdele pa spi ko en mali kužek.

Me je pa včeraj presenetila patronažna, je kr uletela na vrata, da bi ona Maksa vidla. Ja halo, najprej sploh nisem vedela kje je Maks, ker ponavadi ga pustim pri tašči, ko peljem Emo v vrtec. No dobl smo ga pri tastu, mu je na kavču zaspal, zraven pa ful na glas TV. Joj, men je blo kr mal nerodn. No, amapk ni bla nč huda, smo se lepo pogovarjal, pa kavico spil.

Včeraj sem šla na govorilne ure v vrtec za Emo, jo je vzgojiteljica tako hvalila, da sem bla čist preč od ponosa, sem kuj zrasla za par mm. Ha, ha, ha...kakšne mamice smo. Jutri imajo pa dan odprtih vrat in bojo imel eno umetnico na obisku, da jim bo mal obraze poslikala, pa starši smo vabljeni.

Jaz sem s porodniško že zaključila in sem na dopustu. Ne vem pa ali grem že v pon. delat ali šele čez 1 teden. k najprej je bla v službi ful gužva, pol se me pa klical, da mi ni treba kuj hodit, da lahko še dopust normalno koristim. Tko, da bom vidla ali me bojo rabil že drugi teden, ali ne.

Drugače uživam zadnje frej dneve, sploh si ne predstavljam kako bo ko začnem z delom, jaz sem namreč doma od julija 2007. Jooj kje je že to??? Je pa ena moja prijateljica noseča in je marčevka 2009, pa ji kar malo zavidam...user posted image , k bi bla js tud marčevka 2010, pa je pri nas konec z dojenčki. Ah ja.

Zdj grem pa ta pravo kavico v miru spit, k falotek mirno spi.

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 76
   RE: zakladi marčevk 2008
11.2.2009 12:36:47   
Dinki
Dan punce,

najprej Maks, vse naj, naj za mini RD user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ! nasednji mesec pa že tortico jemo user posted image .

Vam moram povedat, da so mi žal zavrnili podaljšanje porodniške user posted image . Sem zvedela že v ponedeljek pa sem do danes rabila, da sem se sestavila, nehala žalovati in si zadala, da raje namesto tega še uživam vsak dan s Titkom, ki nama je dan 24/7. Ma vam ne znam opisati kako mi je bilo hudo ko sem prebrala odgovor. Sem objela Tita in jokala kot dež. V tistem trenutku sem se zavedala kako malo nama je še ostalo tega skupnega časa. no ja, važno da je titek zdrav, vse ostalo je nepomembno (tako se sedaj tolažim).

Zdej sem se začela ukvarjati z drugim problemom. Moram Titu najti varstvo. Z vrtcem zaenkrat še ne bo nič. Sem zadnjič govorila celo z županom Iga in niti on ne ve kdaj točno bodo odprte nove enote, v vrtcu vejo pa še manj user posted image  user posted image . U rit naj gre vse skupaj!!!! user posted image . Niti za september mi nihče ne zna povedati ali imamo kaj možnosti ali ne. In sem začela resno razmišljati o tem, da se prijavim nazaj v Lj. k moji mami. tam imam vsaj več možnosti glede na število vrtcev. Ne vem, nisem več dovolj pametna user posted image .

Nekaj številk mi je že posredovala Zofy (ful hvala še tukaj user posted image ). Punce iz Ljubljane. Bi prosila vse, ki imate kake tel. številke od varstev, da mi jih posredujete na ZS. Prosim! res je žlostno ko nimaš kam dati svojega user posted image . Punce, vse ki imate mame/tašče. ki vam jih lahko mirkajo bodite srečne!

moram poklicat v službo, da se zmenimo za točen datum.... user posted image ...pa mi kar ne gre ta klic....

_____________________________

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.


(odgovor članu marita)
Neposredna povezava do sporočila: 77
   RE: zakladi marčevk 2008
11.2.2009 12:43:07   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: Lona76

Aja dons sem ugotovila da je Taji všeč Jan Plestenjak. Sem mela TV pržgan in je bilo spet doma. In ko je Plestenjak začel pet je obnemela in vsakič k ga je pokazal je začela s prstkom nanga kazatuser posted image . SEm se ji prav nasmejala. Pol je pa zaspala in se je zbudila ko je spet Plestenjak pel in sem jo nesla do TV in se je smejala in spet s prtstkom nanga kazalauser posted image . Morm sprobat če še na kakšnega drugega tko pada user posted image



user posted image user posted image user posted image
jaz sem bila včeraj na njegovem koncertu user posted image .
zdej se že HB moj dragi spravi k temu, da uspava Tita in ga lahko jaz tkole mal sračkam naokol user posted image . Mu je ratalo enkrat in je dobil ful samozavesti in zdej mu ni problem (je pa rabil 10 mesecev za ta podvig). je pa res, da je Tit ratal že tak možakarček, da nič več ne komplicira, ko je zaspan mu je vseeno kdo ga uspava, samo da mu en pomaga zaspati user posted image ....ma priden je moj mišek user posted image .

_____________________________

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.


(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 78
   RE: zakladi marčevk 2008
11.2.2009 12:48:20   
Katiandi
Vilma, tvoja Džuli je res faca, si jo kr predstavljam kok pleše pa se z bratcem kregata.user posted image
NČK, Tudi Anja je carica, bi jo blo res fajn u živo videt pa se nasmejat.
Nač pikec je spal včeri čez dan 4 ure skupaj, potem pa zvečer ni bil nič utrujen. Sva se podojila, je zaspal, ga dam v posteljico, on pa auf. Sem ga probala po ritki trepljat neki časa, pa ni blo uspeha, sem pa atija poslala, naj se zmenta sama. Pa ga je vzel k sebi na sedežno pa mulo ni hotu spat, sta šla potem v najino posteljo pa tudi ni hotel. Do 10 sta se dajala, pol pa lubi izjavi: "Jaka, bi ti šou k mamici?" Sem ga pol dala nazaj v posteljico, pa se je še pokaku, sva se previla, pa nazaj. Do 11h ni dal mira, kr vstaju bi, pa se je potem še ruknu, ko je padu! Sem rekla, da ima 3 ure čez dan dovolj pa ga bom zbudila, če bo dlje spal.
Sva pa šla danes k sosedi na obisk, sva bila po enem tednu prvič zunaj za minutko. Je pa tam mali se kr sam postavil na noge pa stal nekaj časa!user posted image

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 79
   RE: zakladi marčevk 2008
11.2.2009 12:48:47   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: tina50

taprvo morm hitr povedat, da se je Lan danes malo kobacaluser posted image user posted image user posted image ! zdej je pa tud moj fant velikuser posted image ! tok sem vesela. sem kr okrog njega skakala s kamero, pa fotoapartaom, on se mi je pa seveda režal.



Bravo Lan user posted image user posted image user posted image  in mami ti kar bodi ponosna! jaz sem vsak dan na mojega Tita user posted image

in Julija od Vilme user posted image user posted image user posted image , da je ratala taka pridkana punca za spanje...uau! user posted image user posted image user posted image


zdej pa letim za štedilnik...

_____________________________

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.


(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 80
   RE: zakladi marčevk 2008
11.2.2009 14:49:57   
lucalu
Pozdravljene mamice! Kako smo kaj?
Ja, res je, naši dojenčki postajajo malčki... me kar zmrazi, ko pomislim s kako svetlobno hitrostjo se mi je obrnilo tole leto... včasih se mi zdi, da sem šele prejšnji teden prišla iz porodnišnice... user posted image

V glavnem... moj zakladek trenutno počiva in, ker nikoli ne vem kako dolgo bo, naj najprej voščim našom slavljenčkom... Tia (s tridnevno zamudo), Lan (z dvodnevno zamudo) in Maks (brez zamude) iskrene čestitke ob vaših obmesečnicah!!! Bodite zdravi, veseli, razigrani in zvedavi... ter še naprej osrečujte svoje mamice z novimi podvigi!!! user posted image

Zdaj pa upam, da bo detece še malo počivalo, da vas probam prebrat...

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 81
   RE: zakladi marčevk 2008
11.2.2009 15:06:06   
lucalu
IZVIRNO SPOROČILO: Špela100
Moj Maks je pa danes naredil enih kilometrov in maširal in maširal...ja zdaj definitivno ni več dvoma, da je shodil user posted image user posted image . Danes je šel od začetka stanovanja do konca, res, da ni veliko stanovanje user posted image user posted image user posted image , ampak ga je prehodil. Kako je smešen...in on bi še kakšno knjigo s seboj nosil, ki je večja od njega, ali pa celo škatlo kock, njegov stolček...cel dan je nekaj prenašal in hodil in se čudil...se mi je zdelo kot da se seli....

Bravo Maks!!! user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Vilma
Moja miška se je včeraj prvič dvignila sama na noge. user posted image user posted image user posted image  Mene je skor pobralo od veselja user posted image  user posted image user posted image  Je bla pa kot ena srnica, s tistimi razširjenimi nogami, tresočimi, ki so lovile ravnotežje. user posted image  Al pa kot ene pravite, mala telička. user posted image  No seveda enkrat ni bilo dovolj, je potem še 2x ponovila vajo. user posted image  Bravo Julija!

Ja, res... bravo Julija!!! user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Vilma
A veste, kaj je Julija še naredila v soboto? Vstala je ob 7.00 in potem smo jedli, se imeli ful lepo in ponavadi gre spat tam okrog 10.00 prvo rundo. Je bila ura že 10.45 pa je nisem dala spat, ker je bila dobre volje. Sem rekla, ne bom je silila, da vidim koliko časa bo zdržala. Itak se bo mogla kmalu navadit na eno rundo spanja. In v enem trenutku se odplazi in to direkt pred vrata spalnice. Poskusi, če je odprto, ni bilo, pa se je kar vsedla tam. user posted image  Jaz prvo gledam, si mislim, a si prav mislim, a res hoče spat, pa mi je to tako povedala?! Jo dvignem, dam v spalno vrečo in v posteljo. Se je samo na bok obrnila in takoj sama zaspala. user posted image  Se ti je tako fino zdelo, da ni za povedat. user posted image   

user posted image user posted image user posted image

Evo, to je vse kar mi je uspelo prebrat, dete že jamra... mogoče mi ga uspe nazaj uspavat...

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 82
   RE: zakladi marčevk 2008
11.2.2009 15:40:46   
Zofy
Punce,
a bi se dobile na hitro v petek (napovedano je lepo vreme) v Tivoliju. Ura 10.30 oz po dogovoru
?
Nakako  se menimo jaz, Lona76 in Dinki. Terida uvaja Eriko, mogoče bi se nam tudi ona kasneje pridružila. Jo bom poklicala.

Fajn bi bilo, da se vsaj Ljubljančanke dobimo. Npr. Pomlad08 in Joži79 jaz sploh še ne poznamuser posted image . Pa upam, da bi tudi San lahko prišla, NČK tudi nima daleč, a ne? Seveda toplo vabljene tudi neljubljančanke user posted image . Samo jaz se ne bom mogla pretirano dolgo zadržat, ker ima user posted image RD in moram še v mesto po torto in knjigo.

Tolko zaenkrat, pokomentiram vas pa kasneje.


_____________________________

Svet je poln lepote, ko je srce polno ljubezni.


(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 83
   RE: zakladi marčevk 2008
11.2.2009 15:49:07   
Lona76
Evo midve s Tajo sva iz sprehoda user posted image .

Dinki user posted image user posted image . Še jst sem žalostna ratala ko sem prebrala tvoj post. Res ne zastopim po kakšnem ključu podaljšujejo. Eni pravijo da čim hodiš v RA da podaljšajouser posted image . Drugače pa kot si rekla važno da je Tit zdrav in zdaj izkoristita maksimalno kar vama je ostalo časa samo za vaju. Pa še ZS ti bom poslala z eno številko

Vilma user posted image user posted image user posted image user posted image  za tvojo Julijo. Bravo punca da je začela tako spati. Ampak glej da kljub temu da boš naspana ne boš na Jamajko pozabila user posted image . Pa kako se z Domkinikom pregovarjata kero pesem bosta poslušala user posted image .

Matr muho mam v stanovanju. Se je že začel al kajuser posted image . Spet bom norela user posted image .

Ja srečanje pa ......... Držite pesti da pridem do Tivolija in sprehodauser posted image .

Katindi user posted image user posted image user posted image da sta šla malo ven in da se je sam postavil na noge.

Dinki a koncert je bil OK? Viš bi mogla Tajo peljat user posted image

Zdej pa grem ker morm po Tilna.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 84
   RE: zakladi marčevk 2008
11.2.2009 17:08:03   
pomlad08
Dinki user posted image  joj mi je blo tok hudo ko sem prebrala da so ti zavrnili podaljšanje ... ma jaz bi vsakemu prviščila da bi še par mesecev užival, so pa res zoprni da vama niso odobril! uživajta s titkom še te tedne ki so pred vama! user posted image

SREČANJE - ja, jz sem za. sicer so informativni dnevi in sem obljubila na faksu, da bom kaj zaigrala bodočim študentom, ampak mislim, da bom glih ob kakšne 10:30 že fertik.  super, da si predlagala, zofy! user posted image

zdej pa šibam v mesto, greva z jobom po nov mobitel ker mi je je tega zdejšenga čist sesul - ga je tok preslinil, da se nič več ne sliši ...user posted image

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 85
   RE: zakladi marčevk 2008
11.2.2009 19:04:49   
jagoga
Dinki, meni je tudi žal, da ti niso podaljšali. Škodauser posted image user posted image user posted image
Vsem ostalim otročičkom pa user posted image user posted image user posted image za vse nove podvige.
Vsem dekletom ki ste v službi, pa glavo pokonci in vsako popoldan čim bolje izkoristite.user posted image user posted image
Pa Maksu, še enkrat čestitke za 11. mesecov.

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 86
   RE: zakladi marčevk 2008
11.2.2009 19:40:10   
mumu
Dober večer


Dinki user posted image user posted image user posted image ker ti niso podalšali porodniške.

Maks upam, da te kmalu neha zobek matrat, ti zobje so res en velik user posted image user posted image user posted image .

Vilma blagor tebi da Julija tako lepo zaspi, mi smo še elo zelo daleč od te faze.

Lona super da ste ble tut vedve na sprehodu user posted image . Jst sem se mogla spet kar nahodet, ker je frajerka sor celo uro spala user posted image .

Jo moram pohvalt pr zdravniku se je spet samo smejala, tut ko jo je cepu ni nič muksenla, še dudo je na tla vrgla tko da jo je P pobrau in ji jo oprau user posted image . Zdej mamo pa 18.3. pa sistematskega za eno leto.


Zdej pa grem še mal malčkat k je toustek že popečen, še bifteka gor, ...


Mirno noč vam želim.



_____________________________

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 87
   RE: zakladi marčevk 2008
11.2.2009 19:40:50   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

Punce,
a bi se dobile na hitro v petek (napovedano je lepo vreme) v Tivoliju. Ura 10.30 oz po dogovoru
?



Jaz se ZA pa tudi ura mi ustreza user posted image . Se dobimo pri parkingu ali v čolnarni?



_____________________________

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.


(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 88
   RE: zakladi marčevk 2008
11.2.2009 20:20:11   
tina50
IZVIRNO SPOROČILO: aleži

IZVIRNO SPOROČILO: tina50

k

IZVIRNO SPOROČILO: aleži

O jaz sem pa danes kar malo žalostna, saj je moj zadnji dan prodniške v mojem življenju (nič več otrok) user posted image user posted image user posted image user posted image jutri pa grem delat do ponedeljka in potem sem na dopustu do 23.3 jupiiiii!!! Tako bom izkoristla še kakšna lepa vremena za se vozičkat.


Lan vse naj naj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za kobacanje


zakaj pa ne več otrok?user posted image
aleži saj boš še potem neki časa doma s Sarouser posted image user posted image
jaz se pa grem jutri na zavod prijavituser posted image user posted image
hvala za čestitke!


2 je čisto dovolj, še posebno ker imam parček!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image




ja ja sej ti verjamem. sploh pa k maš parček. pa saj dva sta ok., čeprav jaz bi kr mela 3. pa bo verjetno 2 kr dovoljuser posted image

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 89
   RE: zakladi marčevk 2008
11.2.2009 20:22:09   
Lona76
Dober večer!

TAja spi, Tilen je  zdejle dobil pravljico in bo tudi vsak čas zaspal, mož pa še dela. Kaj čmo.
Mi pa hormoni še vedno na full delajo. Tilen je šel z vrtcom gledat plesno predstavo in se je avtobus zaletel v avto pred sabo. To mi je mož povedal ko sem prišla Tilna iskat. Iz vrtca nas niso klicali ampak so povedali staršem ko so jih prišli iskat in dali obvestilo kaj se je zgodilo in naj otroke opazujemo. Hvala bogu otrokom ni nič. Dve punčki sta sicer padli iz stolov in se udarili ampak ni bilo baje hujšega. Tilen je rekel da so tudi tovarišice padle, on se je pa tako močno držal da ni padel. Se je pa full ustrašu za "sošolke" in seveda same nesreče. No in ko sem Tilna potem peljala domov so mi celo pot tekle solze. HB se je res vse srečno končalo ampak sem začela razmišljati kaj če bi bilo kaj hujšega? Ma me je tako stiskalouser posted image . In potem ko sem prišla domov je ena ženska parkirala na mojmu parkirišču (imamo lastniška parkirišča označena s številkami) in sem čakala 15 minut da je prišla umaknit avto. In sem bla tok na koncu z živci da sem jo napiuser posted image  k norca. Mi je blo čez minuto ko sem parkirala tko hudo, ker se jaz zarad enga parkirišča res ne kregam. Ampak očitno me je ta Tilnova nesreča tok iztirla da jo je prvi k je prišel na pot jih slišal. Upam, da to žensko še kdaj vidim in se ji opravičim. Mi je prou grozno kako sem se obnašalauser posted image . Mah kaj čmo. Zdej je kar je.

Jaz sem za to da se mogoče dobimo na parkirišču in se že skupaj do čolnarne sprehodimo?

Mumu super da sta bili tudi vidve zunaj. No jaz nisem bila tako dolgo, ker sva šli po Tajinem spancu in ji je potem v vozičku že dolgčas ratalouser posted image . Sva se imeli pa kljub temu fino.

Tko zdej grem pa pod tuš pa si nek čaj skuhat da se mal umirim, čene jih bo še mož slišu k domov pride user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 90
   RE: zakladi marčevk 2008
11.2.2009 20:39:27   
tina50
čer!

nisem mela prej nč časa! no, zdej je pa pri nam tud tako, da bom mogla vsak dan pomivat po tleh!user posted image  Lanči že pride kr daleč, pa tud rožo mi je obrnil, tako , da na tleh ne bomo mogli met nič. joj, pa kr predale bi odpiral, pa seveda radio bi on prižgal pa postajo naštimal,.......skoz morm bit z njim.

VSE NAj, NAJ Maksu in Niniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
NČK user posted image user posted image user posted image , da je vse bp, pri tebi. pa upam, da te čimprej neha boletuser posted image user posted image user posted image user posted image
ja, ja masažo si pa kr privošči.
user posted image user posted image user posted image  za Anjo, da stoji in user posted image user posted image user posted image  kužauser posted image

Ursi2 user posted image  user posted image   user posted image  user posted image  za boljšo noč!

IZVIRNO SPOROČILO: Vilma

Dober dan punce user posted image
Vam povem, da se vsakič zmotim in nas še vedno iščem po "dojenčki", namesto pod "otroci." Se kar ne morem navadit.


jaz mam pa zadjo stran, tam kjer sem ostala, kar med prilubljenimi in nas nič ne iščem!

IZVIRNO SPOROČILO: Vilma

Tina bravo Lanu za kobacanje. user posted image  A pokaš od ponosa? Verjamem da ja in prav je tako!!! user posted image user posted image user posted image


seveda, še vednouser posted image

LONA76 user posted image user posted image user posted image  ZA Tajo in Jana Plestenjakauser posted image

Vilma user posted image user posted image user posted image  za Julijo, naj viroza hitro mine
user posted image user posted image user posted image user posted image  za spanje in radio. to mora bit res lepo gledat tvoja dva otročka!
user posted image user posted image user posted image  avto sedež! ja res so oderuški s temi maržami. pa vseeno lahko prilimaš link. hvala

marita user posted image user posted image user posted image  za Maksa, da ga neha zobek matrat.

ooooooo Dinki user posted image user posted image user posted image user posted image  škoda da ti niso podaljpali. sedaj pa res uživaj 100 na uro s svojim Titkom!
user posted image user posted image user posted image  za koncert in, da uspava tvoj Tita!
upam, da čimprej najdeš čimboljše varstvo

Katiandi user posted image user posted image user posted image , da sta bila zunaj

IZVIRNO SPOROČILO: mumu


Jo moram pohvalt pr zdravniku se je spet samo smejala, tut ko jo je cepu ni nič muksenla, še dudo je na tla vrgla tko da jo je P pobrau in ji jo oprau user posted image . Zdej mamo pa 18.3. pa sistematskega za eno leto.



user posted image user posted image user posted image user posted image  pridna Tia

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 91
   RE: zakladi marčevk 2008
11.2.2009 20:50:04   
aleži
Dober večer,

moj prvi delovni dan je bil kar pester.  Dir. je šla smučat in me prosla, da naj drugi teden še ostanem in da naj grem potem na dopust. Tako, da bi prišla delat šele 30.3. Ma jaz sem ji kar rekla,da lahko: Sploh ne veste kako mi malo paše imeti svojih 5 min mira, brez preganjanja, jokanja..... se mi zdi da sem lažje srca kot pri prvem (več sem se sekirala kako je pri nonotu, čeprav brez veze, ker je moj oče super varuška)user posted image
pa mi je žal za vse, ker niste dobiel vrtca in nimate varušk.
Dinki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image škoda da ti niso podaljšaliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Špela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image prvemu mar. korenjaku,da je shodil user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ful so simpatični teji njihovi prvi korakci. A si ga snemala?

z zamudo za 11. mesecev Maksu

Vilma user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Juliji za spanje in dvigovanje user posted image user posted image

Katiandi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Jaki za dvigovanje

Lona76 user posted image user posted image user posted image Taji za Jana, Naša pada pa na vse od Lendero do Avsenikov, samo da pleše...user posted image user posted image user posted image pa gleda Žigca kako pleše in ga oponaša z glavo malo v levo in desno in nogami gor in dol, jaz pa crkuejm od smehauser posted image user posted image

Tina
želim ti spešno pri iskanju nove zaposlitve

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 92
   RE: zakladi marčevk 2008
11.2.2009 21:07:28   
Joži79
Čer.

Danes sva bila končno prvič v vrtcu. Eno uro. Je blo kar cool. Juš se je kar igral, edino proti koncu je se je mal name obesu. Ponavadi gre namreč tak cajt že spat. So se pa name obesli še drugi otroci. Sem z njmi mal avtke okol furala pa parking inštalirala sred sobe, pa je blo konc. Bi lahk bla cel dan kar tam. Edini problem je, da majo zdej eno pupo k je tud bolj na nov in se je prlepla na vzgojiteljco in je ne pusti niti za minuto. Če jo odloži se začne tok dret k bi jo iz kože dajal. Je vzgojiteljica hotla mal z Jušem stik navezat, pa ni šlo... Ker je ta ta mala preveč težila... Brez veze. No bodo že porihtali sej majo izkušnje.

Srečanje. Jaaa, jaz bi tudi prišla v petek. Bova pršla direkt iz vrtca (mava vrtec glih na poti tja), pa bova malco prnesla s sabo. Okol 11h direkt v čolnarno. Upam da nau spet megla po tejle sivi LJ harala.

Vilma, naramnice pomagajo. Mali je priden v stolčku k miška. Smo ga prizemljili (oz. pristolili) user posted image .

Sva jedla danes rižoto (prvič je jedel papriko) in sem mu pustila da je šaril po njej. Je pojedel cel krožnik. Nardila sva pa tako k bi bomba urezala. Sem poslikala, bom dala v kratkem slikce gor. Sem se sam režala. No pol k sem pucala mal manj...

No tok zaenkrat... Mirno noč želim.

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 93
   RE: zakladi marčevk 2008
11.2.2009 21:24:23   
Ursi2
Živjo!
Samo na hitro se malo javljam, da vas preberem, potem pa se grem še učit, ker imam jutri ob 8-ih izpit. Upam, da bo vredu noč!

Marita za Maksauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da bi mu zobek čimprej ven pogledal!!!!!!!!!!!
Ti pa kr bodi ponosna na svoja dva sončka!Seveda je pa fajn slišat, ko so pohvaljeni!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Dinkiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!!!!!!Ti verjamem, da ti je zelo težko, ker nisi dobila podaljšano! Tudi meni je zelo težkouser posted image !!Izkoristita tele dneve 100/h, pusti vse drugo, ker je škoda teh lepih trenutkov za stvari, ki niso nujne, da se nardijo. user posted image user posted image user posted image
In user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da bi dobila kako vredu varuško. Ja, res imamo srečo, da imamo nekateri možnost, da jih domači pazijo!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  tvojemu dragemu, da tako lepo uspava Tita!!!!!!!!!!!!!!!!!!! In super za koncert. Tudi jz si želim, sam enkrat pa mogoč.



Katiandi user posted image user posted image user posted image user posted image  za postavljanje na noge!!!! In upam, da bo danes prej zaspal in da bota imela manj problemovuser posted image user posted image user posted image user posted image !!!!!!!!



Lona76 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!! Joj, me je kr streslo, ko sem prebrala, kaj se je zgodilo. Sej je res, da ni bilo kaj veliko, sam te pa pretrese!! Res sreča, da ni bilo kaj hujšega!!! Mislim, da bi se meni čist strgalo!!!!! Ja, kaj moreš, boga ženska pa najbrž ne bo nikoli več parkirala na kakem tujem parkirišču!!!!!!user posted image
Pa upam, da jih ni še možek slišal!!!!!!!user posted image

Srečanje: mogoč, ampak res samo mogoče pridema z Lukijem. Ker že jutri imam dopust, bom pa videla kako bo kaj za petek.Želiva si ful, bomo pa vidli, kako bo!

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 94
   RE: zakladi marčevk 2008
11.2.2009 21:36:05   
Zofy
Super, pol na srečanje (petek ob 10.30 na koncu parkirišča v Tivoliju) pridejo/mo:
Zofy
Dinki
Lona76
Pomlad08 (najverjetneje)
Joži79 (ob 11h v Čolnarni)
Urši2 (mogoče)

Bom še san in Teridi en sms poslala, če se nama pridružita. Od drugih pa nimam ciferuser posted image


_____________________________

Svet je poln lepote, ko je srce polno ljubezni.


(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 95
   RE: zakladi marčevk 2008
11.2.2009 21:48:01   
Zofy
Dinki user posted image user posted image user posted image mi je kar hudo, ker ti je tako hudouser posted image user posted image user posted image . Sej prej ko slej bi morala v službo. Mene tudi ne vleče, bi kar doma ostalauser posted image . Lih, ko postane najlepše moraš it in prepustit otroka nekemu tujci. Pa ravno, ko se začnejo intenzivneje odzivat, ko že lahko na nek način z njimi komuniciraš, ko vidiš, da že dosti razumejo, ko postajajo že pravi mali ljudje...user posted image Če pomislim za nazaj je prve pol leta v bistvu bv. Je odnos bolj enostranski...ah ja, upam, da mi je še kakuser posted image namenjen. Sva se za Julijo kar nekaj časa matrala (sej po moje, če bi bila bolj disciplinirana, bi ratalo prej - s tem se tolažim).

Joži79, berem, da naramnice pomagajo. Kakšne naramnice si točno kupil ain za kakšen stolček? Meni se je v Izoli zgodilo, da sem dala Julijo v trip trap stolček in šla lupit jabolko (sem bila obrnjena s hrbtom stran od nje) in ko se obrnem me je kar zmrazilo - je bila na mizi na vseh 4ih, roke pa je imela čisto na koncu mize. Če bi naredila samo en korak, bi padla direktno na glavo. Brrrr.... kako me je streslo. Zdaj moram ful pazit, da jo imam vedno na očeh.

Tina50, čestitke Lanu za kobacanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image . Zdaj pa bo pestro, a ?

Vilma, tvoji Juliji pa za postavljanje na noge. In prav tako našemu Petru Klepcu po domače Titkuuser posted image user posted image user posted image

Lona76,
user posted image user posted image user posted image Verjamem, da te je nezgoda iz tira spravila. SAmo, da je vse ok in ni nikomur nič hudega.

mumu, kak luštkan nov avatarček user posted image user posted image

Lona76, vi imate muho v  stanovanju. V Izoli so še ači že komarji!!!!

No, tolko sem utegnila. Zdaj pa grem film gledat. Julči je bila danes zeloo utrujena in je zaspala ob 19.45 med večerjo. Je pojedla samo pol in padla v komo... za mizo...user posted image


_____________________________

Svet je poln lepote, ko je srce polno ljubezni.


(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 96
   RE: zakladi marčevk 2008
11.2.2009 22:19:31   
Lona76
Ursi držim pesti za jutri za izpit, pa da ti bo ratalo v petek pridt.

Zofy a Julija je pa spet med večerjo zaspalauser posted image . Joj kok je ona men faca da kr med hrano zaspi. Mojedva sta oba tok sitna da tut jest ne morta, da bi pa zaspala pa ne. Pa so mi tok lušni na videosmešnicah k za mizo zaspijouser posted image . A pa komarje mate žeuser posted image . A ni blo dost mrzlo. Mi ni jasno tak minus je bil pa se je v parih dneh ta golazen razpaslauser posted image

Joži super da sta prišla do vrtca. In upam, da bosta v petek utegnila da še tebe spoznamo. No upam, da bova tut midve pršle.

Aležiuser posted image user posted image  za prvi delavni dan. A pol pa še en teden pa spet dopust. Ja jst te zastopim. Sem tut jst hodila v službo počivatuser posted image . Ne je blo včasih pri Tilnu res tako naporno da sem se v službi prav spočilauser posted image .

Upam, da nas bo NČK kaj brala in bo tudi ona prišla na srečanje. Oz. če ma kera njeno št. naj ji sporoči.

Sem zdej en čaj za sprostitev popila (mi ga je mami enkrat iz enga izleta prnesla) pa se nisem nč na moža kregala. Očitno delujeuser posted image

Zdej grem pa spat. Lahko noč. Pa dons bova prvič ponoči brez ventolina in me zanima kako bo spala. Za jest pa ponoči ni dobila že po moje 1 teden.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 97
   RE: zakladi marčevk 2008
11.2.2009 23:43:12   
san

IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

Super, pol na srečanje (petek ob 10.30 na koncu parkirišča v Tivoliju) pridejo/mo:
Zofy
Dinki
Lona76
Pomlad08 (najverjetneje)
Joži79 (ob 11h v Čolnarni)
Urši2 (mogoče)

Bom še san in Teridi en sms poslala, če se nama pridružita. Od drugih pa nimam ciferuser posted image



me toouser posted image

prebrat vas pa nimam časa danes

mirno noč

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 98
   RE: zakladi marčevk 2008
12.2.2009 0:48:05   
Špela100
user posted image user posted image Samo, da vas pozdravim in se vam vsem zahvalim za čestitke...ja drug mesec gre zares, prva svečka. user posted image
Jagoga mi je prinesla milne mehurčke, tako, da pridno vadimo pihanje, da bomo lepo upihnili prvo svečko in vse dokumentirali.user posted image

Dinki res mi je žal, verjamem, da ti je hudo, si bila verjetno napol namontirana, da ti podaljšajo, potem pa razočaranje....jooojjjjj  user posted image user posted image
en velik virtualni objemček.

Aleži super za tvojih 5 minut miru, maksa pa nisem še posnela...kar neki štrikam....

Zofy hvala, še enkrat. user posted image

zdaj pa šibam, ker imam še delo

nočko

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 99
   RE: zakladi marčevk 2008
12.2.2009 6:18:45   
aleži
dobro jutro še eno user posted image vam pošiljam preden grem delat. Sara je že ene pol ure pokoncih kot vedno user posted image .
Danes pa imava z dragijem 4 leta obletnico poroke. Kako čas beži...

Škoda da me tudi tokrat ne bo v Lj.....bi pa zelo rada prišla vas druge spoznat!!       

grem se odpravit...

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





BLOG: Ni lepšega, kot je rojevanje novega ...
Porodne babice so velik del mojega življenja. Delala sem že z mnogimi babicami, nekaj pa jih poznam tudi na bolj osebni ...
BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?