Tato
|
Jutro punce. Hvala za kavico. Sm mal spremljala RR, pa vidim, da Je Erin malo huda , ker smo nekatere malce lene in ne sporočamo podatkov. Moj Jaka je začel sedeti pri 6 mesecih, točnega datuma ne vem, sedaj že čisto samostojno sedi. GH pa jeva že od 4 meseca. Datumov res nimam natančno opredeljenih. Plaziti se noče, lumpek mali, ko je na trebuhu sam jokca in sitnari. Veste je pa včeraj na materinski dan izrekel besedo MAMA , nisem mogla verjeti. Verjetn še ne ve, kaj točno pomeni mama, ampak se tako lepo sliši... sem se kr stopila zraven No vidim da nisem edina ki ima probleme s spanjem, tudi Jaka se še ni odloču, da bi kdaj mogoče prespal noč. mali gospodek se ponoči tudi ne zna obrnit, tako, da ga jaz obračam vsake 2 uri, pa skos bi na zizi visel, če ne dobi je tak jok da je groza. Zobkov pa ni, najbolj smešno je, da smo njegovo sitnarjenje in nespanje povezovali z rastjo zobkov, ampak to že pri 4 mesecih, in ko smo pogledali v njegova usteca, smo videli, da je dlesen napeta, celo nekaj belega se je videlo.. vsi smo bili veseli, in smo nazdravili na njegov račun... kmalu bo star 8 mesecev pa nnič ... drgač sva pa dobila vabilo k zobarju in ga imava jutri. Kmalu a ne ? lepo se imejte... pa želim vsem mamicam lepe trenutke z otročički... jst grem že čez 3 mesece delat, ufff ! če bom mela še službo, ker ta recesija je pa res totalen poden.
|