felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Steffi Hi, jaz sem bolj tista pasivna marčevka, ki pobira koristen informacije na vašem forumu. Verejetno ste to temo obdelale že miljonkrat, ampka bi vseeno vprašala: Kakšne vozičke ste kaj nabavile? Na trgu je namreč takšna ponudba, da se je včasih kar težko odločit, kaj je najbolj primerno. Več informacij, ko dobiš težje se je odločit, vsak ima namreč tudi kakšne pomankljivosti. Tiste, ki ste že mamice, do katerega meseca ste uporavljale košaro oz. kdaj lahko voziš že v športnem vozičku. Pa še nekaj, a katere obiskuje materinsko šolo v Kopru? Kaj je tema jutrišnjega predavanja. Hvala. živjo, midva sva voziček že septembra kupila, sva vzela Quinny Freestyle, je bil v eni dnevni akciji v BC. Pomembno mi je bilo to, da nanj paše lupinica Maxi Cosi, ki naj bi bila najboljša med lupinicami. Poleg tega imata točno tak voziček (celo v isti barvi) dva sodelavca, ki sta mi ga toplo priporočala, sodelavec mi bo posodil košaro, sodelavka pa EasyFix za lupinico, torej mi je voziček odgovarjal tudi z vidika stroškov. Je pa zelo lepo vodljiv, trikolesnik z velikimi kolesi (pri nas okoli hiše namreč ni asfalta), je pa morda malce glomazen in se ga težko spravi v avto... Pa tudi teža je kar velika - 17 kg. Mi je pa več ljudi reklo, da voziček redko kdaj v avto sploh daš, če že greš kam na obisk ali v trgovino, imaš otroka kar v lupinici. Bomo videli...