Sempervivum
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Sempre*, buši pa je buši, sicer si pa ti itak že v ciljni ravnini. A pravijalno sta zdaj že zrihtala? Ja, pri nas zaenkrat nič novega. Samo buši še kar raste Tudi previjalna še ni usposobljena, ker na Lip Poljčane samo nekaj obljubljajo, naredijo pa nič. Najnovejša info. je, da dobiva tisto ploščo, ki sva jo reklamirala, jutri. Pa da vidimo Se mi prav neumno zdi, ker imam še cunje za speglat, pa jih nimam pod milim nebom kam več dat. Na koncu bom jaz v porodnišnici, cunje mi bo pa tašča doma peglala Goldy, sam tale vaša previjalna je pa res ZAKON To je po meri narejeno, ane? Ideja je brilijantna, izvedba pa itak. Res fajn. Ta malika je pa itak cortek na kvadrat. Če je po mamici, kot pravi Kruce, pa še tolk boljš Jest mam eno prijateljico, k se za otročka vsi govorili, da je čist po dedku od mamice Sam je bilo res Očka je pa kar rdeč postajal, ko je poslušal komentarje ... IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Hja, o mojega buškeca pa nobena noče pogledat? No, sam res ni nič za videt ... Ooooo, saj smo ga pogledali , je tak luškan mičken , e ga z mojim primerjaš, hehe V glavnem, imejte se skrajno lepo, jest grem malo počivat ali pa malo na sprehod Dilema je huda
|