|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del
4.3.2009 8:52:47   
petra1978
To si mislila PF, al mene?

Pa je le prišel - najin sonček Gal :)

(odgovor članu onina)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
4.3.2009 8:54:17   
Čarli08
IZVIRNO SPOROČILO: onina

Včeraj sem mu dala riževe kosmiče + jabolko, pa je vse pojedel. Sem kosmiče mešala z vodo...moram iti po kakšno adaptirano mleko, da bo še boljšega okusa.

Onina, mu daš hladno ali malce mlačno? Jaz ne vem kje sem ga včeraj posračkala ... sem mu dala malo mlačno ... pa kar veliko je pojedel

(odgovor članu onina)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
4.3.2009 9:01:49   
pf
Jutro punce. Kak to da ene vidite slikce, druge pa ne? V čem je finta nimam pojma. Če moram kaj takega še uštimat mi napišite, da uredim, ker sem gledala in ne vem v čem je finta.

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
4.3.2009 9:06:29   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: onina

Pf, ampak meni se še vedno zdi, da sva si malce podobne...zdaj imam sicer nekaj svetle pramene, vendar prej sem imela pa tako črne lase, kot ti...user posted image
user posted image user posted image

Dajte mi povedat, kako lepo slikico gor nalepit...mi sploh ne rata... Moram najprej v album shranit, potem pa šele gor kopirat, pa še to pride ful majhna...

Obe sta ful luštni, morm rečt. No pa vajina sončka tud, da ne bo pomoteuser posted image

(odgovor članu onina)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
4.3.2009 9:30:53   
arabela*
pf,jaz tud ne vidim albuma....user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2130
4.3.2009 9:37:56   
leda
jutro,

no, sej pri nas je že kar dolgo. onina, tut ela je na tri ure tankala, petra, tut ela je hotla vstat ob 4 zjutraj. ma sem jo pustila vriskat, ko se mi je v polsnu zazdelo, da se že mal pritožuje, sem jo ene trikrat z dudo začepla, pa je pol do pol sedmih zaspala. pol sem jo pa z najljubšim evakuirala v spodnje prostore, da sem še jaz eno črtico oddremala.

čakam dan, da bom rekla kot saraya; no, zdej pa super spi. no, sej ma skor en mesec fore.

drgač pa super za atlantis, tut naš frodov obroč (se nam je zgodil lapsus pri poimenovanju, pa smo ga kar obdržal) čaka. naša taprva je bla od vekomaj čist usekana na vodo v vseh oblikah. recimo, tole je pri slabem letu in pol bila edina opcija, da zgarana mati prebere vsaj malo cajtgna:

http://www.youtube.com/watch?v=xI4pqK9HwMY

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
4.3.2009 9:41:46   
ključek
pf, ali lahko skopiram slikco na rr, da bojo vse videle tvojo princesko??

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
4.3.2009 9:50:33   
Olivija*
leda, jaz sem si drznila še vaše ostale posnetke na youtubu pogledat. velika riba mi je bila zelo všeč. obstajajo kakšne knjige, CDji... s takimi pesmicami in navodili, kako se zraven kaže z rokami...?

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 2133
4.3.2009 9:53:36   
Olivija*
naša punca pa obožuje kompot. nasploh je jabolko edina hrana, ki jo z veseljem poje (poleg novalaca).

nekako smo prišli do spoznanja, da mora popiti dovolj tekočine, da kaka. vsaj 80 ml vode ali čaja na dan. zdej me pa zanima, če ji lahko dajem kompot (vodo, v kateri je bilo kuhano jabolko), ali raje ne, da je ne bom razvadila in ne bo več pila neskadkanega čaja?

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2134
4.3.2009 9:55:29   
leda
leda, jaz sem si drznila še vaše ostale posnetke na youtubu pogledat.

kar je gor je itak javno user posted image   smo sicer dajal na youtube, da je njen stric, ki je tisto leto preživel na japonskem, bil vsaj malo na tekočem...

glede velike ribe; melodijo sem si jaz zmislnla, besedilo sem na našla po moje na rr v otroškem kotičku.

super knigga za kratke igre, ki palijo že pri Eli in nekatere še vedno pri Zoji (seveda različne) pa je Biba buba baja od Mire Voglar. je razprodana, mam pa jst kopijo, pa jo lahko v tivoli prinešem za nadaljnje razpečevanje user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
4.3.2009 10:01:12   
Jazzy1
a
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

naša zdej me pa zanima, če ji lahko dajem kompot (vodo, v kateri je bilo kuhano jabolko), ali raje ne, da je ne bom razvadila in ne bo več pila neskadkanega čaja?

Kaj pa če narediš nesladek kompot?? Pomoje, da je lahko potem težava, da hoče samo sladkane tekočine piti ja user posted image user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2136
4.3.2009 10:02:14   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: leda
je razprodana, mam pa jst kopijo, pa jo lahko v tivoli prinešem za nadaljnje razpečevanje user posted image

To bi blo super!!!! Drgač pa a katera misli jutri v Tivoli priti? Vremenska napoved ni najlepša user posted image user posted image

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 2137
4.3.2009 10:05:22   
leda
Vremenska napoved ni najlepša

res je. za povrh sva pa oba z najljubšim totalno prehlajena.  otroc se zaenkrat držijo. tok tok.

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2138
4.3.2009 10:06:37   
Olivija*
mam pa jst kopijo, pa jo lahko v tivoli prinešem za nadaljnje razpečevanje user posted image

Jaz bi se toplo priporočila za eno kopijo user posted image
Ampak jutri me ne bo v Tivoli, ker grem na službeno izobraževanje. Oči bo prvič varuška za več kot 2 uri user posted image user posted image
Mogoče naslednji četrtek?

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 2139
4.3.2009 10:07:34   
Olivija*
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1

a

naša zdej me pa zanima, če ji lahko dajem kompot (vodo, v kateri je bilo kuhano jabolko), ali raje ne, da je ne bom razvadila in ne bo več pila neskadkanega čaja?

Kaj pa če narediš nesladek kompot?? Pomoje, da je lahko potem težava, da hoče samo sladkane tekočine piti ja user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image   jazzy, ti si pa še vedno mojstrica citiranja user posted image user posted image user posted image  

saj kompota nič ne sladkam, ampak je že zaradi jabolka sladek.

< Sporočilo je popravil Olivija* -- 4.3.2009 10:16:06 >

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2140
4.3.2009 10:40:54   
leda
az bi se toplo priporočila za eno kopijo

ni blema. edin sej veste kar nekaj o mojih trenutnih sposobnostih pomnjenja user posted image bom rabla kar neki rimanjderjev, če je le možno na dan tivolija po smsu.

sicer kot rečeno vas jutri raje ne pridem prehladit, sem pa v petek tudi sama privozičkala do tovolija in navdušeno odkrila, da so v pritličju mglc-ja odprli kavarno. majo stole zunaj in bi me zlo osrečle, če bi se začele dobivat tam, ne pa v čolnarni...

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2141
4.3.2009 10:42:26   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08

Dekleti, ki že pridno papcata gh, mi lahko prosim povesta, ali vaši malčki radi jedo mlečne kašice? Našemu sem jo včeraj ponudila, pa mi je take face delal, da me je moj user posted image  milo prosil, naj mu ne dajem, da se mu vsa hrana ne bo zamerila ... je pa res, da sva se prej dojila, samo se mi zdi, da mamino mleko več ni dovolj za našega bavca.

naš jih je....da bi jih ful rad imel user posted image ...ne vem.....   imava pa hippovo...prvo mlečno...ta je ok..od alette ne...se mu jo pa danes s sadjem dala in je jedel.....

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 2142
4.3.2009 10:44:03   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08

Hvala Saraya, mi lahko poveš, ali s čim obogatiš sadno kašico? Jaz sem mu včeraj slivo zmešala z riževimi kosmiči in adaptiranim mlekom (je bilo malo mlačno, ne sobna temeperatura) in je revček po kaki uri tako bruhal, da je bil joj user posted image
Pa berem, da se jim lahko tako kašice dela ...

nisem saraya ali ....

....lahko s piškoti - brez glutena plasmon iz dm, danes sem z mlečno kašico, rižolinotom (naš ga ne mara zaenkratuser posted image )

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 2143
4.3.2009 10:44:22   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2144
4.3.2009 10:48:26   
Jazzy1

user posted image user posted image user posted image   jazzy, ti si pa še vedno mojstrica citiranja user posted image user posted image user posted image  

saj kompota nič ne sladkam, ampak je že zaradi jabolka sladek.

Hahahaha, sem a neuser posted image user posted image user posted image user posted image . Ena more bituser posted image user posted image

Če ga ne sladkaš potem je pomoje čist OK, saj men se nesladkan kompot ne zdi tok sladek!

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2145
4.3.2009 10:49:43   
Jazzy1

az
sicer kot rečeno vas jutri raje ne pridem prehladit, sem pa v petek tudi sama privozičkala do tovolija in navdušeno odkrila, da so v pritličju mglc-ja odprli kavarno. majo stole zunaj in bi me zlo osrečle, če bi se začele dobivat tam, ne pa v čolnarni...

Kje je to????

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 2146
4.3.2009 10:52:05   
Jazzy1

Kje je to???

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 2147
4.3.2009 10:52:37   
leda
Kje je to????

če greš v tivoli mimo moderne galerije (in pravoslavne cerkve) prideš na promenado, ki vodi direkt do Mednarodnega Grafičnega Centra Ljubljana. na tej promenadi so zadnje čase pogosto fotografske razstave, do gradu pa vodijo štenge z volkovi brez jezika...

težko skrijem, iz kerga foha smuser posted image

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2148
4.3.2009 10:53:13   
Jazzy1
EJ PA TUUUUUU MAAAAAAAČ. Jest se bom kr s pc-jem kloflna. Saj veste o čem govorim user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2149
4.3.2009 10:53:29   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978

user posted image za radovedne:

user posted image

user posted image user posted image user posted image     .......lušna ....... sem si mislila, da boš šla bolj na kratke......  zgledaš mlajšauser posted image ...

..jaz tud grem v akcijo, pa tud vsaj pol dolžine las  gre stran.....

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Partnerstvo: Ko ni več želje po seksu …
Ko partnerja postaneta starša, se pričnejo prebujati povsem nova čustva. Pred družino je polno dogodivščin in ljubezni. ...
Kako pripraviti otroka na rojstvo bratca a...
Prihod dojenčka je velika sprememba – tudi za starejšega otroka. Kako ga pripraviti, da se bo počutil vključenega in var...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?