Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 4.3.2009 10:53:42
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Saraya mi smo vsi prehlajeni,zdaj še je začela kašljat... Spalin smo vredu,zdaj je že rutina,da gre okol osme,se enkrat zbudi in papca,pol pa spi do sedmih....pridna... pa super za spanje........ se podpišem
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 4.3.2009 10:54:43
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda če greš v tivoli mimo moderne galerije (in pravoslavne cerkve) prideš na promenado, ki vodi direkt do Mednarodnega Grafičnega Centra Ljubljana. na tej promenadi so zadnje čase pogosto fotografske razstave, do gradu pa vodijo štenge z volkovi brez jezika... Ja zarad mene se tud tam lahko dobimo. Čist tko me zanima...zakaj ti je tm boljš? A je več placa?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 4.3.2009 10:55:10
|
|
|
|
onina
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 To si mislila PF, al mene? Ja, sorry, tebe.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 4.3.2009 10:55:43
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Jutro punce. Kak to da ene vidite slikce, druge pa ne? V čem je finta nimam pojma. Če moram kaj takega še uštimat mi napišite, da uredim, ker sem gledala in ne vem v čem je finta. maš katere označene kot prijatelje al pa kontakte
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 4.3.2009 11:17:23
|
|
|
|
onina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 IZVIRNO SPOROČILO: onina Včeraj sem mu dala riževe kosmiče + jabolko, pa je vse pojedel. Sem kosmiče mešala z vodo...moram iti po kakšno adaptirano mleko, da bo še boljšega okusa. Onina, mu daš hladno ali malce mlačno? Jaz ne vem kje sem ga včeraj posračkala ... sem mu dala malo mlačno ... pa kar veliko je pojedel Vodo dam mlačno. Danes mu bom dala pa pire krompir+bučke v zosu...upam, da mu bo všeč...jutri starejšega peljem na kontrolo za ušesa in bo tašča pazila mlajšega in to ravno takrat, ko bo (čas za futr)...upam, da jim bo šlo...tašča bo čisto živčna...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 4.3.2009 11:29:38
|
|
|
|
onina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* naša punca pa obožuje kompot. nasploh je jabolko edina hrana, ki jo z veseljem poje (poleg novalaca). nekako smo prišli do spoznanja, da mora popiti dovolj tekočine, da kaka. vsaj 80 ml vode ali čaja na dan. zdej me pa zanima, če ji lahko dajem kompot (vodo, v kateri je bilo kuhano jabolko), ali raje ne, da je ne bom razvadila in ne bo več pila neskadkanega čaja? Vodo, kjer se je kuhalo jabolko, ji lahko daš. Saj tega itak ne sladkaš. Prvega smo hitro navadili piti navadno vodo, ker je bilo takrat ravno poletje in vročina in je vodo kar zexal. Zdaj bo bolj problem, vendar bomo probali vztrajati pri navadni vodi...če bo šlo... Drugače pa, moški mislijo, da nečesa ne morejo storiti, pa verjemi, da zmorejo več, kot si mislijo. Tvoj bo Ano popedenal tik tak.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 4.3.2009 11:34:17
|
|
|
|
petra1978
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish sem si mislila, da boš šla bolj na kratke...... zgledaš mlajša ... ..jaz tud grem v akcijo, pa tud vsaj pol dolžine las gre stran..... O, hvala, hvala. Saj pri meni je tudi šlo 10 cm las stran. Bi se jaz čist na kratko postrigla, pa moj ni ravno najbolj navdušen nad tem. Je rekel, da bo potem Gal mislil, da ima 2 atija .
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 4.3.2009 12:23:34
|
|
|
|
Čarli08
|
Hvala Gold Fish. Saraya je bila ravno on-line, zato sem nanjo naslovila vprašanje. Sem pa seveda vesela vsakega odgovora in predloga.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 4.3.2009 12:24:58
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: onina IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 IZVIRNO SPOROČILO: onina Včeraj sem mu dala riževe kosmiče + jabolko, pa je vse pojedel. Sem kosmiče mešala z vodo...moram iti po kakšno adaptirano mleko, da bo še boljšega okusa. Onina, mu daš hladno ali malce mlačno? Jaz ne vem kje sem ga včeraj posračkala ... sem mu dala malo mlačno ... pa kar veliko je pojedel Vodo dam mlačno. Danes mu bom dala pa pire krompir+bučke v zosu...upam, da mu bo všeč...jutri starejšega peljem na kontrolo za ušesa in bo tašča pazila mlajšega in to ravno takrat, ko bo (čas za futr)...upam, da jim bo šlo...tašča bo čisto živčna... Hvala za odgovor. In good luck jutri!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 4.3.2009 12:26:35
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Je rekel, da bo potem Gal mislil, da ima 2 atija .
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 4.3.2009 12:46:27
|
|
|
|
arabela*
|
malo da se javim ma v norišnici sem. tečna že od sedmih,samo pizdi,pa hoče da jo nosim,spala je 10 minut.Groza.Jaz pa z eno roko pekla palačinke,v drugi zvezki in se učila,če bi imela še tretjo,pa bi še držala.... Zdaj se je končno malo umirla,upam da ji za par min. uspe zadremat,da bom lahko na brzake skočila pod tuš... pol pa jo tak poštimam in grem v šolo...... aja,danes sem ji pripravila kinderpet,jo bom ponoči probala noter dat spat.Konec je cartkanja pri mamici,treba se bo navajat na samostojnost... sem njeno postlo itak postavila čist zraven moje,tako da bom ji kar leže ponoči dala flaško,da ni treba vstajat.....
< Sporočilo je popravil Saraya -- 4.3.2009 12:48:08 >
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 4.3.2009 12:47:53
|
|
|
|
arabela*
|
nič babike,imejte,se tipkamo zvečer....šibam.....pa ne nakloftajte preveč...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 4.3.2009 12:55:46
|
|
|
|
Olivija*
|
najbolje, da kar na računalniku visim, saj sem za danes naredila že dovolj škode.. skurila sem palični mikser....pa samo špinačo sem hotela zmiksat... ah, grem iskat kako čokoladico za tolažbo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 4.3.2009 13:02:35
|
|
|
|
onina
|
Olivija - meni je patronažna rekla, da jabolk ni treba kuhat, tako da jih kar surove naribam na steklen ribežen. No, sem prej naredila pire+bučke...rezultat Sem potem kar riževe komiče zmešala z vodo in naribala pol jabolka - vse zmazal...a vaši tudi še jezička ven dajejo med hranjenjem? Potem sem mu dala še malo vode in ni bil preveč navdušen, pa sem mu dala malo čaja, pa je nekaj spil. Potem sva se šla kopat in sedaj nina nana...že drugi dan ga nič ne dojim po gosti hrani, potem ga pa namesto čez 3 ure, dojim čez 2.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 4.3.2009 13:08:15
|
|
|
|
Olivija*
|
k meni pride patronažna naslednji teden. tudi jaz sem se prejšnji teden matrala z bučkami in jih pripravljala na različne načine, pa jih ni pojedla niti žličko na dan. jaz se tolažim, da še ni dovolj pripravljena na GH in da bo čez kak mesec drugače. te pa čist razumem, kako je, ko se trudiš in kuhaš poseben menu, pa to ne gane... aja...steklen ali plastičen ribežn še vedno nisem nabavila
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 4.3.2009 13:12:14
|
|
|
|
Jazzy1
|
Danes je Lija prvič probala krfjolo in jo je pojedla 120 ml!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 4.3.2009 13:17:09
|
|
|
|
onina
|
Jaz dam našim še en mesec fore...pri ta prvem sem pričela uvajati pri 5,5 mesecih, pa je ravno pri ene 6. mesecu pričel lepo jesti, tako da imamo še čas...naš je bil prejšnji teden star šele 5 mesecev, tako da še ni panike. No, poznam pa primer kolegice, kateri punčka ni hotela jesti gosto hrano in potem jo je futrala samo z mlekom, v katerega je dala -linote. Pri ene 1,5 leti je počasi začela jesti na žlico (ko je začela hoditi v vrtec).
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 4.3.2009 13:17:53
|
|
|
|
onina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 Danes je Lija prvič probala krfjolo in jo je pojedla 120 ml!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 4.3.2009 13:19:23
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 Danes je Lija prvič probala krfjolo in jo je pojedla 120 ml!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jazzy, prav zavidam ti! Tvoja Lija je res pridna pri papcanju. Pri nas gre pa tole s hrano tako počasi... Si karfijoli kaj dodaja? Mleko? Sol? Spasirala, ali le z vilčko potlačila?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 4.3.2009 13:20:18
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* k meni pride patronažna naslednji teden. tudi jaz sem se prejšnji teden matrala z bučkami in jih pripravljala na različne načine, pa jih ni pojedla niti žličko na dan. jaz se tolažim, da še ni dovolj pripravljena na GH in da bo čez kak mesec drugače. te pa čist razumem, kako je, ko se trudiš in kuhaš poseben menu, pa to ne gane... aja...steklen ali plastičen ribežn še vedno nisem nabavila Jst tudi mislim, da ni čisto pripravljen. Ga ne silim - če ne gre, greva pač na zizo.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 4.3.2009 13:21:21
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 Danes je Lija prvič probala krfjolo in jo je pojedla 120 ml!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ampak tvoja pa vse papca. Ni da ni.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 4.3.2009 13:22:22
|
|
|
|
onina
|
Petra1978 - zdaj šele vidim, da sta imela tvoj Gal in moj Matic iste mere pri rojstvu
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 4.3.2009 13:46:54
|
|
|
|
gold fish
|
...pf - slike ..nič šibama po velikega pikeca v šolo...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 4.3.2009 14:04:24
|
|
|
|
petra1978
|
IZVIRNO SPOROČILO: onina Petra1978 - zdaj šele vidim, da sta imela tvoj Gal in moj Matic iste mere pri rojstvu Res? Nisem niti opazila. Midve pa imava dosti skupnega Evo, sem prišla nazaj, sma z mojim tekla. Super je bilo. Zdaj pa še malo trebušnjakov naredim, pol pa pod tuš, preden se Gal zbudi. Ga babi čuva zunaj v vozičku. Pa laaaaaaaačna sem že tudi.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 4.3.2009 14:20:10
|
|
|
|
onina
|
Imam preveč časa. Mali že cel dan drnjoha. Dopoldne 2 uri, ob 12.00 kosilo in potem spet spat ob 13.00 in še vedno spi. Vmes se je sicer zbudil, pa sem mu samo dudo dala (sem se skrila za posteljo, da me ni videl) in je nazaj zaspal.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiPartnerstvo: Ko ni več želje po seksu …Ko partnerja postaneta starša, se pričnejo prebujati povsem nova čustva. Pred družino je polno dogodivščin in ljubezni. ...
Zadnje s foruma
Dojenje.
Admin
Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?