|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Vaše mnenje?
18.2.2009 9:01:19   
brigitaa
Ninu..se podpišem, me zanima šola je že končana, zaposlitev tudi že gotovo imaš, pa svoje stanovanjce...


_____________________________

Kar ne ubije, te samo okrepi

(odgovor članu JanaB)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Vaše mnenje?
18.2.2009 10:50:50   
Anonimen
Meni osebno se zdi ta razlika v letih prevelika (celih 30 let, nekje do 15 še mi gre skozi), ampak če vama funkcionira, potem moje mnenje ne šteje. Pomisli pa na reakcijo okolice - saj verjamem, da je tebi vseeno, kaj si mislijo, ampak ali ti bo vseeno tudi, ko bo tvoj otrok kakšna tarča zasmehovanj ipd. (ker vsi vemo, da so otroci pač pogosto takšni). 

(odgovor članu brigitaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Vaše mnenje?
18.2.2009 10:54:53   
TinaV*
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Ojla, vsem želim en lep pozdravček za začetek!:)

Zanima me vaše o mnenje o moji zvezi s tipom, ki je velikooo starejši od mene in zadnje čase sva se pogovarjala, da si želiva otroka, že nekaj časa je bila prisotna ta želja po otroku vendar je zdaj postala bolj izrazita, kar pa ne pomeni zdaj da bova otroka imela že "jutri" vendar govorim o obdobju 1 leta ali morda celo malo več. Vendar me je prej zanimalo še vaše mnenje ker kot sem prebrala že nekaj forumov opažam da pridno odgovarjate in pomagate eden drugemu, prav prijetno se počutim med vamiuser posted image  No pejmo h bistvu-moj tip ima 48 let, jaz pa komaj 18. Ja vem razlika je ogromna in bi prosila, da bi blo čim manj očitkov, ker to ni muha enodnevnica, rada se imava, skupaj sva že 2 leti in se lepo razumeva, in se mi zdi normalno, da sva zdaj pomislila tudi na user posted image  dojenčka bi seveda imela ko jaz dokončam šolo in se zaposlim, da bi imela oba lastni dohodek. No, kar na dan z vašimi mnenju, vseh bom vesela, upam pa da ne bojo preveč kritični.

uživajte še naprej!!!:))

Tina


ah ah ah .....zakaj take stvari sprasujes na forumu....glede na to da je toliko starejsi....zakaj sprasujes...zakaj se nebi vi2 sama odlocila? potem pa kritizirajo...

sama se sicer nebi odlocla za to ampak ce vama pase pa se mata rada ....kaj cakatauser posted image ....
kakorkoli je FAJN BI BLO SPOSTOVAT VSE LJUDI  ne glede na leta pa nevem kaj se


_____________________________

09.10.2008 ob 07.21 se nama je rodila Larisa



(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Vaše mnenje?
18.2.2009 10:57:19   
Anonimen
Sem poslušal po tv, zaljubljenost traja 2-3 leta, kaj bo potem? Pa otrok, mu bo prijetno ko bo najstnik da mu sošolci rečejo kje ma pa očita, da skoz dedija sabo vlači....a to bi ti priviščila svojemu otroku?
Neodgovorno u 0

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Vaše mnenje?
18.2.2009 11:07:35   
lilija*
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Sem poslušal po tv, zaljubljenost traja 2-3 leta, kaj bo potem? Pa otrok, mu bo prijetno ko bo najstnik da mu sošolci rečejo kje ma pa očita, da skoz dedija sabo vlači....a to bi ti priviščila svojemu otroku?
Neodgovorno u 0


No, lepo prosim!!! Sem poslušal po tvuser posted image .  Ljubezen moraš doživet, šele potem veš, kaj pomeni, ne pa da poslušaš po tv kako dolgo traja!

Z otrok se pa delajo "norca" tudi če živijo v stari hiši, če se starši malo drugače oblačijo itd. Mi moramo vzgajati otroke tako, da bodo znali sprejeti drugačnost, pa bo vsem lepše.

Tina, tebi pa predlagam, da poslušaš svoje srce (in malo tudi razumuser posted image ) in se odloči tako, da bo vama lepo. Okolico je težko odmisliti, pa vseeno sposkusi. Lepo bodi!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: Vaše mnenje?
18.2.2009 11:11:47   
giotti
Anonimna, ki si se podpisala kot Tina,

tudi moj nasvet bi bil, da počakaj še vsaj nekaj let, ker se ti res, res nikamor ne mudi. Če si zdrava, bi zelo verjetno takoj zanosila, ker pri tvojih letih je relativna zanositev pri nezaščitenem spolnem odnosu ob ovulaciji 100 procentna. Zato bodi res previdna, da še počakaš z zanositvijo!
Za zdaj se mi zdi najbolj važno, da začneta resno skupaj živeti, če še ne živita skupaj. Torej, enako kot zakonsko življenje. In naj mine par let, najman tri, in boš vidla, kako se razvija odnos... Dve leti ni veliko, si še zelo zaljubljen... Sploh če ne živita še skupaj, se to skoraj ne šteje.

Pa srečno, kakorkoli vaju vodi pot!

< Sporočilo je popravil giotti -- 18.2.2009 11:13:05 >

(odgovor članu JanaB)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: Vaše mnenje?
18.2.2009 13:53:16   
Bojana82
Ne morem verjeti, da nekateri pišete tako nesramne komentarje.....

Drugače Tina pa ti jez povem zgodbo od moje kolegice.....ko se je spoznala s tipom je bila stara 17 let, on 45, bila je lepa ljubezenska zgodba imela sta se rada itd.....Po treh letih sta se odločila za dojenčka ona stara dvajset let, on 48....rezultat: ona je sedaj mati samohranilka triletnemu sinčku, narazen sta šla kmalu po rojstvu, ker enostavno nista več imela skupnih interesov, ljubezen pa se je ohladila oz. zaljubljenost je prenehala!

Kako pa se boš ti odločila pa je čisto tvoja stvar in od nikogar drugega, poslušaj svoje srce! Tako ali drugače boš ti nosila posledice, pa če bodo dobre ali slabe!

Seveda v primeru ločitve najbolj trpi otorček! 

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: Vaše mnenje?
18.2.2009 16:37:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Sem poslušal po tv, zaljubljenost traja 2-3 leta, kaj bo potem? Pa otrok, mu bo prijetno ko bo najstnik da mu sošolci rečejo kje ma pa očita, da skoz dedija sabo vlači....a to bi ti priviščila svojemu otroku?
Neodgovorno u 0


Dragi anonimen! Prosim, ne prodajaj mi buč, da ljubezen traja 2-3 leta in še posebej ne na podlagi tega ker si to ti videl na TV, se sprašujem koliko let imaš, ker za svoja leta si to napisal/a skrajno smešno in nezrelo...po tv lahko vidimo marsikaj pa zato še ni vse to res! Ne označuj me za nedogovorno, tudi jaz sem človek in imam pravico imeti otroka, pač sem si zbrala starejšega partnerja, zato me pa še ni treba obsojati kot da sem ne vem kaj nardila!Me zanima kakšna mama ali oče si ali boš ti, nobeden ni popoln in verjemi da ti tudi ne! A zdaj pomeni da ne smem imeti otrok, ker je med nama z tipom toliko let razlike?! nekateri očitno živijo še v prejšnjem stoletju...pa uživaj še naprej ta lepi dan:)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: 30 let starejši partner in želja po otroku
18.2.2009 20:16:51   
preproga
Zame je to prevelika razlika. Jaz sama si ne predstavljam, da bi imela otročička pri 19 ali 20 letih. Zame je bilo življenje takrat en sam velik žur (no vedela sem do katere meje lahko grem, seveda sem pa bila po svojem mnenju pri 18-blazno odgovorna in zrela??). Sedaj sem pri 27 letih mamica enoletne hčerkice in mogoče tudi že drugičuser posted image  (še čakam). Mislim, da nisem nič zamudila, ker nisem imela pri 19 prvega otročka. Odločitev je pa seveda tvoja (samo, da se pravilno odločiš, da ti ne bo pri 27-ih žal kakšnega nedoživetega trenutka!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: Vaše mnenje?
18.2.2009 20:21:50   
kitty87
Pozdravljena Tina!

Jaz te ne obsojam, vendar ti predlagam da res zelo dobro premisliš za kaj se boš oz. bota odločila, ker pol več ni koraka nazaj.
Mislim, da je precej pomembno, da preden se odločita za user posted image  zaživita v svojem stanovanju (če še ne), ker še komaj takrat, ko si zares na svojem spoznaš in vidiš stvari drugače kot takrat, ko se še samo "obiskuješ", hodiš skupaj ven,... No, tudi mene pa zanima, kako na vajino zvezo gledajo tvoji starši? 

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: 30 let starejši partner in želja po otroku
18.2.2009 20:25:31   
Anonimen
No pejmo h bistvu-moj tip ima 48 let, jaz pa komaj 18. Ja vem razlika je ogromna in bi prosila, da bi blo čim manj očitkov, ker to ni muha enodnevnica, rada se imava, skupaj sva že 2 leti in se lepo razumeva, in se mi zdi normalno, da sva zdaj pomislila tudi na user posted image  dojenčka bi seveda imela ko jaz dokončam šolo in se zaposlim, da bi imela oba lastni dohodek.


Ves kaj, ti kar lepo v solo hodi, pa pojdi v sluzbo, pa malo v lajf, primeren tvojim letom, potem pojdi pa se ene dvakrat spat...in mogoce bos vedela pri cem si. Meni razlika v letih sama po sebi ni toliko problematicna, bolj pomembno se mi zdi to, da bos na nek nacin preskocila dve ali tri obdobja v svojem zivljenju, za katere ti bo pozneje zal, da jih nisi zivela.

Daj cez nekaj brezskrbnosti, nekaj norosti, nekaj uzivancije...sele potem pojdi naprej v "resno" zivljenje.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: Vaše mnenje?
18.2.2009 20:30:32   
kitka1
NINU: V teh mladih letih ne morš še biti pripravljena na otroka. Svojo mladost moraš še izživet, končat šolo, se ga nažurat, ogledat svet, spoznavati ljudi, ne pa se zapirati v svet z enim moškim. V teh letih potrebuješ družbo, prijatelje, sprostitev...


Ninu, tvoj post je poln nekih sodb na pamet. Kje piše, da se mora prav vsak mladostnik izživeti, kot si se mogoče ti (sli se še)? Kje piše, da mora žurat, it v svet ... In kako veš, kaj ona potrebuje v njenih letih? Vsak človek je poglavje zase in hvala bogu, da smo si ljudje različni. Mogoče pa končuje poklicno šolo in bo čez leto dni že uživala v poklicu, ki si ga je izbrala? V času, ko sem se rodila jaz, je bilo že tako... Tisto, ki je imela prvega otroka pri 25ih, so že kar malo čudno gledali v čakalnici ginekologije. Je bila že stara...

Res je, da je danes trend malo drugačen... Mladi ostajajo pri svojih starših še po 30. letu, nikamor se jim ne mudi, izživijo vse svoje želje (od potovanj, žurov, različnih partnerjev...) in si ustvarijo kariero. In pogosto se zgodi, da si potem nikakor ne morejo najti partnerja, s katerim bi si ustvarili družino (mogoče zaradi previsokih zahtev v vseh pogledih, zaradi nekih idelaov, ki so jih oblikovali v teh letih, pa jih v resnici ni...). Kar nekaj takih poznam.

Najhuje je mogoče to, da se parom, ki se tam enkrat po 30. letu odločijo za naraščaj, pogosto zatakne (govorim iz lastnih izkušenj - ambulante za neplodnost so polne). Leta prinesejo svoje... In tudi reševanje problema se lahko zavleče. Iz tega stališča je odločitev za otroka, ko si še tako mlad (in če si ga seveda želiš in imaš približno izpolnjene pogoje), velika prednost.

Zakaj bi torej obsojali nekoga, ki očitno ve, kaj hoče (sicer ne bi v zvezi vztrajala že 2 leti), in pravzaprav ne želi mnenja glede pravilne izbire partnerja? In mu pridigali o tem, kaj bi moral še storiti pri teh letih, zakaj si je izbral starejšega partnerja, kakšno je njegovo 'duševno stanje' (vse skupaj ugotovljeno iz nekih hudih psihoanaliz na daljavo, ki so jih nekateri očitno sposobni delati)?

In še moje mnenje anonimni št. 1: jaz bi na tvojem mestu naredila točno to, kar sama ugotavljaš. Zagotovila bi si neko finančno stabilnost z lastno službo - to se mi zdi zelo pomembno v današnjem času. In preden se odločita za otroka, bi svetovala vsaj eno leto skupnega življenja. Vedno je tako, da se šele takrat pokaže, ali ima zveza res kakšno prihodnost...



(odgovor članu ninu)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: 30 let starejši partner in želja po otroku
18.2.2009 20:35:32   
Anonimen
No, jaz se upam pa pod svojim nickom pa še ime lahko pripišem če kera želi, napisat da je dedc pr 46 k seksa z 16 letnico pedofil!
J**** zakon da če si dan več k petnajst stara kao ni.

Kot drugo pa......nekaj je resno narobe z njim da ni zmožen veze z "zrelo" osebo. Kaj je lažjega kot očitno zmedenemu otroku, ki očitno pogreša neko odraslo moško figuro v življenju na dušo pihat.

Punca.....veš kolk lepih stvari je še v življenju pred tabo k čakajo nate. Naužij se jih.

< Sporočilo je popravil brisačkarca -- 18.2.2009 20:40:49 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: 30 let starejši partner in želja po otroku
18.2.2009 20:39:09   
dajamaja
Mislim, da starostna razlika ni ključnega pomena za uspeh veze. Ampak - kakor si boš postlal, tako boš ležal - to pa malo premisli. Kaj če ostaneš sama z otrokom? Boš finančno zmogla? Pa psihično? Materinstvo je prekrasno, ampak tudi odgovorno, naporno .. še zlasti, če si za vse sam. Res se ti to lahko zgodi tudi z mlajšim partnerjem, zato je po moje bolj pomembno, kako pripravljena si ti na vse možne izzide. Vsi smo glede svojih zvez optimisti, žal pa realnost večkrat ni tako rožnata in ne škodi premisliti črne scenarije. Sicer pa srečno!  

(odgovor članu preproga)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: 30 let starejši partner in želja po otroku
18.2.2009 20:45:13   
Leteči zmaj
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

moj tip ima 48 let, jaz pa komaj 18.
skupaj sva že 2 leti


Brez zamere, ampak najprej sem pomislila, da je tale tvoj tip malo pedofila user posted image

Si zase res ne predstavljam, da bi imela družino s 30 let starejšim moškim (ali pa da bi jaz imela toliko mlajšega). Kot da bi jaz sedaj imela 60 let starega partnerja? Ne vem, ampak zame je 30 let too much.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: 30 let starejši partner in želja po otroku
18.2.2009 21:41:52   
Barbara_L
Draga punca, prebrala sem tvoj post in vse komentarje. Tega tvojega dedija, ki te je "zmešal" pri tvojih rosnih 16h, najprej nekam suni. Nato poskrbi zase. In najprej zase. Saj si še sama otrok! Imaš izobrazbo? Morda službo? Ne, bo že ON poskrbel za vse, kajne? Ker te ima rad.
Da.
Smiliš se mi. Kje so starši? Morda v svojem partnerju nehote iščeš očeta? Zaščito in oporo? Potem žal ni to to-nauči se stati na svojih nogah.
Oprosti direktnosti, ovinkariti ne znam. Želim ti vse dobro, odloči se po svoje in naj bo sreča na tvoji strani, uboga deklica.

(odgovor članu Leteči zmaj)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: 30 let starejši partner in želja po otroku
18.2.2009 21:53:56   
lotoska
Pustimo sodbe, jaz osebno si ne predstavljam da bi bila pri mojih 40ih v ljubezenskem razmerju z uvelim upokojencem. Prav tako si ne predstavljam travm otroka, ki ga bodo vsi spraševali, če je to njegov dedek. In končno, pri vsej matematiki v tej zgodbi se mi zdi razmerje z mladoletnico skoraj kaznivo dejanje.

V realnem življenju pa poznam punco, ki je na tak način še pred tridesetim letom prišla do hiše v Lj. Postala je vdova.

(odgovor članu Barbara_L)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: 30 let starejši partner in želja po otroku
18.2.2009 21:55:55   
AnciM
Jaz nimam nič proti starostni razliki. Vsak sam izbira svojega partnerja. Ampak poglej življenje čez 10 let. Ti boš pri 30 letih polna energije in si boš želela živeti. Ampak bo to težko izvedljivo, ker boš imela 10 letnega froca, ki bo ravno prihajal v puberteto in imel neke svoje fore. Pri tem pa naj bi ti pomagal 60 let star moški. user posted image

Mogoče! Če misliš, da ti takšno življenje odgovarja! Meni ne. Ampak odločitev je tvoja.

(odgovor članu Barbara_L)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: 30 let starejši partner in želja po otroku
18.2.2009 23:01:32   
maca m
Meni je najprej prišla na misel izjava mojega očeta (star je bil 51let), ki pravi, da majhno dete je res čudež življenja, rad ima vse majhne otroke, mojega 6m sina obožuje, skoraj vsak mesec vzame čez vikend 5letnega nečaka, dovoli mu čisto vse....
V glavnem, zelo rad vidi, da pride kakšen otroček k hiši ampak......rad tud vidi, da se počitnice kmalu končajo.
Zakaj? Ker nima več živcev, potrpljenja dan za dnem poslušat dretje, jokanje, cviljenje.... 

Ne vem, če ti partnerja dobro poznaš in 100% veš, da ima dobre živce.....imej otroka z njim. Drugače pa......boljš da počakaš, mogoče pride še kakšen mlajši frajer mimo tebe.

Lep pozdrav in veliko sreče v življenju ti želim!user posted image


_____________________________

V sanjah in ljubezni ni nič nemogoče.
(J.Arony)

(odgovor članu AnciM)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   RE: 30 let starejši partner in želja po otroku
18.2.2009 23:35:48   
lotkla
"O kako imate fletnega vnučka," - saj to je moj sin
"(ime) tvoj oče je prišel," - to je moj partner
" A tebe je pa dedi prišel iskat?" - ne, to je moj ati

To se dogaja pri sodelavki, ki ima 20 let starejšega partnerja. Njun sin je star sedaj 6 let in v določenih primerih govori da noče biti tak kot ata (ime očeta).
Sodelavka ne sme nikamor, stalno jo nadzira kdaj pride iz službe, tudi zasledoval jo je že.

Premisli,ali boš lahko prenašala stalno take očitke in mogoče kasneje njegovo morebitno početje.

Raje še uživaj.





(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   RE: 30 let starejši partner in želja po otroku
19.2.2009 0:52:45   
Anonimen
Hmmmm, ne morem mimo tega posta. pa ne da bi kritizirala, čeprav iskreno rečeno sem ostala zazijanih ust, temveč ker preprosto ne morem držati jezika za zobmi ----

--- sama sem pri svojih 17ih letih hodila s 13 let starejšim "fantom" ki ni niti najmanj kazal svojih let. Nekateri so me obsojali, drugi pač ne- odvisno od stališč posameznikov in tega ali so ga poznali. Tudi mama ni ravno zganjala vika in krika ko sem povedala koliko je star, pa vendar sem sama začela raznišljat o razliki, ki se tedaj ni poznala, a kaj bi bilo čez nekaj let??

"kaj bo,ko bi on rad otroičke,jaz pa ne, ko pa me je čakalo še mnogo let šolanja in kaj bo morda potem,ko bi jih jaz imela pa jih morda on zaradi let ne bi mogel?! in kasneje,ko se bi mu leta poznala, če bi imela otročka-kako se bi on počutil med vrstniki s tako "starim" očetom!? in jaz, tako kot pravite, na vrhuncu življenja, pripravljena na žuriranja, njemu pa do tega ne bi bilo?? "

skratka en kup vprašanj, ob katerih sem se takrat odločila končat "zvezo" in se osredotočla na fanta bolj mojih let.

sedaj gledam nazaj in ODLOČITVE NITI MALO NE OBŽALUJEM.

Ne vem, ampak na tvojem mestu bi tako kot sem storila, spustila vse iz rok, in začela nanovo "živet" - žurirat, navezovat nova prijateljstva.... 


Oprosti!! - takšno je moje mnenje

Ti, kolikor sem prebrala, si več ali manj odločena kaj boš storila, zato ti želim predvsem razumevanja v zvezi. Z otročkom pa definitivno počakaj - če ostaneta skupaj še leto,dve - pa imejta še user posted image

(odgovor članu lotkla)
  Neposredna povezava do sporočila: 46
   RE: 30 let starejši partner in želja po otroku
19.2.2009 7:46:15   
Anonimen
Poznam dva primera...
V prvem primeru razlike med partnerjema ni tako velika (je pa vseeno malce čez 10 let). On je imel že od prej eno hčer, rodi se prvi vnuk... nato ta nova partnerka zanosi. Vse ok in prav. Medtem gre on v penzijo (je imel benificiran staž). Takrat se mu je zdelo še kar nekako znosno. Sedaj pa pravi, da je treba otroke res imeti le mlad. Večji kot so več je obveznosti, ki jim niti slučajno ne sledi. Pa šolski izleti, ta šola v naravi, pa te in one delavnice pri katerih so zraven tudi starši. Ne moti ga to, da ne vedo prav vsi al je oče ali dedi, bolj ga moti to, da niti slučajno nima energije. Npr. vsi očetje so šli kolesarit z otroki en vikend on pa skor dušo spustu.
V drugem primeru pa ta oče priznava, da ga strašno moti, da ga vsi kličejo dedi gor, dedi dol. In to je šlo tako daleč, da se je pobarval lase (zgleda še bolj čudno), da se oblači športno,... ampak še vedno ne pali. Njegova odrasla hčerka pa pravi, da bi o tem moral razmišljati prej ne sedaj.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 47
   RE: 30 let starejši partner in želja po otroku
19.2.2009 8:08:55   
Marogica
Ljubezen ne pozna meja....ja, to je lep stavek, ki v večini primerov tudi drži. Vendar je pri ljubezni vedno vprašanje, kako dolgo zdrži. In razlika 30-ih let se tudi meni zdi prevelika, predvsem, če pomislim, da si bila stara 16 let, on pa 46, ko sta se spoznala. In tudi jaz sem pomislila, da tukaj nekaj ne štima. Kako lahko toliko starega in zrelega(vsaj po letih, če že drugače ne) moškega zanima komaj dorasla pupa?

Praksa kaže, da sicer takšne moške ne moreš imenovati pedofile, ker nisi več otrok, nagnjenja pa se nagibajo v to smer. Takšni moški imajo po večini samo tako mlade ženske, vse, kar je preko 20, je za njih prestaro. In enkrat boš to starost presegla tudi ti. Upam, da te takrat ne bo "zamenjal" za mlajšo robo.

Sprašujem se, kakšni so lahko skupni interesi takšne veze, saj če realno pomisliš, se mi tudi s starši ne družimo in nimamo bogve koliko skupnih interesov, mar ne? In tukaj je razlika tolikšna, da lahko govoriš o razliki "otrok-starš". Pomisli, koliko interesov imaš s starši ali njihovimi prijatelji, ki so prav toliko stari oz. celo manj?

Se ti zdi to normalno? Meni ne. Predvsem se mi ne zdi normalno za "starega kozla", tebe še nekako razumem, ker si mlada in neizkušena in te v tej starosti lahko zapelje vsak, ki zna pritisniti za pravo tipko. Saj smo bile vse enkrat stare 16 let, zato vem, kaj govorim.

Jaz bi na tvojem mestu vsekakor počakala še vsaj 5 let....Takrat se boš tudi ti razvila v samostojno osebnost, izoblikovali se bodo tvoji interesi in želje, ki jih imaš v življenju. In šele takrat boš resnično vedela, ali sta za skupaj ali ne. Če ne boš takrat že prestara zanj.

Sicer pa, ne vem, zakaj ti to pišem, ker naredila boš tako ali tako po svoje.

p.s.Me pa zanima mnenje tvojih staršev...

_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   RE: 30 let starejši partner in želja po otroku
19.2.2009 9:02:46   
Mišni
Če vama že 2 leti vse klapa in si želita otroka, ga pač imejta. Saj kje pa je rečeno, da bo bilo katera veza zdržala leta in leta.

_____________________________

Velika rit je velika stvar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   RE: 30 let starejši partner in želja po otroku
19.2.2009 9:58:09   
piule
posledice boš itak nosila sama,če je tvoja odločitev prava se bo pokazalo čez čas...jaz osebno nebi hotla za partnerja in očeta mojega otroka imet tako starega strica....Ni šans 30 let....

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?