|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dvojčki 2009
30.6.2010 8:29:26   
blanč
Dobro jutro babike!
Našedva še ninata. Odkar se vsak večer kopamo v bazenu sta tok utrujena, da nimamo  težav s spanjemuser posted image
Pika sem maliskala po spletu in v eni lekarni našla eno avstralsko kremo, ki drži več ur, ker za druge piše, da se je treba vsaki dve uri ponovno namazat. Bom vidla kako bo. Za otročke pa uporabljam lidlovo, ki je imela na neodvisnih testih najboljše rezultate.


_____________________________

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 4526
   RE: Dvojčki 2009
30.6.2010 21:38:59   
almk
Heeeeeeeej,
evo mi smo iz morja in se pripravljamo na nasleden dopust...v soboto smo prišli domov, zdej pa pranje in pakiranje za nov podvig...v ponedeljek gremo še za malo več kot teden dni..
je blo pa kar zanimivo...bila sem sama oz. brez partnerja - so pa bili dol od mojga sestra, njen partner ter njuna 2 otročka..malo so mi pomagali (predvsem zvečer ju umit in dat spat), pa je šlo...več al manj dneva smo bili zunaj, kopali se nismo, ker je bilo morje premzlo, no pa tudi zrak zunaj ni presegel 25 stopinj..
sta pa naša malčka čedalje bolj aktivna...mala se še nekako zamoti s kakšno igračko, medtem ko mali kobaca vsepovsod, tako da sem večino dneva lovila njega...imamo luknje na vseh trenirkah in ju sploh ne morem met v kratkih hlačkah, ker imata že v trenerki modra kolena..kako pa ve rešujete te probleme?
aja pa jest smo začeli bolje - zdej sem prestavila kosilo iz 12h na 16h - sem samo obrnila - pa jima dajem kar vse kar midva jeva za kosilo, pa zdej pojesta veliko več, kot sta prej...prov super..
ja pa še - mala zna že ogromno nekih stvari (pa-pa, lupčka, bravo-bravo, kako dela avto, itd.), medtem ko mali ničesar - kot da ga to sploh ne bi zanimalo..a pri vas Blanč, Belen ponavljata oba/obe?oz. tiste, ki imate starejše malčke, kdaj so začeli vaši ponavljat?
še vedno gledam za marelcami - Cosatto žal ne pride v poštev - zdej sem pristala na Aria twin - jo slučajno ima katera in kako je zadovoljna?
toliko za danes...lep večer vsem skupaj pa noooooooooočkoooooooo..


(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 4527
   RE: Dvojčki 2009
30.6.2010 21:48:29   
Belen
ooooooo almk... ste že doma.... user posted image no sej sm vidla da brez FB-ja ni šlo in si nam pridno sledila user posted image user posted image user posted image
pri nas je tko,da Lija wečina "fizičnih" stwari naredi prwa.... prva je kobacala,se plazila, sedela, dwigala ob opori, hodla ob opori, hodla za rokice...Naša je za njo to naredila nekje 14 dni kasneje.....
medtem ko Naša pa bolj "praktiko" obwlada.... tipo papa je z rokico pomahala že pri 9-10mes, ploska, pije iz slamice od 10meseca, Lija nekje za njo w teh zadewah tudi čez en teden... s tem da Naša bolj opazuje in ponavlja,....Lijo ne zanima.... Naša tudi sama lesene igrače...sestawlja piramide...Lijo ne brigi wse ruši pod sabo user posted image user posted image user posted image
eko tako..... ena je bolj fizična, druga bolj ... user posted image user posted image user posted image user posted image


uglawnem mi se kopamo wsak dan, w morju dobesedno užiwata, spimo zadnje 2 tedna bolj malo...čez dan mislim...ne wem kako jima je dovolj 1,5-2 čez cel dan.... od 7h-20-21h... user posted image , aja tudi mi smo začeli spet mal weč jest.....
eko to je to user posted image


grem izkoristit kawč,ki je prazen....danes ni tekem user posted image user posted image user posted image
nočuser posted image



_____________________________

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***


(odgovor članu almk)
Neposredna povezava do sporočila: 4528
   RE: Dvojčki 2009
1.7.2010 6:40:26   
nokes
dobro jutro, evo, home made kavica:

user posted image

in pecivo in sok.user posted image  jaz imam dopust, tamala bosta en mesec doma. saj ne vem, al je kul, al me je groza.

pridne bit.

_____________________________

nokes

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 4529
   RE: Dvojčki 2009
1.7.2010 8:32:13   
pikatara
Almk super za morje in pomočnike. Naše obleke so dosti bolje odkar oba hodita, prej sem ju pa kar pustila. Nobenega ni motilo ko sta plazila po golih kolenih. Plava sta pa skoz, zdaj še tolk bolj ker skoz šibata in posledično kdaj tudi po tleh zgrmita. Patrik vse stvari dela ene dva meseca pred Karolino, ona skoz ponavlja za njem, sam malo rabi. Če ne bi bilo njega bi samo primeru sedela, zdaj je pa prava navihanka. Mali jo nauči vseh neumnosti, plezata po stolih, mizah, Patrik je celo pogruntal, da mu poganjalec služi kot pručka in zleze v korito za vodo. So si pa različni, Tar je pač pameten in dela samo tisto kar ga zanima. Mi vozička sploh ne uporabljamo več, prejšnji teden smo ga kar po dolgem času uporabili in sta bila čisto naveličana.

Noki super za dopust. Pol kak Tivoli pade? 

Hedi kje si? Večkrat pomislim na tvoja čmrlja in če sta še vedno med divjimi. Naša dva sta vsak dan bolj, pa vsak dan bolj zanimiva in ubogljiva.

(odgovor članu almk)
Neposredna povezava do sporočila: 4530
   RE: Dvojčki 2009
1.7.2010 14:34:02   
Rubin.
Punce moje, bivše sonosečke, HVALA vam za lepe želje in da ste se spomnile na nas. Danes sem čisto slučajno odprla to temo in malce pobrskala po njej. Moram vam rečt, da sem sama presenečena, da mi je to uspelo brez bolečine. Dolgo sem se je izogibala, pa ne zaradi vas, vse ste zelo fajn punce, ampak zaradi sebe. Očitno je res, da čas celi rane, ker tudi pogled na dvojčke ni več tako boleč.
Lepo napredujejo vaši malčki. Ja sej so že malčki a ne? Kako čas beži. Jaz vam želim čimveč dvojnega veselja, radosti in potrpljenja z vašimi princeskami in princi, ker oni so naše največje bogastvo. Stisnite jih k sebi in jih poljubčkajte še v mojem imenu.

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 4531
   RE: Dvojčki 2009
1.7.2010 14:51:18   
hedviga
No, Pika si me zbezala na plan...
Ja tkole je v službi, preberem še kaj, pisat pa ne znese preveč, doma pa itak ni za govorit.
Kako smo mi..
Mala dva sta kot sem rekla zvisela pri vrtcu, čerpav smo še kar visoko na čakalni. Smo si organizirali fajn varuško h kateri bom uvajala prvi teden avgusta. Sedaj ju čuvajo babice in dedi.
Sicer sta HVB zdrava in divja, ampak imata tudi nekaj krize ob spremembah. Zjutraj skontata takoj da grem in potem je nekaj cviljenja, popoldne ko se vrnem pa se me primeta kot dve mali koali user posted image .
Koamj čakam da ju vidim, so pa popoldnevi precej naporni. V zadnjem času sta po popoldanskem spanju ( če je) precej sitna in traja skoraj uro da prideta k sebi.
Mihata ob tem zadnje čase dajejo še konkretni napadi trme, brcanja, tuljenja, tepe... skratka trma iz knjig. katastrofa če ni po njegovo, če ne dobi kar hoče. Špela je bolj blaga, čeprav zna tudi ona konkretno potrmiti in se je zgleda naučila od Mihata da zna tudi mlatiti okoli sebe. Skratka vzgiojni izzivi. Ob vseh raznih informacijah kako se s  tem spopasti, da ne bo "prepozno# sem že vsa blesava in samo razmišljam v kakšne male vragce ju bom vzgojila. Alenka, tudi pri nas je torej napornoooooo... Ko sta dobre volje pa itak ni večjih cukrov. Postaja jima vse premalo, predolgočasno. Miha obvladuje vse kljuke pri hiši, tako da je treba zaklepati, če nočem da razturi pol hiše. Zlezel je že iz posteljice s pomočjo obrobe - obrobo sem odstranila in zdaj razmišljam kaj narest. Hodit je nehal, zdaj samo še tečeuser posted image user posted image  Teče propisno, hiter je ko strela in to je fajn ko jih peljem-o ven. Sama ju skoraj več ne upam peljat na dvorišče, samo v ograjeni del vrta, pa še tam me kap zadeva...user posted image  
Špela kot običajno malo nežnejša, ampak mu sledi. Teče za Mihatom, nori po štirih in zraven laja... Oba sta se odločila da po stopnicah se ne gre po štirih ampak lepo po dveh in če se le da se ne drži za ograjo...dol se gre pa direkt... In zato prepoved stopnic še vedno velja!user posted image  
Potolčena sta oba non stop, plave noge, popraskana kolena zdaj ko so kratke hlače, popraskani komolci....itak.Kaj naj? Nimaš kaj, to bo tako še en časa trajalo. Jaz sem bila potolčena do srednje šole user posted image
Sta svetovne face klo se lovita in "pogovarjata" in režita en drugemu, se pa tudi kregata, predvsem Miha brezkompromisno jemlje Špeli kar ima in seveda ona potem tuli.
Miha ima zdaj 13 zob, Špela pa še vedno samo 4.user posted image user posted image  Govori "po naše" še noben, oba lajata, mukata, cilita, škripata in klepetata, predvsem pa pojeta. Miha bolj tako, Špela pa u nulo. Jaz pa pojdem iz reklame zadane tonsko pravilno, zraven se zvira, vrti in pleše. Mama ponosna! Mihatov ples pa obsega samo pripogibanje v kolenihuser posted image
Hranimo se praktično z vsem, jesta kar ok. Sama se tudi že znata hraniti z žlicoa, ampak samo ob lakoti, takoj potem je bolj zanimivo packanje. problem nastane ko mi Špela pobere iz rok vse žlice, noče da ji dajem jaz, pojest pa mora kaj... najraje imata seveda glodanje ob norenju, pojesta na ta način vse kar hočeš: hruške z olupkom vred, jabolka, piškote, kruh.. ni da ni. Včera sta jedla celo pečeno govedino, trdoko ne vem kaj.sem gledala ko čuk.

Spanje se je vmes nekoliko izboljšalo, sicer nista 100% ampak je boljše. Pridejo sicer bolj hude noči, če je vroče, luna, zobje.. ampak se je že zgodilo da sta prespala noč le s kakšnim ššš-ššš. Čez dan spita povprečno 1,5-2- ure.
Na morej gremo naslednjo soboto v Novigrad, v apartma, bomo videli kako bo šlo. Pretekli vikend smo bili na naši ljubljeni Pokljuki, kler sta uživala, ker ni bilo tako vroče, predvsem pa sta norela po mili volji. Jaz pa tudi, ker sta stopila v vsak kravjek.
Debate so bile o čevljih: mi smo kar na Chiccotu, imamo tudi copatke, pa ene natikačke od Fisher price.
Kupili smo tudi marelco Obaby Apollo Plus Twin - Sport White. Kar ok, marela kot marela. Tamaldva sta zadovoljna. Uporabljamo pa še tudi haucka, ker dopoldne še vedno zapista v vozičku. Popoldne pa končno v posteljah.

No  tako, toliko za danes, me že preganjajo.

Aja seveda :

VSEM KI STE V TEM ČASU PRAZNOVALI EN VELIIIIK POLJUBČEK IN VSE NAJBOLJŠE!!!



_____________________________

Špelca in Mihec 9.2.2009


(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 4532
   RE: Dvojčki 2009
1.7.2010 15:55:26   
hedviga
Rubinuser posted image user posted image user posted image user posted image

Lepo te je brat tudi tukaj. Potiho  večina sledimo tvoji zgodbi in navijamo zate 1000 na uro!!

_____________________________

Špelca in Mihec 9.2.2009


(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 4533
   RE: Dvojčki 2009
1.7.2010 20:43:04   
Alenka-8
Hedviga, kot bi pisala o mojih mulcihuser posted image user posted image Ma kaj je kaj takega v zraku na Barjem, da mamo take??user posted image user posted image user posted image Pri nas je trma sicer malo popustila, vsaj tista najhujša oblika, ko je Jaša celo steno grizel. Jaz sem ga ob takem napadu odločno popokala i zaprla v wc. Se sliši kruto, mogoče res. Ma drl se je točno tri sekunde in se nato skuliral. Poiskusi.
Almk, mi smo strgali en kup trenirk, hlačk, žabic. Dolgo sta se plazila in doma imamo malo bolj grobe ploščice, pa so šle hlače v maloro. Pa tudi en kup copatk. Ampak kaj češ, tako je. Zdaj ko hodita je OK, sta pa non stop totalno, ampak res totalno umazana in uničujeta cunje na ta način user posted image Zdaj v tej vročini sta itak na pol naga, potolčena pa tudi oba non stop. Onadva se ne sekirata, zakaj bi se jazuser posted image
Da bi bila jaz sama z njima na morju je misija nemogoče. Pa dobro, na morju bi še bili, ampak na plažo pa ni šans. Mi pobegneta v trenutku. Pomočnikov pa niuser posted image Sicer pa ta mala ful uživata v morju, sploh Lana. Vedno tuli, ko gremo s plaže domov. Jaša se prej naveliča, ampak on bi lutal po plaži, se igral s kamenčki in tako.
Nič, grem pred TV. Črmlja že spita. Vsaj na tem področju se nimam kaj pritoževat, ker spita pa res še ful. Vsaj nekaj.


(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 4534
   RE: Dvojčki 2009
2.7.2010 7:44:07   
blanč
Dobro jutro
Rubin, fajn, da si se oglasla pri nas in, da pišeš spodbudne novice. Mi tu  mislimo na tebe in ti želimo, da boste vsi skupaj kmalu doma.
Hedi, a pol praviš, da je it v službo kar ureduuser posted image user posted image Ja, saj enkrat je itak treba začet.
Alenka, almk, kar se tiče umazanosti, zapacanosti in strganostiso pa tile naši malčki res svetovni prvakiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ALMK pri nas je Bernardek vsaj mesec ali še več za Larico. Otroci so si pač različni in eden prej drug kasneje ampak glavno, da so srečni in zdravi.
Midva greva danes na FT, mislim, da se naju bo hotla znebituser posted image user posted image user posted image Poročam zvečer.
Pa moja nečakinja pride na počitnice, to bo veselouser posted image
Evo, še kavica za lepši dan
user posted image


_____________________________

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu Alenka-8)
Neposredna povezava do sporočila: 4535
   RE: Dvojčki 2009
2.7.2010 9:24:10   
pikatara
Hedi lepo te je brat. Kot da bi opisovala naša mulca, le trme pri nas ni. Patrik sicer poskuša, sploh na previjalni tuli in brca, sam ko mami glas povzdigne se še sosedi vstrašijo. Karolino sicer kdaj udari ko je zaspan, pa jaz njega čisto nežno nazaj in neha. Ene trikrat proba, pol pa obupa. Pri veliko stvareh popusti prej kot jaz, ker mu ne popustim. Plezata po stolih, mizah, Patrik sam zleze v triptrap kljub varovalu, podstavi si poganjalec, da zleze v korito za vodo,... Na stole ju pustim, mizo pa prepovedujem. Kljuk še ne doseže, je premajhen. Iz posteljce že poskuša zlest, pa še ne gre. Ko mu bo uspelo, bom ograjico kar dol spustila. Spanje čez dan brez problema, dam oba v posteljci in vklopim pesmice. Spita okoli 10 uro in pol in od 15 do 16. Zvečer Patrik noče zaspat v posteljci, tuli kot jesihar. Včasih mi uspe, če ne pa pri nama zaspi. Če se ponoči zbudi ne zaspi več sam. Mala se zbudi le za kako dudo, pa še to redko. Pojeta tud oba, plešeta pa skoz. Patrik loči ritme, ima svoje gibe za različne muzike, crkujemo od smeha. Večinoma sta angelčka in je super, me pa tud fejst ob živce kdaj spravita. Zunaj je pa vse super dokler se jima kaj dogaja, pol pa začneta šibat okrog, da ju komaj lovim. Če je kriza Patrika zapnem za majico ali hlače na tarin povodec, da ne more takoj uit. Sem rekla, da bom začela dva za sabo nosit. Karolina je čisto potolčena, na glavi ima 3 modre buške, pa kolena popraskana. Patrik pa redko katero ker je 4 mesece fejst šiba okrog in se ulovi kadar pade. Edino noge ima malo plave, popraskane pa nič.

Rubin lepo, da si se oglasila.

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 4536
   RE: Dvojčki 2009
2.7.2010 14:55:09   
blanč
Veselaaaaaaa, naš Bernardek ne rabi več FT.
Bravo Bernardekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image


_____________________________

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 4537
   RE: Dvojčki 2009
2.7.2010 18:22:22   
Klarissa
malo vas grem na hitro pogledat in berem Rubin. Alo, upam, da si vredu. Sedaj smo mi v Mb in sem glih zadnjič študirala kako sva se kot nosečki pogovarjali, da bomo skupaj vozičkali. mi laufamo 3x na teden na FT, ker imata nekaj težav. Tastarejši veliko več, kot mlajši. bomo videli kako se bomo zlizali.
dio

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 4538
   RE: Dvojčki 2009
2.7.2010 21:06:46   
Belen
hehe, mi smo tudi Blanč nehali hodit na FTp dwa meseca nazaj..... no ja Lija še prej, Naša pa dwa mes.nazaj.... ampak sem wseeno še z obema hodila..... kaj da eno puščam doma = brezweze user posted image

klarissa..lepo da si se oglasila..... kake težawe pa imata twojadwa,da tko pogosto obiskujete FTP? user posted image sej wrjetno nič hujšega.....



user posted image malo igric igrat user posted image user posted image user posted image


_____________________________

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***


(odgovor članu Klarissa)
Neposredna povezava do sporočila: 4539
   RE: Dvojčki 2009
2.7.2010 22:40:16   
blanč
Belen sem vesela za vse, ampak našemu Berniju so take slabe prognoze napovedali pa je presenetu vseuser posted image user posted image No, ne čisto vse, midva z mojim sva vrjela v njegauser posted image

_____________________________

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 4540
   RE: Dvojčki 2009
3.7.2010 11:32:11   
blanč
Če slučajnoše katera ne ve
Dm Slovenija je bil dne 1. 7. 2010 obveščen s strani nemškega koncerna, da so v Nemčiji v dveh produktih babylove kašice mešano sadje in jogurt odkrili drobce stekla.




_____________________________

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 4541
   RE: Dvojčki 2009
5.7.2010 13:28:02   
Porodne zgodbe
Pozdravljene mamice!  

Sem mamica šest tednov starega sinka in pripravljam projekt z naslovom Porodne zgodbe, ki naj bi izšel  predvidoma konec leta 2011. Ker ste dragocen vir porodnih izkušenj, se obračam na vas in vas vabim, da sodelujete pri soustvarjanju tega zanimivega projekta.  

Med vsemi prispelimi porodnimi zgodbami, bo izbranih predvidoma sto tistih, ki bodo objavljene. Zgodbam lahko dodate tudi svoje fotografije (seveda, če želite, da bodo objavljene), ki se dotikajo tem nosečnosti, poroda in starševstva – zraven pa ne pozabite pripisati imena njihovega avtorja.  

Posebnih omejitev pri pisanju ni, za orientacijo pa prilagam nekaj opornih točk, ki pa jih ni nujno upoštevati:
Kako se je porod začel?
Koliko časa je trajal?
Vaši občutki pri porodu?
Kdo je bil prisoten ob porodu?
Za kak porod je šlo (vaginalen, carski rez)?
So bile pri porodu kakšne posebnosti?
Če bi ocenjevali stopnjo bolečine od 1 do 10, kakšno vrednost bi dali?
Je šlo za čisto naraven porod, ste uporabili epiduralno analgezijo ali kakšno drugo sredstvo za lajšanje bolečin?
Kaj vam je v porodni sobi najbolj ostalo v spominu?
Kaj vam je bilo najprijetnejše in kaj najmanj?
Kako je potekala faza iztisa?
Vaši občutki po koncu poroda?
Drugo.  

Da bom porodne zgodbe lažje klasificirala, jim, prosim, dodajte nekakšno osebno izkaznico, ki naj vsebuje naslednje:
 
VAŠE IME (lahko tudi psevdonim):
SEDANJA STAROST:
STAROST OB PORODU:
PORODNIŠNICA:
KATERI VAŠ POROD JE TO:
OTROKOVO IME (ni obvezno):
POSEBNOSTI (ni obvezno):  

Svoje porodne zgodbe pošljite do konca letošnjega leta na e-naslov: porodne.zgodbe@gmail.com. Vse mamice, katerih zgodbe bodo izbrane, bodo v prvi polovici leta 2011 o tem obveščene. Če imate kakršno koli vprašanje v zvezi s tem projektom, ga brez zadržkov pošljite na zgornji naslov.  

Za vaš dragocen prispevek se vam vnaprej zahvaljujem in vas vabim, da k temu projektu povabite tudi tiste, do katerih to vabilo ni prišlo (mame, babice, sosede itd.).  

Pa prijetno starševstvo še naprej!  

Katja

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 4542
   RE: Dvojčki 2009
6.7.2010 10:31:12   
hedviga
Hmm, moja porodna zgodba zihr ne bi bila izbrana, ker je bila zame sicer zelo zanimiva, za objektivnega bralca pa dokaj neslikovita user posted image  Špela pok ven, Miha pok ven.user posted image Slabe tri ure in amen.

_____________________________

Špelca in Mihec 9.2.2009


(odgovor članu Porodne zgodbe)
Neposredna povezava do sporočila: 4543
   RE: Dvojčki 2009
6.7.2010 12:52:07   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: hedviga

Hmm, moja porodna zgodba zihr ne bi bila izbrana, ker je bila zame sicer zelo zanimiva, za objektivnega bralca pa dokaj neslikovita user posted image  Špela pok ven, Miha pok ven.user posted image Slabe tri ure in amen.


kok te mam jz radauser posted image user posted image
blanč super za buser posted image , pa za L in hojo!user posted image

en lep pozdravček vsem, vsemuser posted image user posted image



_____________________________

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 4544
   RE: Dvojčki 2009
6.7.2010 13:59:40   
pikatara
Larči lepo, da ste nazaj.

Bravo Beranrdek!  Sem vedela, da se ne boš daluser posted image .

Moja porodna zgodba, raje ne bi. Ampak kar je treba,je treba in če ne bi bila dva, bi šla kmalu še enkrat.

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 4545
   RE: Dvojčki 2009
6.7.2010 14:13:16   
hedviga
IZVIRNO SPOROČILO: lara light

IZVIRNO SPOROČILO: hedviga

Hmm, moja porodna zgodba zihr ne bi bila izbrana, ker je bila zame sicer zelo zanimiva, za objektivnega bralca pa dokaj neslikovita user posted image  Špela pok ven, Miha pok ven.user posted image Slabe tri ure in amen.


kok te mam jz radauser posted image user posted image
blanč super za buser posted image , pa za L in hojo!user posted image

en lep pozdravček vsem, vsemuser posted image user posted image




Larči, tudi jaz tebe user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Špelca in Mihec 9.2.2009


(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 4546
   RE: Dvojčki 2009
6.7.2010 14:14:00   
hedviga
IZVIRNO SPOROČILO: pikatara

Larči lepo, da ste nazaj.

Bravo Beranrdek!  Sem vedela, da se ne boš daluser posted image .

Moja porodna zgodba, raje ne bi. Ampak kar je treba,je treba in če ne bi bila dva, bi šla kmalu še enkrat.

Daj no Pika, ti imaš tolk energije, da bi še ene dva zihr popedenala brez problemov!!


_____________________________

Špelca in Mihec 9.2.2009


(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 4547
   RE: Dvojčki 2009
6.7.2010 14:14:47   
hedviga
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

Veselaaaaaaa, naš Bernardek ne rabi več FT.
Bravo Bernardekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image



user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Špelca in Mihec 9.2.2009


(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 4548
   RE: Dvojčki 2009
6.7.2010 20:56:18   
blanč
Hedi tiho!!! fouš za tak poroduser posted image
Moja porodna bi bla verjetno zanimiva, samo nimam pisateljske žilice:):) Mogoče jo napišemuser posted image
Pika ti karuser posted image jaz bi tudi, če bi bla kakšnih 10 let mlajšauser posted image user posted image
Fajn pančite.


_____________________________

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 4549
   RE: Dvojčki 2009
6.7.2010 21:06:20   
aknela123
babike, redno vas berem, no, včasih sem par strani izpustila, ko ste zelo klepetale, ampak nekak nisem imela energije za pisanje.
Zdaj pa že par dni ugotavljam, da se je stanje umirilo, ni več toliko joka, toliko cartanja, vse odkar obe hodita. user posted image  Super fajn se mi zdi in njima tudi, da sta mobilni, prideta skoraj povsod, smo zelooo veliko zunaj, ker imamo lep prostor okrog hiše in veste kaj, okrog pol devete zvečer princeski zaspita. In tako imam zdaj malo časa, da vas preberem, no ja, malo mi je že čudno, da mam tak mir, ker ponavadi sem ju lahko spravla spat okrog desete ure zvečer.

Drugače pa, drug teden gremo na morje (pa me je kar malo strah da bomo katero kje izgubili), septembra pa gresta princeski v vrtec, jaz pa v novo službico.

Res, tak mir imam zdaj, da bom mogoče celo šla pisat porodno zgodbo.user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 4550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Hoja z držanjem za roko ni priporočljiva!
Vaš otrok še ne hodi, ima pa veliko željo, da bi ga držali za roko in bi z vašo pomočjo hodil. Fizioterapevtka, Špela Go...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?