|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November 2006 - 4. del
2.12.2010 14:38:59   
urška76

IZVIRNO SPOROČILO: max81

Dan...no pri nas na srečo ne dežuje...ampak spet lepo sneži...tko, da Urška lahko ga pridete k nam pobrat..ker nimamo več prostora za kidanjeuser posted image

Bomo prikolco zahaklal pa prišli po sneg. Sam najprej rabomo še eno zdravniško potrdilo, da smo pri zdravi pameti, če nas slučajno policisti ustavijo user posted image .
Zdej bom morala pa počas po našega šolarja, zvečer pa spet nazaj v šolo imajo nastop in novoletni bazar.

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 2601
2.12.2010 15:21:40   
Aja1
Pri nas je tudi danes deževalo. user posted image  Zjutraj bo pa itak led.

Tudi mi še nimamo igluja. Bomo počakali na naslednjo rundo snega.

Max-tastar pa dolgo spi iz nočne. Moj ponavadi do pol enih. No, so tudi izjeme.

Kaj bodo vaši dobili za darlica? Jaz nimam nobene ideje. Pa še za bratove 3 moram nekaj stuhtat (7, 5 in 3 leta). Z idejami na plan.

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 2602
2.12.2010 18:32:29   
tjasa1
Kakor je ta december lep in radi izbiramo darila za tamale, je pa to tudi kar stresno. Lani si je Tjasa zazelela le hello kitti s krilci....ne bom pa govorila za letos. Milijon zelja.
Najprej sem jo prepricevala, da rabi smucke, nakar je moj prinesel od nevem kje neke rabljene....pa rece tamala...no mami sedaj imam smucke in tako bi za bozicka lahko dobila......
Kaj bomo dejansko kupili ne vem. Verjetno pa kako igraco(lego ali pa likalnik ali pa blagajno???).

Imate kake dobre recepte za piskote, ki bi jih lahko delala skupaj z otroci? Kaj cokoladnega?Dobrega....

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2603
3.12.2010 12:53:05   
urška76
Oh ja darila. Mihovo bo letos veliko (no ne veliko ampak vredno). Si že nekaj časa želi svoj fotoaparat. In ga bo dobil, ker ima res veliko željo. Se mi zdi, da že od pomladi sanja o njem. Miklavž bo zdajle vsakemu eno knjigico prinesel (bo prinesel darila za nečaka, da jima lahko pošljemo in dobita še pred novim letom). Za Špelo pa še nimam ideje. Jo čisto nič ne fascinira. Vsaka nova stvar je dobra za pol ure, čeprav si je ravno to želela (videno zdajle za r.d.). Mogoče dobi uno igračo sintersajzer. Verjetno bi bila pa vesela bobnov, samo teh pa mi vsi ostali nebi bili user posted image

(odgovor članu tjasa1)
Neposredna povezava do sporočila: 2604
3.12.2010 14:14:41   
Aja1
Tjaša- jaz sem lani z Nejo delala navadne piškote (pa v del smo še mlete orehe dale). Na koncu sva jih pomakali v čokolado in porisali z belo čokolado. Je bilo lušno. Jaz bi pa letos to ponovila, Neja tudi,o či pa ni zato, da bi cel popoldan pazil Živo. Desci tečni. user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 2605
3.12.2010 14:17:41   
Aja1
Urška, to bo Miha vesel.user posted image
Tjaša-naša tudi nekaj sanja o blagajni in vse od Barbie (itak potem male čeveljčke in dodatke izgubi in je hudo),... Za Živo bomo verjetno kar sanke (itak si jih bo Neja prilastila, ampak če jih prinese Neji, jih ne bo dala Živi). user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2606
4.12.2010 14:55:25   
Luni
Ojla po dolgem času. Z zamudo, ampak iskreno iz srca: vse najboljše vsem novemborčkom, itak ste najboljši;) Ja, in hvala vsem za čestitke naši Maši. Pri nas je že nosil Miklavž... Je malo pohitel, ker so bili res zelo pridni. Je pa Miklavž edini dobri mož, kateri pri nas obdaruje in glede na to, da se čez leto ne kupuje igrač, je Miklavž še posebej radodaren. Tako je Maša pri stricu dobila likalno desko z likalnikom (je zdaj dve uri likala in se z Baby bornom igrala), od prve stare mame oblačila in copatke za Baby borna, od druge stare mame in ata je dobila šivalni stroj (z njim se je naš veliki mojster igral celo dopoldne-trinajstletniuser posted image ) doma ji je prinesel pa skiro (si ga je res želela že od spomladi), pa Winksico-Stello skupaj z DVD-jem, pa nove copate, pa en ustvarjalni predalčnik (barve za steklo+plastelin+svetleči limi). Uf, ogromno, ampak se tako lepo igra in zaigra, da se bo verjetno vse obrestovalo. Je pa zelo kreativna: najrajši riše, reže, lima, barva, štemplja, ustvarja pisma, paketke.... Ima svoj ustvarjalni kotiček in v njem preživi ogromno časa. 

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2607
7.12.2010 9:40:14   
urška76
Oj1
Ste bile kaj pridne? Ste dobile Miklavževa darila? user posted image
Miha in Špela sta dobila knjigici. Se mi zdi, da je bilo malo razočaranja, samo ju že jutri čakajo nova darila v lutkovnem gledališču. Gremo na dedka Mraza user posted image user posted image

(odgovor članu Luni)
Neposredna povezava do sporočila: 2608
   [Brisano sporočilo]
7.12.2010 11:59:43   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu urška76)
  Neposredna povezava do sporočila: 2609
7.12.2010 12:22:22   
urška76
MM čestitke user posted image user posted image user posted image
In kaka inšpektorica si zdej (oz. še boš)?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2610
   [Brisano sporočilo]
7.12.2010 12:55:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu urška76)
  Neposredna povezava do sporočila: 2611
8.12.2010 7:52:06   
malilump
Čestitke Registrirana...zdaj pa uživaj še zadnji del nosečnosti user posted image

Pri nas nič novega, Val je sicer nekaj prehlajen, ampak nič čudnega pri takšnem vremenu.

Miklavž je bil priden, Val je bil zelo vesel (predvsem kliksev-je še živ žav pozabil gledat, tako je sestavljaluser posted image ).

Uživajte v veselem decembruuser posted image

Val - 16.10.2006
Neva - 27.3.2013

Neposredna povezava do sporočila: 2612
8.12.2010 9:59:47   
Aja1
Bravo MM! user posted image user posted image user posted image
Pa glej da ne boš preveč zatežena inšpektorica. user posted image

(odgovor članu malilump)
Neposredna povezava do sporočila: 2613
   [Brisano sporočilo]
8.12.2010 13:50:53   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2614
9.12.2010 8:39:02   
malilump
Super Registrirana. Se boš vsaj v miru pripravila na drugega user posted image  user posted image

Val spi v taveliki postelji že od 2. rojstnega dne in njemu je ta postelja zakon user posted image

Ta teden se mi pa kar malo vleče. Če bi bil petek, ura 16.00 ne bi imela nič proti user posted image

Lepo se imejte

Val - 16.10.2006
Neva - 27.3.2013

Neposredna povezava do sporočila: 2615
9.12.2010 10:30:49   
urška76
Registrirana nilč nimamo proti inšpektorjem. Večina je verjetno čisto ok, so pa posamezniki, ki si svoj ego na tituli pumpajo, potem pa mečejo slabo luč na vse ostale.
Miha je dobil ta veliko posteljo za drugi rojstni dan, Špela pa šele letos s selitvijo. Sam je bil pa že skrajni čas, ker je bila že zelo na knap ta mala posteljica.
Včeraj smo bili v lutkovnem gledališču. Smo gledali Bobek in barčica. Full je luštkana predstava. Smo se še ta "stari" smejali zraven. Po predstavi pa seveda prihod dedka Mraza. Špela je takoj, ko ga je videla rekla, da ona ne gre k njemu user posted image Čeprav po darilo je pa potem vseeno šla. user posted image In seveda čisto evforična, ker je dobila bakugana user posted image . Ga je že danes nesla v vrtec pokazat. Ko sva šla izbirat darila zanju nama je ena malenkost ostala (plačala je od Ž. firma seveda), pa sva rekla naj ga ima, ko že tako zelo navija zanj, pa še narisala ga je v pismu dedku Mrazu.
Zdej grem pa delat koledar za babice in dedke.

(odgovor članu malilump)
Neposredna povezava do sporočila: 2616
9.12.2010 19:42:16   
Aja1
Urška, kje si naročila koledarje? Jaz sem do zdaj 1x v DM (nisem bila zadovoljna, ker so bile premajhne slike), 2x pri Pošti (super).

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 2617
9.12.2010 20:25:51   
urška76
letos ga bomo pri Petrolu user posted image (majo digifotov program). Smo zdaj tri leta zapored pri digifotu naročal fotoknjigice, letos bo pa zopet koledar. Tak ta velik, stenski 12 listni. Upam, da bo OK.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2618
10.12.2010 8:29:10   
Aja1
grem še jaz gledat, kakšni so na Petrolu.

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 2619
   [Brisano sporočilo]
10.12.2010 14:35:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu urška76)
  Neposredna povezava do sporočila: 2620
12.12.2010 15:46:27   
Aja1
Ojla! Kako ste? Pri nas je kar pestro. Tastar skoz v službi, jaz pa doma z eno tečko in eno sitnobo. Ah...pa še Živa nekaj ni taprava. Kuha na 38, smrka, kašlja,..

Punce - vem, da ste ene kupovale za RD računalnike za otroke. So fajn? Je to ok zadeva? Naša si želi Winx računalnik, pa ne vem, če je to ok al spet ena navlaka več.

Neposredna povezava do sporočila: 2621
12.12.2010 19:14:02   
urška76
Naš Miha je dobil malega vedija. Ser je kar veliko preigral na njem in se učil črk. Eno boljših daril, ki ni ostalo pozabljeno v kakem predalu. Zdej se že Špela igra z njim. Kakšen je pa winx pa ne vem. Poglej kake ima kaj igre.

Moja taščica je imela pa danes spet svoj dan. user posted image Smo že včeraj povedali, da nas popoldne pred peto ni (smo imeli od treh do petih v šoli srečanje v telovadnici), pa kliče mal pred tretjo, če lahko pride, da bi šli skupaj na sprehod. In potem je bila vsa užaljena, ker si nismo hoteli vzeti časa zanjo. Grrr. Ah, sej bo, sam mal se moram spihat, ker ima zadnje čase spet ene posebne prebliske.

Zdele pa šibam Mihu pomagat zobe umit.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2622
12.12.2010 20:04:32   
urška76
Ok, Miha je spedenan, Špela tudi že skoraj. Zdajle ji Ž. laske suši. Potem grem pa pravljico brat. Vmes bi pa povprašala. Ena od vas je delala čokoladni liker (oz. ga dela), pa me zanima po katerem receptu, ker jjih je na kulinariki malo morje, rada bi pa naredila dobrega.
Fen je utihnil, šibam na pravljične urice user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 2623
12.12.2010 20:49:47   
Aja1
Urška, jaz sem delala liker. Ti prepišem recept jutri. Ga moram najt na enem listku. user posted image  Je pa rok trajanja krajši, kot kupljen. Sem ga dala lani mami in ga je seveda šparala toliko časa, da se je pokvaril. Sem pa delala manj močnega (tak, čist ženski je bil).

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 2624
   [Brisano sporočilo]
13.12.2010 10:19:09   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Samostojnost.
Admin

So vaši otroci kolikor tolikor samostojni ali jih še vedno hranite in uspavate? Mislim na otroke od 2,5 leta naprej.