Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Dones greva k Mirno h dermatologu in naju sestra tko veselo pozdravi. Pa jaz prav čukasto gledam... Pa sestra reče:"november 2006?", pa jest glupo "Ne, december 2003". In potem reče sestra "Ja jaz sem max81 s foruma"...
.......učer sem pa tako slabe volje pršla dam iz šihta, se mi je tko zamalo zdelo
....ko nima šefiva nobenga za delat, ji jest vse lukne poflikam, nikoli ne rečem, da ne bom...učer mi pa reče, da ne bom mogla it na dopust od koneca avgusta, pa še nekaj dni v septembru, ker morem kao it jest z mojo dr na dopust
, pa sta že oba tečna kt driskice..pol pa spet veselo na delo, čeprav me tako oči peečejo, da komi gledam
. Kahlice pa noče več, ker je velik fant
. Za kakat pa tudi ni problem, tudi če ni wc nastavka - greva lahko tudi na javno stranišče, če je sila. Zadnjič je pa kar h kozolcu počepnil na sprehodu, pa smo lepo spravili v vrečko in potem vrgli v kanto. Pa tudi ponoči je suh, zdaj že en teden. Sem prav vesela.
Kjut, kjut.
Jutri je ta razprodaja še, če katero zanima.
Je udaril ravno ob oster rob in je kar konkretna rana. Menda je kri tako lila, da je mami skor fršlok (dobro, da me ni bilo zraven
in seveda uboi vsi vpleteni. Verjamem, da ni bilo lepo videt. Naj se rana čimprej zaceli.
, nikakor se je ne morem in ne morem znebiti.
.