Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Prvi teden je bil super, drugi pa malo manj. Pa ne bi raje o tem, očitno že mora tako bit. Življenje pač.
Ta hujš je zgleda mim, pa je vse OK. Urška in Žiga, upam, da ste vi tudi ostali suhi...
je. Se vidi, da sva ji mal preveč popuščala in zdaj proba izkoriščat. Samo sva se skup vzela in ne popuščava več. Počasi dojema, da z izsiljevanjem ne doseže več nič.
Naj vam bo čim manj stresno. Mirna je res že velika punca.
za vse, ki grejo prvič v vrtec. Naša Zarja je šla danes prvič v "ta velik" vrtec, ni več v jaslih in je bila vsa oh in sploh ponosna sama nase. Pa zjutrej se je peljala v Mirninem sedežu "ker je že velika". In je bila čist navdušena...
. Vendar je pomojem bolje zdaj, da jo še malo ima po par minutk v vrtcu, saj je že brez tega ful travmatično. Se bo že odvadil.
Ampak zaključek je bil, da je bilo vseeno fajn in da jutri spet gre. Mi je pa potem po poti domov razlagala, da je bila kregana in da jo je vzgojiteljica močno prijela za roko in jo je bolelo. Zdaj pa ne vem, ali naj me že kaj skrbi ali kaj.
Saj vem, da morajo narediti red in da bo kdaj kregana, če ne bo ubogala, ampak vseeno mi pa ni bilo, ko je to povedala že kar drugi dan.
. Se vid, da nimamo časa ob telih naših pobalinih.